Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ulrich von Lichtenstein (törölt)

1 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tölgyessy Pál írása „Két oka van annak, hogy nem mondok muszlim vicceket: A, semmit sem tudok a muszlimokról. B, Te sem.” Dara Ó Briain Emlékszik valaki Peshavar-ra? Ugye nem, pedig az alig egy hónapja december 16-án elkövetett merényletben százötvenen, túlnyomó…..
Előre is elnézést kérünk a képek - alkalmankénti - minőségéért, de elsődleges feladatunk nem a lányok tökéletes leképezése, hanem a hírszolgáltatás volt. Így nem csoda, hogy sokszor csak kutyafuttában lőttük a csajokat csípőből. Amelyeket nem, azoknál észre fogják…..
Ulrich von Lichtenstein (törölt) 2013.09.19 13:56:29
Az ember szinte már mindent elfoglal magának, kivágja az erdőket, lerombolja az állatok természetes élőhelyét. Aki gyakorlott természetjáró biztosan, de aki csak alkalmanként kirándulgat erdőkben, ők is találkozhattak már elhagyatott, emberi kéz által felépített, majd magára…..
Ahhoz, hogy valaki odafigyelve a környezet fenntarthatóságára építkezzen, nem feltétlenül kell mélyen a zsebébe nyúlnia és több évtizedes megtérüléssel számolnia a kezdeti energetikai beruházások tekintetében. Az viszont nem árt, ha van némi elszántság, kézügyesség és…..
Ulrich von Lichtenstein (törölt) 2013.04.19 14:40:22
@BigPi:

Környezettudatos az, aki a lakhelye környékén fellelhető anyagokból építkezik. Nem mindenkinek jut egy tágas barlang, ezért marad a fa, miegyéb. És valóban újratermelődik, mint ahogyan a Svédországból rengeteg üzemanyaggal és egyéb költséggel szállított biofaház anyaga is. Még sem mindegy.
A másik a saját munkaerő még ha nem szakértő is egyben másban. Látnék szívesen egy számítást fajlagos energia és munkaidő felhasználásról. Jó, azért ne vegyük bele a napenergiát, és a tápanyagokat ami a fákat megnövesztette! :-)
Vélhetően kispolszkiból készült az alábbi alkalmatosság. Biztos vagyok benne, hogy hókotrásra is alkalmas. Ahogy elnézem, ebbe a járműbe születni kell, mert sehogy nem tudok rájönni, hogyan kell beszállni. Azt sem értem, hogy minek kellett kettévágni és egy még kisebb "autót"…..
A főorvos szemöldöke megrándul, és magából kikelve ordít:"megmondtam, 50 ezer forint a díjam ,vigye a pi...ba ezt a csomagot". Hello Praxis!         Az autószerelőmmel történt pár éve...   Kecskemét, nagyváros. Kiváló…..
Ulrich von Lichtenstein (törölt) 2012.11.02 22:44:13
Ez az az árszint, ami valószínűleg tömegeket érdekel majd. Autók kezdőknek, mindenféle igényhez, mindenféle spektrumban. Nagy tanácsadónk második része. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Ulrich von Lichtenstein (törölt) 2012.03.26 21:55:20
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Mivel a héten további futómű-számolgatás és fémvagdosás történt elsősorban, és azzal nem merlek megint fárasztani benneteket, ezért inkább képregényes jelleggel szaladjunk át a bejárt úton. Egy éve itt tartottunk: a Hangyász orra lenyesve, a gyári nyúlványok a helyükön,…..
A globális felmelegedés ellen vívott harc első áldozatai átfagyott végtagjaink lehetnek. Sapka,kesztyű, jégeralsó! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Előirányzat a jövendő bejegyzésekhez:"Ne legyél tapló,Ez csak egy napló!" :-)..