Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Köves István

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mégis, hogyan verték át a bankok és a Kúria a fogyasztókat az előző 15 évben? Ténylegesen mit hallgattak el? A 2019 október 3-án közzétett C-260/18 EUB határozat és az azzal kapcsolatban most október 11-én közzétett, eléggé aggályosnak tekinthető Kúria sajtóközlemény ihletett a következők…..
Vírusirtók Megdöbbentő adatok 2009.08.07 13:40:05
Sokba kerül, ezért a szülők egyharmada nem oltatja be gyermekét a pénzbe kerülő vakcinákkal   (2009.08.06 12:30) A szülők 31 százaléka nem adatja be az ajánlott védőoltást gyermekének, mivel nincs pénze rá - derül ki a debreceni egyetem, az ÁNTSZ Észak-Alföldi…..
Köves István 2009.08.09 09:50:07
Az Emberiség fejlődése jelentős mértékben megváltoztatta mindazokat a természetes viszonyokat és törvényszerüségeket, amelyek elősegítették az élet kialakulást Földünkön.
Ezek között voltak pozitív és negatív hatások egyaránt. A XX. század ebben kiemelt szerepet töltött be.
Én most csak egyről szeretnék írni, ami viszont lényegében az élő világ minden tagját érintette. A vírusokat és a baktériumokat ...és ami lényeges, a sejtjeinket, és az immunrendszerünket, védekező képességünket is. Ez pedig a sugárzási viszonyok emberi tevékenység álltal történt megváltoztatása, amiről nem szivesen beszélünk. A több mint 2500 nukleáris robbantás és a többi sugárzással kapcsolatos esemény. Ha csak a 8 napos felezési idővel rendelkező jód 131 radióaktív izotópra, vagy a 30 éves felezési idővel rendelkező cézium 137-esre gondolunk. A jód 131-t szivesen fogadta jódhiányos szervezetünk, ami néhány év múlva elindította a pajzsmirigy rendellenes működését, aminek az egyik törvényszerű következménye a ma már népbetegségnek számító csontritkulás. A cézium 137-es többek között a daganatos megbetegedések kialakulását segítette elő. Enyhe sugárkezelést kapott a Földünk minden része, aminek a hosszú távú következményeinek a megelőzésére, kezelésére kissé hiányosan készültünk fel.
Arról nincs tudomásom, hogy pl. a parlagfű szaporodása, agresszivítása és ellenálló képességének a növekedése között lehetnek összefüggések, amit a minimálisan megnövekedett sugárszint növekedés okozhatott? (1986. máj.12.-i nyilatkozat szerint: hazánk egyes területein 3-4-5 szörös növekedés...)...és arról sincs tudomásom, hogy ezekre hogyan reagáltak a vírusok, baktériumok amik jelentős részével szemben már védettnek tekintettük magunkat. Estleg történtek mutációk?! Az agyunkban is? Ami korábban igaz volt, az egy sajnálatos esemény után már nem igaz?!