Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nnory

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik, leginkább hétvégi blogger leszek, 2 napja sürgetem magam, hogy írjak, de nem volt erőm belefogni. De fotóztam! Egyébként olyan mini a kert, hogy nincs ám mindennap történés. Lehet, hogy bele kellene fognom a hátsókertbe? Még nincs szívem elbitorolni a kutyáktól. Igaz,…..
Nnory 2009.08.08 22:47:31
@Krisztinca: Jólvan:), mondtam, BOCSI ha nincs igazam!Közben nézegettem google képkeresőben képet mindegyikről és némelyik tök hasonló.Nekem mentám van "itthon", bazsalikommal pedig dolgoztam (konyhán), azoknak nagyobb leveleik voltak és fényesebbek..szóval tényleg 1000 bocs!:).
Még míg el nem felejtem, sajnálom h a napraforgók nem bújtak elő.Akárhányszor kilépek a házból Rád és Milura gondolok, (Őt is rendszeresen olvasom, szerintem Ő eddig nem is tudta:)..)Nekem ugyanis 32 db kelt ki magról, igaz nem magyar mag.Azt már sajna elfelejtettem mennyi magból, de azt tudom, hogy ez zacsiból;-).Már nőnek a drágáim, igaz elég sanyarú sorsuk van, és annak idején a fránya meztelen csiguk megritkították nekem:(, útálom is azokat a dögöket!..Na most már eldugulok, mert nem enyém a blog, én csak kommentelek, bocsika h ilyen hosszú lettem, jóéjt!