Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jesse III

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
globonick küldte nekünk: "Az Országos Választási Bizottság 348/2009. határozata Az Országos Választási Bizottság – 2009. augusztus 10-én megtartott ülésén – a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény (a továbbiakban: Ve.) 124/A. § (3)…..
Jesse III 2009.08.22 14:23:56
@ASPauly: Hát elég csúnya is lett volna, ha miután te taposol a tyúkszememre(márpedig a kutyatéma lelki értelemben az), még neked állt volna följebb, és te kezdenél anyázni!

Az, hogy már nem ordítok, rúgok csípek tombolok ezért, a véleményemen nem változtat rólad.
Beteg vagy. Az a fajta, aki ha megtudja, hogy Kambodzsában oldalba rúgtak egy terriert, akkor habzó szájjal tud üvölteni, hogy "Vandalizmus! Barbarizmus! Hát ember az ilyen egyáltalán?!! TERROR! HORROR!"
Ha pedig egy kis drága a szomszéd utcádban harap meg valakit, még mielőtt tudnád a részleteket, akkor: "Höhh, majd túl teszi magát rajta. Ne nyavalyogjon. Szegény kutyust biztosan felcukkolták, de legalábbis a körülmények áldozata."
A retorikai túlzásoktól eltekintve, ha nem látod a visszásságot ebben a gondolatmenetben, az nem az én hibám.
Kettőnk közül szerintem nem nekem kéne újra átgondolni ezt a gyerekvállalás-ügyet, gondolok itt embergyerekre, nem kutyakölyökre.

Annak viszont egyáltalán nem örülök, hogy leírtam azt, ami történt. Senkinek semmi köze hozzá. A legjobb lenne kitörölni.
Jesse III 2009.08.23 17:34:18
@ASPauly: Egyébként tényleg csak kitaláltam az egészet. Mindent. Túljátszott hiszti volt minden.
Soha semmi nem történt, csak hülyéskedtem, mert unatkoztam. Éppen ezért szósincs semmiféle traumáról. Nem is történt soha semmi velem, amitől lehetne.
Tesztelni akartam, hogyan reagálsz harapós üzenetekre, mert éppen nem volt jobb dolgom, ez minden.

Emberismeretből, stresszhelyzet-kezelésből, türelemből csillagos ötösre, 10/10-re szavazok Paulynak!
Most, hogy mindenki megkönnyebült, elégedett, és boldog, mindannyian fel húzhatjuk végre a cipzárat úgy érzem, és lehet továbblépni.
Amerika fegyvermániája, Bush háborúja, és az egészségügyi rendszer után Michael Moore a gazdasági világválságról készített dokumentumfilmnek álcázott mozgóképes pamfletet. A film első előzetesében ismét azt látjuk, hogy valakik valahová nem akarják őt beengedni forgatni,…..
Subba Subba Records: Czutor Zoltán 2009.08.21 01:00:00
A nyár slágere Czutor Zoltántól aki láthatóan eléggé rosszul viseli a kritikát, és mellesleg az is kiderül róla, hogy sok a szabadideje! Lehet rá kellene állni erre az ösztönösebb dühösebb vonalra, mert ebből egy lemeznyit is elbírnánk viselni a szerkben, ellenben az…..
Jesse III 2009.08.21 11:40:40
A csapos egy két lábon járó Google, aki a legtöbb film központi szereplője, egyben a legjobb pszichológus. Igaz testalkata alapján önmagában megtudta volna menteni a Hospinvestet annyi OEP bevételt generáló betegsége lehet: mindenesetre minimum kövér és általában haja sincsen és…..
Jesse III 2009.08.19 17:49:44
@szentfazék: Nana, a lepukkant éjjelnappali kifőzdékben, benzinkutas falatozókban nem néger férfiak szoktak pultozni, hanem még annál is lepukkantabb fiatal fehér babák/középkorú fehér asszonyságok.
A kávé viszont telitalálat :)

