Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PixellR

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A metró már akkor is ezt mondta be, amikor a tábla szerint még a Ferenc körút megállóhoz érkezünk: Corvin-negyed. A napokban az átmatricázás is megvolt a szerelvényekben. Nemrég arra jártam (dekantálót kerestem a Corvin áruházban plázában az otthoni borvacsoránkhoz), a…..
PixellR 2011.07.10 01:10:40
@tejcsokoládé: a házak belső udvarában vannak jó nagy kertek, ez kívülről nem látszik. Az egyik házat ezért is hívják City Garden-nek (videó: www.youtube.com/watch?v=OQYq2pF5uHQ). A másik házban (Fontana) lépcsőházanként vannak díszkertek, tehát nem olyan rossz a helyzet.
Annak ellenére, hogy 3 ezer eurós büntetésre számíthat az, aki lemászik Párizs 300 kilométer hosszú barlang-és katakombarendszerébe, a Halál Birodalmában naponta rendeznek szeánszokat, vad orgiákat és bacchanáliákat a különböző okkult és katafil csoportok. Párizsi osszárium a katakombák mélyén…..
 Idei második amerikai utam még áprilisban egy a fülöp szigeteki, azóta is befejezetlen (bár már végéhez közeledő) projekthez hasonló méretű vevőhöz, Denver mellé, Fort Collinsba vezetett. Itt két hétig a portugál kolléganővel dolgoztam, igyekeztem vele fejleszteni…..
     Amíg a nővérem Angliában élt és szivesen mentem volna oda, nem kellett, most pedig, hogy elment onnan, olyan akut munkaerőhiány alakult ki a cégnél Londonban, hogy valószínűleg gyakran kell majd odamennem. Márciusban egy hetet töltöttem ott, életemben…..
Na ezért jó kijönni egy ilyen eseményre: lehet, hogy otthon is van élő videoközvetítés, de megnézni egyelőre csak Londonban lehetett a kontinensen az új cuccokat. Ez tehát a világ legelső tesztje az új cuccokról, exkluzív hyper brékinggel jelentkezünk tehát az Egyesült…..
PixellR 2010.09.01 22:58:35
Nahát, jól látom, hogy a nano már nem tud videót lejátszani? (www.apple.com/ipod/compare-ipod-models/) Ez azért komoly visszalépés... bár olyan pici képernyőn nem is lenne értelme és a felbontás is kisebb lett. Egyelőre még az az érzésem, hogy az előző generáció jobb volt.
Az Apple a hírek szerint értesítette a viszonteladóit, hogy próbálják lecsökkenteni a raktárkészletüket iMacből, ami azt jelenti, hogy heteken belül érkezhetnek az új modellek.Leginkább több négymagos modellre várunk, Core i5 és Core i7 proceszorra az alapgépekben, egyesek még…..
PixellR 2010.07.25 10:09:00
@nehaiu: igen, asztali gépnél ez működik, de laptopnál már húzósabb. Memóriát és merevlemezt bármely (Apple / nem Apple) laptopnál lehet bővíteni, viszont a processzor már nagyon nehéz (lehetetlen?) ügy. Így ez főleg laptop vagy asztali gép probléma.
Ezen Amerikai utam igen zsúfolt lett, kéthetesre volt tervezve, egy hét Los Angeles kétheti munkával, egy hét Omaha, másfél heti munkával. Los Angelesben indiai ékszerüzletben dolgoztam, minden dolgozó úgy nézett ki, mint a cigányok, ugyanakkor tiszta, értelmes emberek voltak. Az…..