Regisztráció Blogot indítok
Adatok
baron

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy nem szép dolog, de hajlamosak vagyunk erős gyanúval élni az olyan ingatlanhirdetésekkel kapcsolatban, amelyek a panoráma és a Parlament szavakat egy mondaton belül használják. A ma bemutatandó lakás esetében az a furcsa helyzet állt elő, hogy szerintünk bent egész jól…..
A Moszkva téri felújítás magával vonzotta azt is, hogy kellett már ide valami jó kis szabadtéri, kiülős helyszín is. A régi posta épülete adott, és amellett helyezkedik el mostani tesztünk alanya is...
baron 2016.07.05 17:32:54
A Photojojo nevű online üzlet valami rettenetes ötlettől vezérelve piacra dobott egy iPhone-hoz illeszthető keretet, amivel Canon EOS vagy Nikon SLR objektívek csatlakoztathatóak – a telefonhoz.250 dollárért (46 ezer forintért) olyan szörnyet csinálhatunk az iPhone 4-ből, amilyet…..
Legújabb sorozatunkban a fagyizók után a budapesti hamburgerek nyomába eredünk, ugyanis nem akarjuk elfogadni, hogy ez az étel csak pótszer lehet, az átmulatott éjszakák kísérőétele, esetleg a sietők gyorsfalatja. Igenis lehet igényes hamburgert is készíteni, ami semmivel sem…..
Tényleg nem szerettem volna munkával foglalkozni a zalakarosi pihenés alatt, de megláttam ezt a gyorsan romló pletykát, amivel holnap már nem lehet mit kezdeni, szóval muszáj volt dolgozni. A 9to5Mac ugyanis azt állítja, hogy még ma új laptopokat mutat be az Apple.A lap úgy tudja, hogy…..
baron 2010.02.09 15:27:34
baron 2010.02.09 15:30:24
www.apple.com/aperture/

itt meg már a 3-van kinn :)
Na kérem, egy újabb keynote következik, ezúttal főszerepben az Apple népszerű médialejátszói és az iTunes. Meg reméljük, hogy Steve Jobs, aki legalább egy hellót magára vállal. Csaba Londonból, a Chiswell Streetről, én pedig Budapestről, a nappalimból jelentkezem. Miközben…..
Az Apple frissített oldalán a Snow Leopardról közölt információkat. Megtudtuk, kik vehetnek részt a hóleopárd-akcióban szeptembertől.A nyertesek:- Kizárólag Inteles Macek- 1 gigabájt RAM feletti MacekAz OpenCL- különdíjat az alábbi videokártyákkal rendelkező Macek kapják:-…..
Appleblog A béta is lehet jó 2009.05.31 08:51:00
Világ életemben utáltam a böngészőket. Annak idején meg Explorerrel kezdtem, ami meg is pecsételte a kapcsolatomat ezekkel az alkalmazásokkal: lomha volt, megbízhatatlan, és pontatlanul jelenítette meg az oldalakat. Még bőven pc-s voltam, amikor átszoktam a Firefoxra, és a döntés…..
A hétfői Leopard update őrült ámokfutásba kezdett, és a hírek szerint sok ember gépét hazavágta. Nem működő Bluetooth-kapcsolat, furcsa pattogó hangok a bootolás során, halott USB-portok; ezekről számolnak be a károsultak az Apple fórumain.És ők még a szerencsésebbek közé…..
A Macensteinen érdekes következtetést próbálnak meg levonni az Apple-júzerekről. A BBC versenyt hirdetett a legrendetlenebb íróasztal megtalálására, a beküldött képek toplistáján hat képen látható számítógép, ezek közül négyen szerepel Macintosh. Mivel ez az arány…..
Appleblog Gratulálok Firefox! 2008.11.13 19:17:34
Már az átállás a kettes verzióról a hármasra sem ment zökkenőmentesen, volt, akinek például néhány könyvjelzője veszett el, de a mostani azért már tényleg túlmegy minden határon: a 3.0.4-es automatikusan letöltötte magát, majd jött a frissülés, azóta meg a browserhalál:…..