Ahogy a poszt is az, Winston.
Csak egy sablon-jelenetet hiányolok. Miután a hős kicsinál egy egész horda rosszfiút, nincs már egy ép bútor, üveg, egy részen hiányzik a tető, valahol valami ég... szóval akkor a csöndben a pultos elődugja a fejét, a jófiú meg távozóban odacsúsztat neki egy huszast a károkra, és miközben a kocsmáros bámul utána, leszakad még valami.
Subba VÉGRE!! 2009.08.19 11:55:00
      Mint az köztudott, sportolni, gyúrni igen fárasztó, jól kinézni viszont eléggé menő dolog. De mit tehet egy olyan lusta, keszeg kis ember, mint például a jó Daddy? Hát mellplasztikát rakat be! Kövezzetek meg, de engem abszolút újdonságként ért,…..
α-tól ω-ig Geek a célegyenesben 2009.08.17 15:04:00
Az I love you Beth Cooper című film a 2009-es év legújabb példája annak, hogy néha bizony egy geek is elérheti álmai asszonyát. A filmekben ez azonban nem egyedülálló, így sokszor megtörtént már, hogy a legszerencsétlenebb alak "vitte haza" a szépséget. Itt az ideje,…..
Jesse III 2009.08.18 21:29:30
@RaulReal: Hah Hah Hahh :D
videók egyáltalán nincsenek, a képek ugyanazok, ahogy a szöveg szedése is, és a webfordítót is feltalálták már...

Hogy ne csak baszogatás, hanem építő kritika is legyen:
1. Vannak ám lány gyíkok is.
2. Meg egy rakás horror film, ahol a kihalt tóparti nyaralónál a szomszéd gyíkok mentik meg a kedves, gyönyörű pompom lányokat, miközben a beképzelt, részeg, csodacsatár műmájereket sorban lekaszabolják/megeszik.

Végére garantált siker.
Uh, a csökkentett módnak vége, "back to work", de még el vagyok "varázsolva" a tegnapi zseniális Faith No More koncert által (nézni: FNM a Download Festival-on) ... de lassan azért összeszedem magam. Addig is egy Fókusz-videó, remek kis történet:No komment ...…..
Jesse III 2009.08.17 20:25:24
@kovego:
Milyen szabály?
Először is, ki se derült, túllépte-e a 130at. A levélben 11x-ről volt szó.

Ha villogó mentő, tűzoltó, rendőr jön mögöttem, köteles vagyok helyet adni neki, ha nincs más mód, még a forgalom akadályozásával is, hadd menjen dolgára minél hamarabb. (Feltételezve, hogy ahol dolga van, valaki akár életveszélyben is lehet.)

Tudtommal ez még mindig benne van a Kreszben.

Vagy majd ezután küldik utánam a csekket, meg a fotót, amiért ráhajtottam a záróvonalra?

Itt sem látok semmi különbséget. Az alaphelyzet ugyanaz. Látsz valamit, amiről feltételezed, hogy valaki életveszélyben van, és ehhez igazodsz.

A rendőr meg, ahogy magyaráz, külön idegesítő.
Jesse III 2009.08.17 21:37:23
@mind2: Erre mondtam volna kábé:

-Az, hogy engem a dutyiba vágnak, az csak egy Lehetőség.
De akin keresztül hajtok, az Biztosan meghal!
Melyik akar az utamba állni?!

Amúgy már mondtam hasonlót egyszer.
(...vagyok, és van egy késem.) Igaz, nem egy út az isten háta mögött észak-keleten, hanem egy üres dél-alföldi vasúti kocsi éjjel fél2 körül, nem bikás terepjáró, hanem egy kb20centis csontvágó konyhakés egy retikül belső oldalzsebében, de akkor bevált, pedig meg se mutattam.

