Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hollandi

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
Wintermantel Zsolt nagyon elvinné Elvis-t. A Külső Szilágyi út–Megyeri út sarkán lévő közterületet ugyanis az isten is Elvis térnek teremtette. Mondta is ezt a parlamenti büfében a csepeli kollégáknak, akik jelezték, felőlük viheti, nekik Csepelen már ott van a Király...
Újabb állomásához érkezett a kormányzati direkt marketing. Az Orbán kormány nagy igyekezettel szpemmelte tele a nyugdíjasok postaládáit, most pedig kebelére ölelné Magyarország mindösszes választópolgárának alkotmányozós véleményét. Persze közben azt gondolja, hogy…..
A Connecticut államban található New Havenben, az USA egyik leghíresebb egyeteme, a Yale University Ritka Könyvek és Kéziratok Könyvtárában (Rare Book and Manuscript Library) számos érdekesség áll a megfelelő engedéllyel rendelkező kutatók rendelkezésére. A rengeteg, nagy becsben…..
Mandiner blog Bagoly mondja 2010.11.23 07:01:00
   Azt hittük, hogy Boross Péter az MDF után némi fáziskéséssel maga is eltűnik a süllyesztőben, azonban az alkotmány-előkészítési bizottság tagjaként visszatért a politika porondjára. Irtó vicces, hogy ugyanarról a Borossról van szó, aki 2002 óta…..
Hollandi 2010.11.23 12:05:22
@Gera: a lényeget Gera kommentező társam itt írta le.
Hollandi 2010.11.23 12:16:17
@tevevanegypupu: ez a mentalitás jellemző a magukfélére, kettősmérce, "mi kutyánk kölyke", stb.
Hollandi 2010.11.23 12:56:55
@tevevanegypupu: kíváncsi vagyok, meddig lesz ez az oldalazás igazodási pont a hardcore jobberek körében. Jelenleg úgy tűnik, egyhamar nem kerül kormányra más, ami érthető a talán még a Fidesznél is mocskosabb ellenzéket figyelve. Tényleg csak az lenne a dolguk, hogy helyrehozzák a dolgokat, mégis valamiért azt látjuk, hogy inkább csak bebetonozni kívánják magukat. Szerinted miért?
Ha az ember elkezd a forradalom szörnyű logikája szerint gondolkodni, akkor csak előre lehet menekülni. A forradalom nem veszíthet csatát, nem engedheti, hogy a régi rend maradványai korlátot jelentsenek. „Mégis miért csinálják ezt?” Sokan megdöbbenve fogadták az…..
Michael Knight Jó lesz vigyázni! 2010.10.26 16:19:00
Jobb, ha vigyáznak magukra az alkotmánybírák, mert még egy ilyen döntés, és a Nemzeti Együttműködés jegyében Alkotmánybíróság se lesz többé. Mehetnek sorbaállni munkanélküli segélyért. Mert semmibe nem telik, Rogán Tóni ezt is beterjeszti, és mire kettőt pislantunk, már…..
úton vagyunk hazafelé az Amsterdam Dance Event-ről de kaptunk egy hírt amit azonnal posztolni kell, nem várhat holnapig ;) bár a DJ Mag TOP100 győztesét hivatalosan csak szerdán hirdetik ki Londonban a Ministry of Sound-ban rendezett nagy bulin de, ahogy minden évben, az idén is…..
Hollandi 2010.10.24 20:39:49
@cso zsi: akkor megkérhetnénk, hogy ne osszad itt az észt, amikor azt se tudod miről van szó?
Hollandi 2010.10.24 22:01:38
@cso zsi: nézd, ez a lista zeneszakmailag egy nagy nulla. Mivel közönségszavazás, és ugye boldog-boldogtalan szavazhat, ezért inkább ki a legismertebb DJ listának nevezhetnénk. Olyan nevek vannak rajta már jó ideje, akik az elmúlt évben/években semmit nem raktak le az asztalra vagy pl. David Guetta.
Mellesleg a közhiedelem szerinti, "nyúlja mások zenéit" DJ felfogás alapvetően hamis. A listán lévők jó része nem csupán koppint, ahogy azt a laikus közönség látja, hanem ideje legalább felét a stúdióban tölti, és saját zenéket szereznek, vagy leginkább a egymás (értsd: másik "DJ" zenéit, nahát!) értelmezik át ugyanitt. Magyarul a DJ, mint lemezlovas eléggé behatároló definíció ezekkel a zenészekkel szemben, mintha egy nagy komponistának, aki mellesleg karmesterkedik is csak az utóbbi teljesítményét látnánk.
Személy szerint nagyon sok tehetséges nevet hiányolok is a listáról, akiket a mostanában leginkább szoktam hallgatni, de ez mellékes.
Jó dolog az, ha egy politikus feltalálja magát a nehéz helyzetekben is. Az azonban már kevésbé, ha a farok csóválja a kutyát. (Fotó: napi.hu) Ahogy telnek-múlnak a napok, egyre radikálisabbnak tűnnek a kormánynak a magánnyugdíjpénztárakkal kapcsolatos javaslatai. Egészen…..
Dotkom A Google a jövőben turkál 2010.10.11 08:35:00
„Az autódnak saját magát kellene vezetnie. Az csak egy bug, hogy az autót előbb találták fel, mint a számítógépet.” (Eric Schmidt, a Google vezérigazgatója a TechCrunch Disrupton 2010. szeptember végén) A hétvége legnagyobb tech-durranását kétségtelenül a Google…..
