Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yasashi Tanuki

0 bejegyzést írt és 964 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Autóba menekült az őrjöngő Győzi elől a szerkesztőnő címmel hozott le a Blikk egy mobiltelefonnal készített videót (naná, hogy jár érte a 10 ezer forint!), amin a "roma rapper" valóban az utcán hőbörög, majd ordenáré stílusban magyaráz egy autóban ülő ismeretlennek, de…..
Az Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália, Ausztria, Belgium, Dánia, az Egyesült Királyság, Franciaország, Finnország, Hollandia, Írország, Izrael, Kanada, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Szlovénia, Svájc és Svédország. Ezek azok az országok, szám…..
Yasashi Tanuki 2014.07.03 14:22:06
@sas70:Azt hittem a véleményalkotás a sztereotípiák mentén nem divat a heterofóbok között:)

Szerinted ugye tudatlan volt Reagan és buták általában az amerikaiak, a magyar meleg aktivisták már rég meghaladták azt az álláspontot, hogy családokban kell nevelkednie a gyerekeknek a szüleikkel, hogy később sikeresen adaptálódjanak a társadalomba?
Történt pedig egyszer Magyarországon, hogy éber adóhivatalunk fülön csípett pár financiálisan renitens zenészt. Az adófizetők megrablói úgy gondolták, számla ellenében fognak egy születésnapon zenélni. Skandalum. Tuti fülest kapott a NAV, adócsaló zenészek pengetnek sötét…..
Totális ökológiai katasztrófa egyetlen emberöltő alatt Egyszer volt, hol nem volt, volt valaha egy meseszép tó Kazahsztán, Üzbegisztán és Türkmenisztán határvidékén. A tavat két bővízű folyam táplálta, az Amu Darja délről és a Szir Darja keletről. Területe 68 000 négyzetkilométer volt, és ezzel a…..
Yasashi Tanuki 2014.06.12 10:33:23
@teddybear01: "A többinek meg vagy adod magadtól segélyként, vagy sokkal drágábban kell megvédened magadat tőlük."

Lenne még egy másik út, rákényszeríteni azokat akik segélyt kérnek, hogy mielőtt jogosultak lesznek, használják ki a rendelkezésre álló eszközöket az önellátásra. Közismert nevén ez az érpataki modellként terjedt el bizonyos körökben, de valahogy ez nem éri el a zöldek ingerküszöbét mert a hazai szociális oktatás nagyasszonya szerint merő rasszizmus azt elvárni az éhezőtől, hogy a saját érdekében termelje meg azt amire képes és csak annyi gyereket szüljön amennyiről gondoskodni is tud.
bocs.hu/_earth_human.html
A mai 40-es, 50-es korosztályból jobbára csak az nem hallgatott Pokolgépet, aki a 80-as éveket valamiféle kísérleti kóma stádiumban élte le. Egy kétperces magánnyomozói munka eredményeként arra is fény derülne, hogy a rőföskelesztői kistemplom fiatal plébánosa anno az Éjféli…..
A 444.hu találta ezt a zseniális tuósítást, amiben a köztévé hihetetlen frizurát viselő riportere világvége hangulatban tudósít a Bielderberg-csoport dániai találkozójáról, amit szerinte sok tiltakozó igyekszik megzavarni, de a szegmensen jó, ha hatot ki lehet venni (a…..
Yasashi Tanuki 2014.05.31 07:22:58
@micsoda?: Ronaldonak volt egy időben hasonló frizurája és még gondolom pár száz más focistának, de a cikk szerzője nem néz focit, csak sorozatokat. Ha CR-ról is készül egyszer TV sorozat akkor majd születik egy poszt, hogy Ronaldo a magyar közszolgálati TV riporterét másolja :)