Az út alatt többször is láttam a kalauz fejét ahogy pislogott az ajtón túl. De egyszer sem jött be, ahogy más se. Nem miattam.
Pedig éppenséggel az is középkorú úgyahogy meglett férfi volt, egyenruhában.
Mégis ott fosott a két kocsi között háromnegyed órán keresztül.
Ha nem látom a saját szememmel, nem hiszem el ... Nagyszínpad, este 21:30, a "Nap Sztárja", Fatboy Slim, vagyis Norman Cook, egy 46 éves angol csávó. Kijön a faszi a Nagyszínpadra, felmegy egy összetákolt emelvényre, beteszi a CD-t, amit kb. idefele a saját magánrepülőjén…..
A nyolcvanas évek egyik legjobb főgonosza időközben békés nagypapává szelídült. Mégis ő az egyik bizonyíték, hogy mentalisták igenis léteznek. Felmenői között valószínűleg volt egy küklopsz és ennek eredményeképpen egy bazi nagy szemölcs emlékezteti arra, amikor még…..
2006. augusztus 8-án három tűzoltó halt hősi halált a Műegyetem pincéjében keletkezett tűz oltása során. 2009. augusztus 8-án, szombaton a Tűzoltó Motoros Klub, a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete és a Goj Motorosok szerettek volna megemlékezni a három éve az…..
Jesse III 2009.08.11 19:59:59
@LeonUris:
Te meg mégis kinek képzeled magad, hogy megmondd, hova mehet egy Gój motorosok, hova nem, és kivel beszélgethet-szervezhet közös programokat, kivel nem?

Ha holnap reggel a munkahelyed elé terveznek egy felvonulást, már be se mész inkább?
Mert aki mégis bemegy, és mellettük megy, az "azonosul az eszméikkel"?
Jézusom.

Ha tényleg így volna, minden politikus mellé kéne egy gójmotoros, aki társaságként követi háztól házig, és akkor ki se mernének mászni a vackaikból, nehogy náciknak látszódjanak.
Jómagam fiatal korom ellenére sem szoktam megnyitni a vicces, ekkorátmégnemröhögtéldemostfogsz youtube-linkeket, mivel számomra BŐVEN kimeríti a polgári spam fogalmát, de ezt sajnos muszáj megosztanom veletek. Szerintem az alap nóta is fülbemászó, de ahogy ez a feka képregény…..
Sharon Stone 51 évesen is felvállalja testét - persze nincs miért szégyenkeznie, hiszen gondos photoshop utómunkálatokkal bomba teste van, a bőre gyönyörű, az arcára pedig szinte rá sem ismerni. Sharon Stone és a mellei a Paris Match címlapján láthatóak... ..
Jesse III 2009.08.11 08:32:23
Hajdanán a kommunistaellenes attitűd privilégiuma volt a popdalos szembenállás, a társadalmi témák. Aztán lezajlott a gengszterváltás és összekeveredtek a szerepek. Az egyes gúnyák jelmezkölcsönzői forgalma megnőtt, egyesek meg a „Szélsőség” bélyege nélkül nem…..
Jesse III 2009.08.11 04:07:01
@Patrona:
Ez a "poppunk" olyan ráragasztott címke, amit menő az Alvinra mondani,
vagy okkal mondod, mert olyan húdegyakran nyomják a rádiók?
Szerintem meg semmivel sem popposabb, mint a Belga, Ákos, vagy a Kárpátia.
És ha mégis poppunk lenne, akkor mi van?
Valami nem tecccik? :D


"az utolsó aktusban én nem látok politikai mondanivalót, inkább egyfajta társadalomkritika."
Nekem meg elég politikai dolognak tűnik ez az Orwelles kamerapara.

