Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prixxy

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Küzd bennünk a pucér emberek látványától irtózó volt piarista kisrák az ultraliberális fogyasztásigenlő páncélossl, így képtelenek vagyunk eldönteni, hogy rossz-e, ha egy hipermarket rendészeti eszközökkel akadályozza meg a félmeztelen férfiak behatolását. Szevasz Homár!…..
Prixxy 2007.07.25 16:22:11
szandalzokni.blogol.hu Küldhetitek a képeket... :) Baccosat is..

Nekem a balatoni éttermekben is gáááz ha vki nem bír felöltözni..
Hát ez nagyon nem megy a magyar futball vezetésének. Biztos nagyon be akarták bizonyítani, hogy nekik semmi bajuk a feketékkel, csak véletlenül mondta azt Mészöly Kálmán, hogy most jöttek le a fáról, ezért bevetették a szuperfegyvert, Gyárfás Tamást, aki ugyebár eddig sem volt…..
Na, ez lenne az igazi Homár-item, hogy egy vidéki Tescóban, a zöldséges részlegen egy vásárlót úgy megmarjon egy kígyó, hogy az, mármint a vásárló, jól bele is haljon. Meg is kaptuk a hírt levélben többektől, röhögtünk is rajta, hogy ekkora hülyeséget, aztán feltámadt…..
Miklós szereti a kalandokat, ezért fapadossal repült Belgiumba. A Wizzair a visszaút előtt ezúttal nem gépet, hanem repteret cserélt alatta: 2007. 06. 11-én Belgiumba utaztam a Wizz Air W6 221-es járatával. A gép időben felszállt, és időben meg is érkezett Charleroi reptérre. Két…..
Trendi, feszes hasizmú managernő akarsz lenni? Azt hiszed elég, ha veszel egy-két kiskosztümöt, és hagyod, hogy a csipőnadrágból fénymásolás közben finoman kivillanjon a fekete csipkés tanga? Vagy hogy szusit eszel két meeting és brainstorming közt, és esténként finoman a pasid…..