Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kissbergen

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Adidas nem bírta tovább, és visszamondott egy 10 millió dolláros reklámszerződést az Apple-lel, ennyit költöttek volna el az iAd rendszeren keresztül. A pletykák szerint a visszalépés oka az volt, hogy a cég túlságosan bele akart szólni a reklámokba, már harmadszor dobták…..
Egy férfi megszólít egy nőt az utcán : - Mondja hölgyem lefeküdne velem egymillió dollárért ? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért ? - Na de uram mit gondol mi vagyok én? - Hogy ön micsoda azt már megbeszéltük.Most már csak az áron vitatkozunk! Magyarok!…..
Összefirkálták a HÉV-megállót Kaszásdűlőn. Nem is lenne ez nagy hír - állandóan firkálgatják az összes megállót -, de ez most speciel nagyon jól sikerült. Az óbudai "Itt Élünk" Egyesület kezdeményezése valósult meg augusztus elejére. Az ötlet tavaly jött,…..
A képen egy óriás panda gondozza újszülött gyerekét a kínai Wolong pandavédelmi központban 2010. július 27-én. A Ju Xiao nevű anya aznap adott életet ikreinek. (forrás: Northfoto) ..
[kalozpart.org] A Magyar Kalózpárt, az LMP támogatója aggályosnak tartja az ingyenes fájlcsere-szerverek tömeges lefoglalását, amire szerzői jogvédő szervezetek feljelentései nyomán került sor az elmúlt hetekben Budapesten.Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a rendőrségi…..
Amint azt már korábban megírtuk, Delhusa Gjonnal indítja az őszt az RTL. Csütörtök óta adják ezt a megrázó kisfilmet, amiben Rambó keresi szerelmét, "aki társa lehet egy életen át". Ha a filmtől még nem sült ki az agyad, akkor olvasd el ezt a sajtóközleményt:…..
Ma kaptam egy újabb történetet, mely kisértetiesen hasonlít az eddigiekre. A kiemelt rész igencsak elgondolkodtató!!! Ezért a cikk elejére is kiteszem! Hátha végre valaki a fejéhez kap, és vége lesz ennek a terrorszervezetnek, ami ma áramszolgáltató néven becézgetünk, és…..
Subba Bikicsunáj!! 2010.05.03 22:18:00
Sámson kollega mellett egyértelműen a Bikicsunáj volt a legforróbb produkció az idei Megasztárban, számunkra minden kétséget kizárólag ő a favorit!   ..
Közeleg május 20., a személyijövedelemadó-bevallások beadásának határideje, ezért aztán izzanak az 1%-os felajánlásra buzdító reklámok is - már amennyi hely és figyelem maradt nekik a választásokat megelőző politikai kampányharcban. Beállt a civil szervezetek sorába a…..
Levélírónk az "Elfogadható-e a tanár-diák viszony?" című posztunk után ragadott tollat és megosztotta velünk a fia történetét. Leírja, hogy fiát az osztályfőnök kiszemelte magának és 9.-es kora óta kivételez vele, maga mellé ülteti az osztálykiránduláson és…..
Piroslap Nem lesz adócsökkentés 2010.04.21 11:40:00
"Azonnali radikális adócsökkentésre van szükség!" Szajkózta négy éven keresztül a demagóg bullshitet a Fidesz összes vezetője. Sőt, azért kell az előre hozott választás, hogy meg tudják lépni. Azt hallgattuk, hogy ha jól lecsökkentik az adókat, az megoldja…..
Egyre viccesebb ez a két forduló közötti, amúgy lagymatag kampány. Szépen, csöndben totálisan összekavarodtak az elmúlt 10-15 évben megszokott viszonyok. Az addig oké, hogy ez a két hét a visszalépésekről kell, hogy szóljon, de ez a mostani pár nap eléggé felborítja a…..
w Virágozzék száz virág 2010.04.14 07:00:00
Leonardo da Vinci egyszer kiszámolta, hogy hegy méretű kutya nem létezhet, mert a kutya vázszerkezete egy kritikus tömeg felett nem bírná el a testet, ha viszont azt is átszerkesztjük, akkor az már nem kutya. Végignézek ezen a győztes párton, és azt érzem, amit gigantikus…..
A Columbia bejelentette, hogy a Hupikék törpikék mozifilm forgatása március 26-án kezdetét vette, a rendezői székből Raja Gosnell, a Gazdátlanul Mexikóban készítője osztja az utasításokat. A produkció élőszereplős/CGI keverék lesz, tehát olyan lesz, mint az Alvin és a…..
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
A fiú napközben pornóra veri, este meg nem dugja meg a barátnőjét, erre az kidobja, de most ő a prűd. Hokisfiúk, na ne már. Kép innen. Kérlek segítsetek, mert nem tudom eldönteni, hogy én paráztam rá vagy tényleg gáz, ami miatt kidobtam a pasim? Egy éve élünk együtt, és…..
kissbergen 2010.02.15 19:27:01
@Illumination: 3 napig ugyanabban a bugyiban? dude!!

ez több mint undorító! főleg nőtől
Ezek a képek kb. 6 éve jelentek meg a bmezine-on, de még most is elég kirívónak számítanak szerintem. A srác nevét sajnos nem tudom, de az az érdekes ötlete támadt, hogy az orrnyergén lévő bridge piercingen keresztül átfűz egy egyedileg gyártott szemüveg keretet, és így nem…..
A faszirigy lány a legrosszabb természetű Bridget Jones, melyet hátán hordott a Föld. Igazi férfigyűlölő, "ha neki nem jut pasi, másnak se jusson" hárpia magatartású.Miről ismerszik meg a faszirigy lány?Hazarángatja a barátnőjét a buliból, mert "nagy a füst és…..
Csatlakozz a Munkahelyi Terror blog közösségéhez!     Kedves Munkahelyi Terror!   19 évesen, az első komolyabb munkahelyemen találkoztam a munkahelyi szexuális zaklatással. Irodai munka volt, egy ismerősöm ajánlott be, korábban ő is dolgozott a cégnél, de egész…..
Az Index jóvoltából elindult egy feltáró folyamat, aminek eredményeként fény derülhet olyan szuper titkos információkra is, mint például az egyetemi rektorok fizetése. Nem csodálom, hogy titkosították, olyan nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet a kiderülése, amit egyik kormány…..
Subba Elefánt születik! 2009.10.08 07:30:00
Csodálatos videó erősebb idegzetű olvasóinknak, többiek várjanak kicsit (számukra is tartogatunk valami állatosat)!   ..