Hollandi 2010.10.11 16:49:51
@blacklord: @Magnat:
tehát nem arról van szó, hogy miért ne költhetné, mert miért ne, hanem hogy mennyire értelmes dolog ezt csinálnia (ha esetleg Google részvényben gondolkodtok... ;))
Geekblog Ruszki Transformers 2010.09.20 16:26:00
Alexander Semenov orosz amatőrfilmes pár perces Transformers-fricskája (ami valószinűleg demóreelnek készült) szórakoztatóbb, mint az utolsó, istentelen, hat órás Michael Bay-szemét.    Transformers from repey815 on Vimeo...
„Nincs semmiféle tapasztalat és biztosíték arra, hogy a régi életformákhoz való visszatérés nem okozna ökológiai katasztrófát.”   A zöld elképzelésekről a Mandineren kialakult polémia során sok eltérő értelmezés fogalmazódott meg a zöld gondolkodás…..
-Hello, ez Kívánságműsor az XY Rádiónál. -Hallo! A románoktól kérném a "Dagasztom a Lej"-t Hangzott egy rádióban a fenti párbeszéd, azóta mindig ez jut eszembe, ha meghallom az O-Zone - Dragostea Din Tei című számát. Lássuk a feldolgozásait: A dal 2004-ben jelent meg…..
Egyet szögezzünk le: az IMF egyetlen legitim érdeke, ha már a rabszíjukon vagyunk, hogy a hitel-visszafizetés feltételeként a 3,8% hiánycélt számonkérje. Ahhoz, hogy ezt a kormány banksarccal, vagy az elsőszülött gyermekek szerveinek eladásából fedezi, semmi köze az IMF-nek.…..
Hollandi 2010.07.20 16:10:55
Az azért durva, hogy az embereknek halvány fingja sincs arról - a nagytudású posztolóval egyetemben -, hogy valójában miről is szólt az egész tárgyalás. NEM, ismétlem NEM MEGLÉVŐ HITELSZERZŐDÉSRŐL SZÓLT A TÁRGYALÁS! Ez a tárgyalás egy KÉSZENLÉTI HITELKERET MEGÁLLAPODÁSRÓL SZÓLT A JÖVŐRE VONATKOZÓAN, mivel az előző, mint lehetséges forrás számunkra lejáróban van. Innentől kezdve azonban én így látom a dolgokat:
Sokan hangoztatják, hogy valójában nincs is szüksége az országnak új megállapodásra, magunkat is tudjuk finanszírozni. Csak akkor kérem, a nagytudású kormány miért kezdett egyáltalán tárgyalásba, amikor azt is mondhatta volna, hogy nincs szükség újabb IMF-hitelre?
Ja, hogy ahhoz valami hitelességet is kellett volna mutatni a piacok felé, nem csak láthatatlan csontvázakat dobni, hogy azon rágódjanak! Hát igen kérem, előbb valami életképes hiánycsökkentési tervet kéne készíteni, és nem csak a lózungokat ismételni.
Na nembaj, nincs hitelünk, akkor adjunk magunknak azzal, hogy megállapodunk az IMF-el! Ja, hogy ők akkor állapodnak meg velünk, ha teljesítjük, vagy legalább közelítünk a feltételeikhez? Őőőőőő, akkor elküldjük őket a picsába! Várjunk csak, mi meg akartunk állapodni, mert nincs elég hitelünk a piacok előtt! Hoppá, ezt elkúrtuk!
ILYEN MÓDON SENKI NE CSODÁLKOZZON, HA ESIK ZUHAN A FORINT!
Ne haragudjatok, de ez a tárgyalás megszakadás az egész gazdasági kormányzat totális dilettantizmusára és alkalmatlanságára utal. Most meg akarnak állapodni az IMF-el vagy nem? Ezt kéne egyedül eldönteni.
Hollandi 2010.07.20 16:14:58
@szempontpuska: röviden összefoglaltad, amit írtam ;)
  A könnyűzene az egyik legfiatalabb művészeti ág. Hogy mennyi idős pontosan, annak több értelmezését is ismerjük: a legbutább szerint annyi, mint a Beatles, a legnépszerűbb szerint a második világháború utáni évtizedben született meg, és a tévé segített rá - de akár…..
Hollandia 32 év után ismét világbajnoki döntőt játszhat. Közel két éve veretlen az Oranje, a legutóbbi 10 mérkőzésüket megnyerték, mégis mindenki (még a narancsos drukkerek is) fanyalog, " ez a válogatott nem az igazi..." Megmondom őszintén, a vb kezdetén nem hittem…..
Brazília kiesett – szinte ez lesz valamennyi sporttal foglalkozó napilap szalagcíme az elkövetkezendő órákban. Egy pillanatra azonban álljuk meg, és tekintsük meg, mi történt a világbajnokság egyik, hanem a legjobban várt negyeddöntőjén, a Hollandia-Brazília találkozón,…..
Ma délután elintézzük a tótokat, amiben nagy szerepe lesz az Oranjét buzdító szurkolóknak is. Íme pár őrült figura, akik velünk együtt szorítanak  Hollandiának: ..
HabiBárpult Két Futurama videó 2010.06.18 15:47:00
Az első egy másfél perces sneak peek, a június 24-én induló 6. évad premierjéből, a másodikban pedig megnézhetjük az 5 évad történéseit, 7 percbe sűrítve. (a sorozat amúgy majd' 7 év után tér vissza, hiszen az utolsó részt 2003. augusztus 10-én láthatták a rajongók)…..
Hollandi 2010.06.18 19:28:19
Hollandi 2010.06.18 19:30:08
A hollandok végleges keretét tanulmányozva gondolom, nem csak nekem támad hiányérzetem a korábbi világversenyek legendás játékosaira gondolva, akik koruk és tapasztalatuk alapján még Dél-Afrikában is szerepelhetnének az Oranjében. Talán egyetértünk abban, hogy az 1998-as csapat…..