A terv lassan formát ölt, ahogy a Pingvinember mondaná. Amikor Jobsék bejelentették, hogy az Apple megvásárolta a PA Semi-processzorgyártót, a legtöbben értetlenül álltunk a döntés előtt. Persze sejteni lehetett, hogy a főleg alacsonyfogyasztású csipekre specializálódott cég…..
Appleblog A rejtélyes csomag 2008.06.07 10:04:00
Ausztrál viszonteladók rejtélyes kartondobozokat kapnak postán, a feladó az Apple, a csomagon jól látható a felirat: DO NOT OPEN. Maradjon zárva június tizedikéig, különben a vállalat megsérti az Apple-lel kötött fel-nem-bontási egyezséget. Fokozhatatlan izgalmak, soha meg nem…..
baron 2008.06.09 12:48:51
Sajnos még a hír legvadabb verziója sem sugallja, hogy Hitler találta volna ki az összeesküvéselmélet-hívők által nácizmussal is gyanúsított Walt Disney híres figuráit, mondjuk a zsidógyanús Hapcit. Amit viszont ténylegesen állít William Hakvaag, egy norvég háborús múzeum…..
Megtaláltam az egyik Mars rovert, és hogy valakin bosszút álljak nem várt kalandjaimért, elvettem a hosszú évek alatt gyűjtött kőzetmintáit. Ezen felhúzta magát, és végsebességre kapcsolva megpróbált elütni. A robot számítását több körülmény is keresztül húzta.…..
Edét az űrbe A Mars már magyar 2007.10.10 14:39:00
Kellemetlen volt a leszállás, annyit mondok, kellemetlen. A kiképzés semmit sem ért, hiába fújtam ki teljes erővel a levegőt, úgy csapódtam be a bolygóba, mint egy kínai tűzijáték-rakétával érkező halott csótány. A műszeregység ellenőrzése után kitűztem a magyar zászlót…..
Edét az űrbe Bizonyíték 2007.10.05 13:13:29
Egyre többen vonják kétségbe, hogy élek, ezért átmeneti jelleggel bemásztam a kapszulába, és lefotóztam magamat a mai Blikkel. Az újságban egy sor sincs a kilövésemről, de ezt nem veszem zokon, lényeg, hogy a tudományos folyóiratok beszámoljanak elképesztő kalandjaimról.…..
A GRoby ügyvezetője alant válaszol az egyik üzletükben pénzvisszaadási konfliktusba keveredett vásárlójuknak. Feljelenteni nem fogják, pedig állítóalg a kamerán jobban látszik, amit ő csinált, mint amit a kasszás srác:Sajnálattal olvastam az oldalukon megjelent pg121 nevü…..
Subba Ikertornyok: Rodman Pákó 2007.07.06 16:14:00
Pontosan egymilliárd éve kómában lévő rovatunkban a két legjobb néger nő, Ru Paul engedelmével...
baron 2007.07.06 16:24:23
baron 2007.07.06 16:31:17
Subba Jáksó válaszol 2007.05.26 03:13:00
Egy korábbi bejegyzésünkkel kapcsolatban Jáksó László az alábbiakat szeretné a köz tudomására hozni.Sokat gondolkodtam azon, hogy ekkora baromságra válaszoljak-e. Egyszerűen nincs kedvem azt bizonygatni, hogy a jólértesültként belökött "tuti infóból" semmi sem igaz.…..
Subba ZsoltáRock: Oltári srácok 2007.05.07 12:14:00
Keményen kezdjük a hetet, máris megtaláltuk a hét videóját. Hófehér ruhás férfiak énekelnek és táncolnak egy templomban. Oltári srácok musical, van videóklip, sőt, hakni-verzió is. A nyolcvanas évekből itt maradt koreográfia, Travoltás mozdulatok.…..