www.google.hu/search?q=ronaldo+hairstyle&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=HmWJU-OiDMHROZrsgNgL&ved=0CAYQ_AUoAQ&biw=1429&bih=964&dpr=0.9
Igen kitaláltad, Izland. Így néz ki az a sziget, ahol hagyták bedőlni a bankokat, ahol a bankárok sem mentesülnek a felelősségrevonás alól, ahol illegálisnak nyilvánították a devizahiteleket, és a kormány a közelmúltban egy újabb hiteles mentő ötlettel ijesztett rá a…..
Yasashi Tanuki 2014.05.04 10:43:44
@SzerződésSertés: Svájcban közvetlen demokrácia van azaz a nemzet sordöntő kérdéseire népszavazást kell kiírni, és szabad a fegyvertartás így a munkakerülők és bűnözők kikopnak a társadalomból.
Egy ötezer forintos bírság benyelése után feltettük a kérdést a BKK-nak: van-e valami tervük a arra, hogy a Eurovelo 6 nemzetközi kerékpárút nyomvonala kikerülje a Tímár utcai, eredetileg a kerékpáros átkelésre tervezett felüljárót? A felüljárón ugyanis csak tolni lehet a…..
Yasashi Tanuki 2014.04.08 14:15:29
"néhány biciklis képtelenek volt figyelni a HÉV-ről leszálló utasokra"

@Mediator_07: Ettől kicsit bonyolultabb a történet. A kutyások panasza is vastagon benne volt a hangulatkeltésben, akik a lakótelepről a felüljárón keresztül viszik a tündibündi vesztiket 3-4 méteresre kihúzható pórázon a dunapartra esténként és a szülők akiknek a csemetéi ott robognak át a műanyagmotorokon a szülőket jó messze maguk mögött hagyva.

Azt nem igazán értem, hogy a cikk szerint a biciklisek "nem szoktak rá" a korlátok közötti kanyargós átkelőre mert lelassítja őket, viszont szívesebben izzadnának, hogy felpumpálják magukat egy 4-5 méter magas felüljáróra?
Már csak néhány nap és a szavazófülke magányából az urnákhoz járulva döntenünk kell az ország további sorsáról. Sokaknak még mindig nem egyértelmű, hogy kire szavazzon, a bizonytalanok száma történelmi magasságokban van, miközben a pártok támogatottsága történelmi…..
Ahová a jó idő ellenére sem érdemes nyaralni menni -kb- Európa közepén hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy veszélyben vagyunk, ha allergia-szezon van, ha túl nagy a hideg vagy a meleg, és ha nincs elég pénzünk. A világ más részein a veszélyt az éhenhalás, a természeti…..
Yasashi Tanuki 2014.03.31 10:59:47
@Kovácsné: Biztos, hogy ezt akarják? Meg lehet nézni a felvételeket a tüntesekről ahol a 2 generáció óta Angliában élő muszlimok, köztük nők követelik a sharia európai bevezetését.
1.bp.blogspot.com/_6Y-NXZmDcxU/TObGT3dPZhI/AAAAAAAAM_Q/9lZIoMvIbNg/s320/UK_sharia+law.jpg
Magyarországon nem létezik egységes, megbízható minősítési rendszer a kutyaiskolák üzemeltetésére vonatkozóan, ennek meg is van az eredménye. Sok tehetséges, hozzáértő oktató mellett olyan dilettánsok is dolgoznak ebben a szakmában, akiknek a tevékenysége nem csak haszontalan,…..
Tézis1: A magyar választó (mármint a többség) nem valakire/valamire szavaz, hanem valaki/valami ellen. E tétel egzakt bizonyítására persze képtelen vagyok, úgyhogy aki nem ért egyet, nyugodtan hagyja itt abba, a továbbiak ugyanis — szándékom és reményeim szerint — a…..
Yasashi Tanuki 2014.03.26 14:02:44
@ingyenebed: be kellett volna vezetni a magánbiztosítós egézségügyet ugye. ahogy a szadi akarta

