Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Redrick Schuchart

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E-könyv olvasók Megmondtam… 2011.09.29 14:25:00
Sokszor kérdezték tőlem e-könyv-olvasók kapcsán, hogy „Te, neked milyen eszközöd van?” Mindig azt az előre gyártott választ adtam, hogy „ha kell, kérek és kapok tesztelésre, minek saját?!” Egyébként meg „várom, hogy az Amazon kihozza a Kindle 3…..
Redrick Schuchart 2011.09.30 13:35:19
@vazsmegyeigerdezsház: én egy hasonlót nyúzok 1 hónapja:
concorde.hu/index.php?v=n&fk=tablet&csz=02-05-5600

Android 2.3.3, magyarul beszél, minden formátumot lehet olvasni, még a scannelt djvu-t is, 30 dkg, kicsi és gyors, olvasónak nagyon jó. (Másnak nem annyira, jatekhoz gyenge, mert nincs benne: kamera, gps, gsm, bt csak wifi van :-)

Az ára (24kFt) és a hdmi kimenet nagyon csábító!
Az alábbi kritikát BeniMan küldte, köszönet érte. Szögezzük le mindjárt az elején a Szárnyas Fejvadász nem egy könnyen emészthető film. Talán ez az oka annak hogy 10 évenként ha egyszer találkozunk vele a Magyar tv csatornák kínálatában. A film megértéséhez,…..
Egy mondatban Transzszilvórium 2010.11.17 11:30:09
A hír: A Nemzetiben ünneplik Nagy-Romániát. (A román nemzeti ünnep örömére állófogadást és előadást tartanak a Nemzeti Színházban.) Egy mondatban: Amíg román testvéreink ünnepelnek a Nemzeti Színházban, a falakon kívül tovább folyik a Népnemzeti Cirkusz. ..
Ha türelmes vagy 6:40-től 7:47-ig.Ha nem:Alföldi Róbert nem nyalta kerekre a kuktúrális bizottság seggét. Innen kezd fújni a szél. A többi csak hab a tortán...
 A napi közbeszéd centrumában a Budapesti Román Kulturális Intézet azon szándéka áll, hogy Nagy-Románia megalakulásának (ezzel Erdély elcsatolásának) ünnepét a budapesti Nemzeti Színházban kívánja megtartani. Azóta a Nemzetit vezető Alföldi Róbert már visszamondta a…..
Örülünk, Vincent? Románia 2010.11.18 09:17:00
Románia egy nagyobbacska ország, két és fél Magyarországnyi területtel, körülbelül 21,5 millió lakossal. Nehéz őket megszámolni, állandóan izegnek-mozognak, állítólag több milliónyi román él szerte Európában és a világban, de ez nem lényeges, sokan vannak, a húszmillió…..
Mandiner blog Román roncsderbi 2010.11.08 08:07:00
Illusztrációinkat  a romanika.eu honlapról vettük, ez egyfajta gyűjtőportálja a romániaiságoknak. Kár, hogy a beküldött poénok jó része nyelvfüggő.   Sem magyarként, sem románként nem könnyű mostanában Romániában élni: az istenadta nép kezdi nagyon érezni a…..
Tisztelt Külügyminisztérium, Tisztelt Martonyi János! Kérem tisztelettel, haladéktalanul kezdje meg a 2011. március 15-i nemzeti ünnepünk megünneplésének megszervezését a bukaresti állami Nemzeti Színházban! A megszervezésben szívesen segít országunk volt utazó nagykövete,…..
Ókori titkosszolgálat - amiről az agyagtáblák mesélnek    A lemil egyik – méltán – legnépszerűbb sorozata a történelem homályos részének hőseit bemutató kém-füzér. Nos, ha aa. tiboru műveivel nem is tudom felvenni a versenyt, megpróbálkozom egy hasonló…..
Redrick Schuchart 2010.10.30 10:36:06
Fontos határhoz értünk – írtam tegnap. Ma reggelre kiderült, hogy más értelemben is. Torkos Matild, a Magyar Nemzet újságírója megtette azt, amire nyilvánosan eddig ebben az ügyben egyetlen elkötelezett kormánypárti sem volt hajlandó. Vállalta a véleményét akkor is, ha az…..
Redrick Schuchart 2010.10.27 21:40:40
zajlada.blogspot.com/2010/10/gyoztesnek-nem-igaza-hanem-dolga-van.html

"A mai magyar politika semmi másból nem áll, mint a hatalommal való visszaélésből. Mert a győztesek, akik megnyerték a választást, úgy gondolják, hogy a győztesnek mindig igaza van. Minden törvényt vitathat, minden törvény fölé helyezheti magát."

