Regisztráció Blogot indítok
Adatok
penzugyes

24 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképzelésem nincsen, hogy miért gondolják a Vodafone-nál, hogy jó ötlet tanulmányt vásárolni, majd kipublikáltatni a netre, azok után, hogy az év legnagyobb magyar kommunikációs összeomlásába sikerül belefutnia a cégnek. Ha a Vodafone komolyan szerette volna elemezni a…..
Pár napja felfigyeltem egy egyébként szerintem jópofa óriásplakátra. A Class FM-et reklámozta, két öltönyös úriemberrel, akik közül kutyafuttában csak Sebestyén Balázst ismertem fel. Később is láttam a plakátot valahol, akkor felismertem, hogy a másik hapsi pedig Jáksó…..
penzugyes 2009.12.03 12:54:17
@Dexter68:
Kösz a választ.
Az 1-es 2-es ponthoz még nem kell szerződés a konkrét művész uraktól. Bárki lesz rajta, ha plakát kell, már előre szervezhető. Utána indul a kérdéses időszak.
Igyekszem kevés médiát fogyasztani. Balázsékat hallgattam, ha tehettem, mert szórakoztatóak voltak reggelente.

@PikPok:
Még mindig nem értem, hogy mi volt az a pont, ami számodra hitelesség elvesztését okozta. Lehet, hogy lemaradtam valamiről... Ne várd, hogy kimondják, amit feltehetően nem mondhattak ki. Elkerülő válaszokat adtak, hogy ne hazudjanak.
Lehet, hogy nem a legtökéletesebben adták elő...
Okoztak kárt valakinek?

A slágeren lehet, hogy sírás-rívás ment. Nem tudom, mert nem hallgattam. Danubiust hallgattam és azon az inkább szórakoztassunk, amíg lehet, volt a hozzáállás. Nyilván utolsó nap már ott is búcsúzkodás volt.