A fő gond azzal volt, hogy azzal 20%-al fizettettek újra pluszköltségeket akik addig is fizették a járulékokat. Ha magánbiztosítós egészségügy és öngondoskodás akkor miért nem csökketették a felosztó kirovó rendszerbe fizetendő járulékot párhuzamosan, vagy miért nem léptek fel keményebben, hogy aki nem fizet a kasszába az ne kapjon ellátást, hogy érezze, hogy nincs ingyen ebéd?
Kedden írtuk meg, hogy a NEKI-vel közösen az alapvető jogok biztosához fordultunk arra kérve őt, hogy vizsgálja meg a miskolci “jóléti razziák” néven elhíresült hatósági ellenőrzési gyakorlatot, mert az szerintünk több alapjogot is sért. Mind a Miskolci Önkormányzat, mind pedig a helyi Rendészet…..
"Ez itt Carol, a pincérnő, ő meg Simon, a buzi." Nézi az ember azt, amit hírszerkesztés néven művel a közmédia, és nem hisz a szemének. Itt van most az Együtt-PM látványosnak szánt, de meglehetősen gyerekes akciója a Fidesz-székháznál, aminek során fogták magukat és öten…..
Yasashi Tanuki 2014.01.21 10:11:29
@Bogyó 2: Én inkább ott látom a különbséget, hogy a kannibalizmust előrángatták valahonnan a középkori történelemből és összefüggésbe hozták egy afrikai esettel mintha ez egy rejtett szokása lenne a keresztényeknek és ezt extrapolálták az azóta élt összes keresztényre a mai napig. Ezzel szemben az aktivista a mozgalom céljaival összhangban büszkén vallott arról, hogy homoszeuxális egy nyilvános eseménysen és az ott jelen lévők meg is tapsolták érte.
Yasashi Tanuki 2014.01.21 10:41:00
@sien: Miért a többes szám, esetleg te képviselsz valakiket?
Egy az „elmúltnyolcévvel” erősen kritikus ismerősünk írása. Szerinte "érzelmeink és 2010 előtti érvényes meggyőződésünk ellenére is a kormányváltásra kell szavazni." Igen, ezt a Fideszt még úgy is megéri leváltani 2014-ben, hogy az utána létrejövő rendszert akár…..
Yasashi Tanuki 2014.01.09 16:53:47
@Katarina: "hogy ebben az országban többé senki se dönthesse el, jelenthesse ki egy másik emberről, honfitársáról, hogy az nem magyar"

Valószínű, hogy a baloldalon senkiről se jelentik ki azt, hogy nem magyar, akik viszont úgy gondolják, hogy a baloldal nem az ország érdekeit képviseli azokról gond nélkül ki lehet jelenteni hogy az illető náczi, rasszer, homofób...stb
Mi a különbség a két szvsz egyaránt kirekesztő attitűd között???
Tokió, december hó (Az Est alkalmi tudósítójától) Az európai művészek és kritikusok körülbelül tudják, hogy az a japán élet, amelyet az európaiak a színpadukra vittek, nem igen hasonlít arra az életre, amelyet a japánok élnek. Ez az oka annak, hogy japántárgyú…..
Yasashi Tanuki 2014.01.01 16:25:25
„...s ha urak akartok maradni, szűrjetek a magasban olyan bort, a milyen csak az isteneknek, a királyoknak s a magyar embereknek való. S ezeknek is csak ünnepnapon.” (Eötvös Károly) A rendszerváltozás előtt egy dunántúli faluban dolgoztam. Volt a faluban két fivér – a…..
Yasashi Tanuki 2013.11.21 17:17:53
@Zsuzsietta: "Ugyan már, semmi szükség kényszerre, az emberek csodálatosan kiszámítható állatkák...
Az élet csupa tapasztalaton alapuló feltételezés, és az ember feje eszerint működik. Ha a gazda azt tapasztalta eddig, hogy tizenkétszer megloptak, feltételezni fogja, hogy tizenharmadszor is jönnek."

A gazda a saját világnézete alapján próbált tenni a sorozatos lopások ellen. Az állatkák kiszámíthatóan lopták a borát, mivel azt tapsztalták, hogy nincs következménye, azaz a program: borlopás = ingyen pia. A gazda csak megpróbálta átprogramozni őket, úgy hogy: borlopás = hasmenés.