Ez pedig a posztban van:
"...volt a popdalos szembenállás, a társadalmi témák."
A Facebookon könnyebb nyomon követni ismerőseink közösségi életét, mint a valóságban. Egy nemrégiben készített felmérés szerint minden ötödik tinédzserben erősíti a féltékenységet az a tény, hogy könnyebben fér hozzá párja közösségi életének egyes történéseihez.A…..
Kitty allen fogalmazása következik, ami minket leginkább egyfajta személyes bosszúra emlékeztet, de hát miért is ne? Maccs nevét azért a biztonság kedvéért én találtam ki. Maccs, a haverod idegesítő csaja.   Helyeske, lehet vele dumcsizni és általában nem bánja, ha a…..
Jesse III 2009.08.10 17:03:55
@kitty allen: "ennyi indulatot! honnan jön? ezt tényleg én váltottam ki? :)"

Ebbe bizony beletrafáltál, a csipogó harmadikok ki szokták rántani a bicskát a zsebemből, tényleg.

@31: "Én azt hiszem, hogy egy párkapcsolat a bizalmon kell, hogy alapuljon"
És a bizalom min a alapul?
Eddig sem tartottuk sokra azt, aki Emböriségnek hívta/hívatta magát, de a specifikusról most tényleg az általánosra vagyunk kénytelenek szakosodni. Íme, az eheti (tényleg) magas látogatottásunk részünkről legnemértemebb keresőkifejezései. (Hazudunk persze, a csajok szopnak &…..
Jesse III 2009.08.10 07:19:51
Jesse III 2009.08.10 15:02:03
@Niksim: Nem zenekar, hanem film.

www.imdb.com/title/tt0082627/

Ha szerinted pocsék filmekről legyen inkább szó, akkor igazán írhatnál egy jópár oldalas új lista.

Mert ebbe a sorba egyáltalán nem illik. 2anyabaszós, meg egy pedofil elem között 1 Deák Bill Gyula... Ajj
Hajdanán a kommunistaellenes attitűd privilégiuma volt a popdalos szembenállás, a társadalmi témák. Aztán lezajlott a gengszterváltás és összekeveredtek a szerepek. Az egyes gúnyák jelmezkölcsönzői forgalma megnőtt, egyesek meg a „Szélsőség” bélyege nélkül nem…..
Ahogy már említettem korábban, a mai gyerekekkel is lehet bánni, csak kreativitásra van szükség. Van, hogy ez sem elég. Nem, nem a gyerekek miatt.   Ami a legutóbbi tanévben történt, az számomra egyenként is nehezen megemészthető, nem hogy együtt.   2. rész  (az…..
Jesse III 2009.08.09 21:38:26
@tesz-vesz:
"hogy a 6 cigány megölése népirtásnak számít?"

Lenny ilyet sohasem mondott. Ezt bizton mondhatom, egy suliba jártunk, és a vitátokat is olvastam a vastagbőrön. Ennek nézz utána még egyszer.

@GGerg: Nem tudom miért, de ő kifelejtette a történetből, hogy nem köznapi értelemben vett általános iskoláról van szó, hanem 4. után egyből 8osztályos gimnáziumba kerültünk(ua. az az épület).

Igaz, 11-14éves luvnyák voltunk mi is, mint minden felső tagozatos, de az iskola maga, és a szabályok úgy általában úgy kezeltek, mint gimiseket.

A tanárok meg jobban tennék, ha nem a rágóval foglalkoznának, hanem azzal, hogy a gyerekek, egymás között kialakíthassanak, valamiféle szövetséget.
Mi is, minden többékevésbé gonosz, de mindenképp felelőtlen "gyerekcsíny" ellenére csakis úgy tudtuk végigvinni az oskolát, hogy szemétszedésen, papírgyűjtéseken, ilyen-olyan szakkörökön, versenyeken kirándulásokon, bizonyos rosszabbik tanároknak közösen aljaskodva egybe volt a közösség korosztályra, osztályra tekintet nélkül.

A nagyobbak segítettek nekem sokmindenben rajzszakkör előtt, ha valamit nem értettem, válaszoltak, míg a tanároktól tényleg nem lehetett kérdezni.
A "tanárok" nagyjából tényleg csak könyvből olvasták fel az anyagot, pont mint az a bizonyos geciputtony, akit Lenny is említett. Nem tudom, mire volt annak olyan nagy az arca, mindegy.