Én is elítélem a hazugságot, képmutatást, alaptalan vádaskodást stb. Eltér az értékrendünk?
Ajánlanék pár szoftvert, amik vagy ingyenesek és nagyon jól használhatóak és biztonságosak, vagy nélkülözhetetlenek egy mai irodai számítógépen. Nem kívánok minden feladatra ajánlani, csak egy átlagos irodai számítógépre kell gondolni.Tipp: ezeket is be kell vezetni a…..
Múltkor már jeleztem, hogy vannak olyan magyar celebek, akik aktívak Facebookon. Akár úgy is, hogy nem tudnak róla, hogy aktivitásuk bárki számára látható, aki csak tagja a facebookos Hungary networknek. Miként a Facebookot, úgy egyelőre a Twittert sem használják tudatosan a magyar…..
Obama, Gordon Brown és Gyurcsány dicsekednek:Obama: Amerikában 3000 dollárt keresnek az emberek, 1200-ból lehet megélni és az államot nem érdekli, hogy hova költik a többit…Gordon Brown: Angliában 2400 fontot keresnek az emberek, 1000-ből lehet megélni és az államot nem…..
"A november az elnökválasztás hónapja az Egyesült Államokban. Ez egy nagyon fontos esemény a tőzsdeválság szempontjából. Ugyanis minden új elnöknek kell valami, amivel megalapozza nemzetközi hírét. A tőzsdeválság kezelése lesz az új elnök tekintélyének…..
Zseniális cikk, én is úgy kaptam:Tételezzük föl, hogy 10 ember minden nap elmegy sörözni és a összesen 100 dollárt fizetnek a végén.Ha úgy fizetnének a sörükért ahogy most adót fizetünk valahogy így nézne ki:Az elsõ 4 ember ( a legszegényebbek) nem fizetnének semmitAz…..
Nem hagyott nyugodni a gondolat. Utánaszámoltam. Dobtam is egy hátast!  Kapaszkodj, mert Te sem fogsz hinni a szemednek! A futamidő egyezik, a szükséges összeg egyezik, a betét és hitelkamatok között sincs nagy különbség. Mekkora lehet hát a különbség az…..
penzugyes 2009.01.08 20:23:32
@KiZo: Mire gondolsz? Mi rossz benne szerinted és hogyan kellene helyette?
A devizahiteles vállalta az árfolyamkockázatot, mikor felvette a hitelét. Ezért fizetett kevesebbet.Még ha a hitelközvetítők sugallták is, hogy az árfolyamok nem fognak olyan jelentősen változni, ez nem volt leírva, vagy hivatalosan állítva soha.A forinthiteles biztosra ment és…..
Sajnos nem tudom ki a szerzője, de a sztori annyira tanulságos, hogy muszáj leközölnöm. Ha bárki tudja a forrást, az kérem írja be a hozzászólások közé."Egyszer egy faluban megjelent egy férfi, és bejelentette a falusiaknak, hogy majmokat venne, egyenként 10$-ért. A falusiak…..
Végre egy közérdekű, nem butító, hanem "okosító" reklámsorozat! Persze vannak nagyokosok, akik már mindenről-mindent születésük előtt tudtak. Elvárják, hogy mindent főiskolai szinten adjanak elő, alapvető dolgokról ne beszéljenek, a műsorok csak nekik szóljanak,…..
Igen. Itthon az!Legalábbis a szegénység blog biztosan. Ebben a hónapban indult és már az első cikkekre rögtön ráugrott a nép.A hozzászólásokból látszik milyen Magyarország. Mintha egy versenykiírás lett volna a "Ki a legszegényebb" címre, a hozzászólók versengtek,…..
Zenehallgatásra, fotózásra, navigációra és böngészésre teljesen alkalmatlan mobilt kaptam a Pannontól. Olyan készüléket, amely a telefonáláson kívül semmi másra nem jó. Ma már ritka az ilyen mobil, a Doro HandleEasy 326gsm is csak azért ilyen végletesen egyszerű, mert…..
Tudod, van amihez képest még az apróbetű is korrekt és tisztességes.Profinak tűnő cég, 12 nyelvű weblap, sok-sok becsapott regisztrált ember európa-szerte itt: www.eurorest.netRemélem rögtön vágod, hogy az ingyen szállás - kötelező ellátással jár. Ez csak a fordítottja a…..
Figyeld a monitort, mert most csodának leszel tanúja! Rejtsd el a kanalaidat, villáidat (mintha vagyonosodási vizsgálatra számítanál), nehogy elgörbüljenek. Rögzítsd a polcokra a vázáidat, késeidet, nehogy a tér-idő-görbület rázkódása lerepítse őket! Csak gondolj egy nettó…..
Póker Absolute impotence 2007.10.18 06:10:00
Pár hete írtam posztot arról, hogy az Absolute Poker-en feltűnt egy csaló, akiről a játéka alapján egyértelműen kiderült, hogy látta ellenfele lapjait. Lehúzott jópár, nagy téteken játszó profit, csak ebből egymillió körül kaszálhatott. Akkor azt írtam a nem várható…..
penzugyes 2008.04.21 22:17:19
SEO Zimmezoom 2008.04.19 07:33:00
„A helyes utat könnyű felismerni: az a nehezebb” – Dr. Justice, Kockás magazin, 198x Annyi minden került szóba K.-nál a témával kapcsolatban, hogy nehéz megállni, hogy ne tegyem hozzá a magamét, illetve még egy plusz aspektust, amit nem találtam sehol. SEO-témában…..
Hogy ne essen le az állunk, mikor a külföldi partner virítja a lóvét és számolja millióinkat - nézzük meg, merre hogy szokás a pénzt (Kuvaiti dínárt, Mongol Tugrikot stb.) számolni. Lehet, hogy pakisztáni volt az, aki az étteremben megpróbált átejteni a pénz…..
Pénzügyeink nyomon követése, avagy hogyan üssük bottal a pénzünk nyomát?Emlékszel arra, mikor lelkesen írni kezdted a kiadásaidat? Vaskontrollal elszorítottad a pénztárcád kimenő nyílását pénzügyeid szárnyalását remélve... Szinte pórázt tettél minden…..
Robert T. Kiyosaki - Gazdag Papa, Szegény papa című műve alapmű a pénzügyek terén.Alapelveit a Cash-Flow oktatójáték közben is el lehet sajátítani. Ragyogó módszer a játékos, begyakoroltató tanulás. Gyakorlatiasabb, mint csak elolvasni egy könyvet. Kénytelen vagy alkalmazni az…..
"Elõször is, hagyd abba… 1. …hogy többet költesz, mint amennyit keresel… 2. …az aggódást, hogy nincs elég pénzed… 3. … hogy másokat okolsz a helyzetedért… 4. … hogy azon…..
Egyik barátom nemrég vett egy tőzsdei szisztémát, amivel spekulatív, azaz rövid távú, magas hozamú, de kockázatos befektetésekben vehetett részt. A képzés végén szimulátor üzemmódon gyakorolhatott, azaz betanulhatta a rendszert a valódi tőzsdei történések alapján…..
Ha egy nagy ember azt mondja, hogy baj van, azzal létrehozza a bajt.Soros György megtette. Egy ember szavára megmozdult a tőzsde.Esni fognak az árfolyamok? Adjuk el, amink van! (Tudom, ezzel a figyelmeztetéssel már elkéstem...)Ilyenkor nem az számít, hogy a piac valóban gázban volt-e.…..