Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mernyau

14 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Erre: Az intelligens ember hallásból tanul.A kevésbé intelligens ember látásból tanul.A még kevéssé intelligens ember tapasztalatból tanul.Azért szerintem egy kicsit egysíkúan közelíted meg a témát. Mert mondjuk hallás, meg hallás között is van különbség, és szerintem…..
ayahuascareality A létezéshez 2009.10.31 12:09:00
Az előző képről jutott az eszembe a legutóbbi találkozásom az esőserdő szellemével. Sok-sok gondomra kerestem választ. Kaptam is, meg nem is.És belegondolva: kellett is meg nem is.Vannak dolgok, amikre nincs válasz, ez egészen biztos. Remélem én nem azokat kérdeztem!:) Az egész…..
Egyelőre csak angolul tudóknak, sorry. A végén a szőke hölgy egy pár mondatát beidézném: "Jobban vagyok. Jobban vagyok. Melyik gyógyszer képes erre? Úgy gondolom, hogy mindenkinek el kellene jönni és csinálnia ezt és a világ nagyszerű lenne."És ez egy platina…..
ayahuascareality Caapi 2009.10.06 00:51:00
A napokban terveztem kipróbálni azt a fajta caapi-t amit a hivatalos ayahuasca egyház is használ, egy kedves jóbarát juttatott hozzá (illetve igazából kettő:).Nagyon kíváncsi vagyok má rá, már csak azért is mert....Gomoával beszélgettünk erről. Ugye technikailag a MAO gátló a…..
ayahuascareality Zene 2009.10.03 14:04:00
Nagyon szeretem a Jamie-Robi formációt, az, amit ők csinálnak, nekem totális zene. Imádom, amikor összeállnak a Baba Yaga-val, vagy feldolgoznak valamit. Nálam a zene nem csak a dallamokról szól, ha már valaki énekel, nekem kell, hogy mondjon valamit, különben képtelen vagyok…..
ayahuascareality Kirándulás 2009.10.03 02:17:00
Szerveződik a kis csapatunk közös ayahuasca hétvégéje, erről jutott eszembe néhány szösszenet. Először is döbbenetes, hogy ez összejönni látszik. Nem tudok róla, hogy valaha is lett volna hasonló létszámú ayahuasca csapat kis hazánkban. Ez megint csak valami nagyon…..
ayahuascareality Még egy ok 2009.10.03 00:09:02
Amiért az embereknek meg kellene ismerniük - én nem mondom, hogy az ayahuascát - mert nem tudom elképzelni, hogy ezt tömegekkel meg lehessen ismeretetni. Ez nyugaton mindig is peremen fog maradni. De magukat meg kellene ismerni valahogy. Ha megismerjük magunkat, létezésünk számos…..
A világfa vándorai  A sámán alakjáról sok misztikus elképzelés él a tudatunkban. Hallottunk a természeti népek önkívületi állapotba eső varázslóiról, az ópusztaszeri Feszty-körképen láthatjuk a fehér lovat áldozó magyar táltost, manapság pedig számtalan,…..
ayahuascareality At the double 2009.10.02 13:25:00
Én meg nem bírom utolérni! Csak egy kicsit békén hagyom és ezer ötszázat posztol!Mindjárt jövök és ha-ha-ha javítok! Á, nem, csak formázok. :)Egyben szeretném kifejezni elismerésem és hálám Sycoraxnak és Messalinának, sokkalta szebb lett így a fórum.Na, bbl. ..
Maxwell Maltz nagyszerű könyvét, a Pszichokibernetikát szeretném Veletek megismertetni elsőnek.Habár ez a könyv is egyik kedvenc kiadóm, a Bagolyvár könyvkiadó gondozásában jelent meg, a Kulcs könyvek sorozatban ( ez is nagy kedvencem, úgy hogy erről még sokat fogtok hallani…..
ayahuascareality A könyvtárról 2009.09.25 20:17:23
Ah, hódolat az emberiség kollektív tudatának! Amint írtam a kommentet a Secret-es bejegyzéshez, és burkoltan megjegyeztem, hogy ez a könyv egy hulladék (Mea culpa!) és ennek ellenében mennyi más csodás könyv van, már körvonalazódott is a fejemben egy bejegyzés, melyekben…..
Az első és legnagyobb - legalábbis az én szememben - a türelmetlenség. Én azt vallom, ha türelem nincs, semmi sincs. És ma az emberek nem tudják, mi az, várni.Osho - aki nálam sokáig a "csaló ezoterikus guru" kategóriába esett, de mára kicsit javult a helyzete, főképpen…..
Már régebben bejegyeztem, tudjátok, csak azért, hogy az enyém legyen. :) (mint ahogy a www.lifeisjustajourney.blogspot.com és a www.nothingbuttherain.blogspot.com is csak be van jegyezve, de ahogy elnézem, csak is az én bosszantásomra, mert használni kurvára nem használják őket.…..
Hálás köszönet érte Meneruwa-nak!..
"És egy jó terapeuta, amiből sajnos nagyon kevés van a világon, abban segít, és bátorít, hogy hagyjuk a színházat, nem kell azt játszani, nem kell alakítani azt a karaktert, amit a társadalom, a szüleid, a tanítóid mondanak, és hogy a világ elég gazdag és szeretettel teli…..
Nekem sokat jelent ez az oldal, ezt le kell szögezzem az elején. Néhány hónapja indultunk el, volt egy bő hónapos kényszerszünet a külföldi utam, meg a számítógépes problémák miatt, de egyre többen olvassák, egyre több levél érkezik. Ezt ne úgy tessék elképzelni, hogy akkor…..
ayahuascareality Aham brahma asmi 2009.09.11 22:51:00
Ahogy ma ültem a metrón, megint elnézegettem az embereket. Hogy mennyire csúnyák, hogy mennyire nyomorékok.Természetesen nem a külsejükről beszélek, hanem arról, amit sugároznak. Annyira ritkán látni embereket.Most nem akarok ebbe nagyon belemenni, mert biztos mindenki látta a…..
Felgyűrtem az ingujjamat, hogy na majd akkor most! És ezt legalább tíz alkalommal. De valahogy csak nem akaródzott ( ezt a szót így kell írni? vagy egyáltalán ilyen szavunk? vagy így van?)A tudat alatt működő -felszínen ható öntudatlan traumákról, sérelmekről, félelmekről…..
Ismét zsarnoki uralmam alá hajtottam a blogot; kitöröltem a pontpontpontokat – mert csak, átneveztem néhány unalmasnak talált poszt címet – mert megtehetem és elolvastam tetemes lemaradásomat is.   Az „ Egy most talált ayahuasca” címen futó, (amit…..
 „Íme Kicsi (a valóságban középtermetű) 2 éves lány kutyus. Kölyökkora hányatott volt, részeges gazdája éheztette, verte. A sorsa azonban jóra fordult: a kutyust a szomszédok megmentették, és befogadták" - írta nekünk Szilvi. "Végleges gazdija a 12 éves…..
Sajnos hanaurának van egy olyan téves képzete, hogy az üzlet rossz dolog.  (Mondjuk nem értem ilyen tévképzettel miért pont egy üzletasszonyt vett feleségül?) :D:DDe szerencsére mi többiek tudjuk, hogy nincsenek eredendően rossz dolgok, csupán mindent lehet jól is meg…..