A saját gondolkodásmódja alapján, arra nem számíthatott, hogy a tolvaj édesapja lebeszéli arról a fiát, hogy orvoshoz menjen, mivel nincs TB kártyája és nem szeretné visszamenőleg a fia helyett kifizetni a TB járulékot, hogy biztosított legyen és az orvos ellássa.
Yasashi Tanuki 2013.11.21 22:42:56
@Counter: "S mi van, ha a gazdánál nagy vendégség van, az ajtó nélküli pincében ücsörgő, jelöletlen, finom, édes meggyborba pedig brahiból beleiszik három 13-15 éves kamasz?"

Ahogy azt már többször többen leírták azért halt meg az áldozat mert egyrészt nem brahiból ivott bele, ha jól emlékszem az újságok azt írták, hogy 60 liter bort lopott, a másik, hogy az édesapja nem küldte orvoshoz mert tudták, hogy nincs érvényes TB kártyája.

Ha történtesen bárki brahiból beleiszik akkor úgy járt volna mint a tolvaj barátai, a kórházban kikúrálják őket és egy életre megtanulják, hogy a magántulajdont tisztelni kell.

A jogvédők az igazi felelősei a tragédiának, mert évtizedek óta bátorítják a wannabe rablókat a lopásra, ingyenes jogi segítségnyujtással és előre gyártott kifogásokkal!
Yasashi Tanuki 2013.11.22 08:54:54
@ausländer Sipi: "tehat senki nem vedi a bunozoket. sem a tolvajt, sem a gyilkost."

Ettől egy kicsit mélyebben kellene megvizsgálni a kérdést. Vehetjük alapvetésnek, hogy a magántulajdon a jelenleg fennálló társadalmi berendezkedés alapja. Azért van ez alatt a cikk alatt 1000+ hozzászólás mert a megtorlás nélküli sorozatos lopások azt bizonyítják, hogy ez az alapvetés hamis. Te az érveiddel a saját és csaldja felelőtlensége miatt meghalt tolvajt mentegeted, holott nyilvánvaló, hogy az adott körülmények között a hatóságok a gazdát magára hagyták a problémával. Nem maradt már eszköze a tolvaj kilétének a felfedésére mint az hogy annyira megbetegíti, hogy kiderül ki tette.
Az, hogy egyes vidéki településeken már emberek nem merik elhagyni a házukat mert mire visszajönnek kifosztva találják azt, vagy nem tartanak állatot, nem ültetik be a kertjüket, kivágják a gyümölcsöseiket mert 100%-ig biztosak lehetnek abban, hogy más szüreteli le a termést a fennálló társadalmi berendezkedés alapjait támadja. Ez a történet nem egy egyszerű lopásról szól.
A TASZ jelenti Van egy álmuk 2013.11.19 10:06:04
  „Van egy álmom: négy kicsi gyermekem egy napon olyan országban fog élni, ahol nem a bőrük színe, hanem a jellemük alapján fogják megítélni őket.” - Martin Luther King beszédének 50. évfordulója kapcsán a 444.hu hírportál azt vizsgálta, milyen napjainkban fekete bőrű amerikaiként élni az…..
Az elmúlt hetekben több bankrablás ill. rablási kísérlet  történt. Üllőn egy riasztófegyverből adtak le több lövést.  Budapest XIII. kerületében a Béke úton  két rablási kísérlet is történt egymáshoz közel eső két pénzintézetben, - sőt mindkét eset szerda…..
Yasashi Tanuki 2013.10.11 10:29:13
@prolee: "Gondoljatok a nyugdíjkorhatár folyamatos emelésére!"

A korai nyugdíjba vágyó állampolgároknak kellett volna gondoskodni anno a feltételekről. Amikor úgy döntöttek, hogy szemben a nagyszüleik generációjában megszokott 3-5 helyett ők csak 1 - 2 gyereket képesek felnevelni, esetleg azt az egy gyereket is sokallták, akkor maguk döntöttek a nyugdíjkorhatáremelésről. A következő generáció remélhetőleg tisztábban fogja látni az összefüggést, de az "aranykort" már aligha lesz esély visszahozni mert közben rendesen felpörgött a megélhetési gyerekvállalás a végeken.