Én pedig, és még páran, csak úgy, hobbiból sokszor bent maradtunk délutánonként a suliban vigyázni a napközis kicsikre. Kiszámolóztunk, az autós fogó világvárosos változatára meg is tanítottam őket, stb...

Egyébként tavaly évzáróval a mi sulink is bezárt. Túl élt több, mint 300évet, wazz, háborúkkal, demográfiai katasztrófákkal, szerbekkel, mindennel,
kiszolgált minden gyereket a környéken 6évestől 18éves korig, és most annyi. Talán túl magas volt a szintünk az átlaghoz képest.
Másra nem tudok gondolni, mert gyerek, az volt bőven.

Szóval, kedves tanárok, szervezzetek jó sok szakkört, matek-rajzversenyeket, közös főzéseket, programokat tartsatok meg néhány olyan tantónénit, aki messze az átlag alatt van(lehessen őket utálni), és kész.

Igen, tudom, hogy az ilyesmik megszervezéséhez rengeteg szorgalom, idő energia kell, és hogy sokkal könnyebb panaszkodni a buznyák srácokra, akik mást se csinálnak, csak rágóznak meg cigiznek, de hát istenem.
Ezt vállaltátok.
Senki se mondta, hogy a tiniket elég csak pórázon tartani, néha fejbe vágni, és majd jámborak lesznek, mint a kezes bárány... (Engem személyszerint minél jobban "ütöttek" ebben a korban, annál inkább csakazéris mondtam a magamét).

Én minden olyan tanárt kipártoltam a többiek előtt, ha látszott rajta, hogy legalábbis ahhoz ért, amit mond, amit tanítani próbál, még akkor is, ha azt leszámítva sok hibája volt.

De akkor is, meg most is, ritka aljas tudok lenni azokkal gennyláda tekintélyszemélyekkel, akik csak dísznek vannak a helyükön, de arra baromi büszkék.
Még abban az esetben is, ha Naccságos Miniszterelnök Úrnak is hivatja magát, nemhogy szimplán "Ági néninek".
Jesse III 2009.08.09 22:53:20
@tesz-vesz:

Ezt? "
tesz-vesz · kkbk.blog.hu 2009.08.09. 19:49:56
@Lenny [Cabdriver]: köszönjük emese.
még mindig hiszed, hogy a 6 cigány megölése népirtásnak számít?
és hjoyg ez visszaveti a túlszaporulatot?"

Ez nem nekem szólt, de már részben válaszoltam rá így is. Nem tudom, melyik 6cigány megöléséről van szó, vagy hogy a niki említett-e ilyet valaha. (Azt se tudom, ki az az Emese).

Vagy ezt?
" tesz-vesz · kkbk.blog.hu 2009.08.09. 21:53:04
@Jesse III: de az mondta, h visszaveti a cigányok számát. és mivel visszaveti a népszaporulatot, akkor csak népirtásnak kell lennie okoska "

A cigányok számát saját maguk fogják visszavetni, ahogy telik az idő. Ha láttál már élőben cigány putrit, milyen egészségesen élnek, milyen kedvesen bánnak egymással, milyen alapokon "nevelik" a gyerekeiket, tudod, miről beszélek. Csak 1-2generáció kérdése.(Náluk talán gyorsabb a folyamat, mivel ők a generáció váltást is gyorsabban végzik.)

Az, hogy eközben, ezelőtt úgymond a "fehér faj" is elveszik, az több mint valószínű, de ebből a szempontból abszolut lényegtelen.
Mint lehetőségnek kábé annyira van tétje, jelentősége, mintha azt kérdeznék:
"Melyik csapatba akarsz tartozni? A cigányokhoz, vagy a magyarokhoz? Az egyiket holnap tervezzük temetni. A másikat holnapután. Választhatsz."