OV beszéde a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége 20. születésnapján, Esztergomban.
Redrick Schuchart 2010.10.27 21:40:40
zajlada.blogspot.com/2010/10/gyoztesnek-nem-igaza-hanem-dolga-van.html

"A mai magyar politika semmi másból nem áll, mint a hatalommal való visszaélésből. Mert a győztesek, akik megnyerték a választást, úgy gondolják, hogy a győztesnek mindig igaza van. Minden törvényt vitathat, minden törvény fölé helyezheti magát."

OV beszéde a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége 20. születésnapján, Esztergomban.
A világ leggazdagabb street artosa, a képeiért és szobraiért néha több millió fontot zsebre vágó Banksy ötletei alapján készült el a Simpson család múlt vasárnap bemutatott epizódjának nyitójelenete. Az őrült angol művész verziója tobzódik a morbid humorban: a festőmaszkot…..
A Simpson családban és Banksyben eddig csak az volt a közös, hogy mindkettő zseniális a maga nemében. Most egyszerre élvezhetjük mindkettőt, ugyanis a Simpsons stábja felkérte a híres-hírhedt street artost, hogy készítse el a sorozat ikonikus intrójának egy saját…..
Folytatjuk a huszadik század (egyik) legnagyobb kalandorának élettörténetét, de hadd fejezzük ki itt is álmélkodásunkat, hogy erre a CV-re még nem bukott rá egyetlen halivúdi rendező vagy producer sem. A mai poszt végigolvasása után gondolom, mindenki egyet fog érteni abban, hogy…..
Az Indexen ma délután megjelent cikk kapcsán merült fel bennem néhány gondolat. Az írás témája az idei Könyvfesztivál keretén belül megrendezett ekönyvkiadással, és általában a könyvek digitalizálásával foglalkozó konferencia sommázata. A cikk alapján valami itt nagyon nem…..
Redrick Schuchart 2010.04.26 10:36:05
Imádom Matyi Dezsőt!

pl.:
www.kepregeny.net/konyvrendorseggel-kuzdenenek-az-olcso-konyvek-elle/

Emlékszik valaki még arra, amikor a Konzum előtt olcsón árulta a raktáron maradt könyveket?
Még januárban indult útnak az orosz Koronasz-Foton műhold, az "újorosz" tudományos űrprogram első csillaga. Az orosz gazdaság egyre erőteljesebb fellendüléséből lassan elkezd valami megjelenni az űrkutatásban is, nem valami sok, de talán a folyamat  első…..
Leszáll az éj és a vadállatos csatorna átvált vadállati szexbe. Régi megfigyelésem, hogy a 10-15 perces session mindig tartalmaz szop, izé, orális performanszot. Jó. De mindig számos kérdés merül fel bennem. Például a többségnek soha nem jut eszébe, milyen nehéz dolog is kis…..
A Bandi a hegyen nagyon régi nóta, hiszen 2005-ben forgatták, olyan régi, hogy azóta Rázsi András már nincs is a TV Paprikánál, visszament meteorológusnak, ami a szakácskodás mellett a másik végzettsége. Már egyszer emlegettük, hogy a TV Paprikán egy csomó olyan műsorvezető…..
Redrick Schuchart 2009.08.12 15:20:31
Az élet egyáltalán nem olyan, mint a könyvekben, én meg csak a könyvekhez értek, úgyhogy döntöttem, leköltözöm a vízóra aknájába és a következő ezer évben nem jövök elő. ..
Reflexió D. azon felvetésére, hogy fiction helyett real life action kéne.Miután túl sokat értetlenkedtem egy süteményrecept instrukcióin, és Sz. huszadjára sem tudta elmagyarázni, miért a tepsi hátoldalán kell sütni a tésztát, közöltem, ne fáradjon tovább, nekem diplomám van,…..
Redrick Schuchart 2009.08.08 18:39:32
Volt egyszer egy tanársegéd, a kedvencem (mellesleg 14 évvel idősebb nálam), aki pont megtestesítette mindazt, amit én értékeltem. De ő az órákon kívül persze észre sem vett. ..
Redrick Schuchart 2009.08.08 18:02:32