Regisztráció Blogot indítok
Adatok
execute

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az esetek többségében elég egyértelmű a helyzet olyankor, amikor egy autóba hátulról szalad bele a mögötte jövő, követési távolság be nem tartása. Jelen helyzetben is ez a sanszos, mert az elöl hirtelen fékező nő még csak nem is ok nélkül állt meg. Névtelen levélírónk…..
Ugatok a gyönyörtől: olyan szellemes, kreatív lehúzással jelentkezett az ismert barkácsáruház, hogy a Tesco, az Auchan és a Cora menedzserei nagy pénzért fognak továbbképzésre járni hozzájuk. A trükk lényege, hogy egy olyan árucikknek árazzuk le egy alkatrészét, amelyikről…..
execute 2009.05.04 19:11:27
@pókarc: Az előző mondatból neked nem világos, hogy nem jutott fedél a kutyák fölé? Segítek: "Mindenesetre az már rajtunk, illetve a kutyáinkon nem segít – de talán mások már okulhatnak az esetből."
execute 2009.05.04 20:04:51
@Bajszos Póni: az ezerhétszáznegyvenötödik hsz-ed után sem lettél okosabb...
Kiderült: cigány asszony gyerekének nem volt hely, de az egy hónappal később jelentkező nem roma asszony akár már aznap beírathatta volna unokáját a szarvasi evangélikus általános iskolába. A beiratkozás hetén apák álltak sorba: az először jelentkező roma férfit helyhiányra…..
execute 2009.04.23 17:04:33
@csillagkutya7: egy hónapja volt hír, hogy egy állapotos (9.hónap) cigány nő cigit kért egy újpesti járókelőtől. (szintén nő). Az nem adott neki... erre a terhes cigány hátulról szíven szúrta a nőt. Másnap a fogdában "megellett". Életet vett és életet adott a jóságos cigány... Milyen romantikus. Cikk itt: index.hu/bulvar/2009/03/16/embert_olt_majd_eletet_adott/

szóval már nem csak a zsírosdisznó férfiaktól, meg a koszos gyerekeiktől kell félni, mert a látszólag ártalmatlan egyedek is életveszélyesek.
execute 2009.04.23 17:11:41
@I-brahi: a támogatást a gyerekek után kapja. Ha nem oda járna, akkor is ki kéne osztani ezt a pénzt.
Nem csoda, ha a rendes adófizetőknek böki a csőrét, ha mások a kiskapukat kihasználva kevesebbet fizetnek a közös kasszába, amit aztán persze azokból facsarnak ki, aki amúgy is fizet. Ebből adódóan bosszantó, amikor magyarok furikáznak saját autójukon külföldi rendszámmal, ami…..
execute 2009.04.15 16:43:36
@dolgozni kék: Ez nem csalás. Ez az EU. "Nyithatsz Bécsben cukrászdát"... mondá Gyurcsók Ferenc. Úgyhogy inkább a magyar állammal lehet valami probléma, hisz már az összes szomszédunknál nagyarányú adócsökkentés volt. (kivéve minket) Nálunk nem lehet, mert összeomlana minden.. Ehhez képest a szuper adóztatásunkkal mégis mi lettünk a sereghajtók. Aki itt örömmel adózik, az csak egy feneketlen kútba dobálja a pénzét, amit aztán a Strabag, meg a Bamco (4-es metró) külföldi tulajai örömmel visznek ki. De legalább megmaradnak abban a tudatba, hogy ők a magyar államot támogatták... Na persze...
Miután kolbenheyer kolléga ma reggel remek posztot közölt a kereszténységről, arra gondoltam, hogy a nevében kereszténységet hirdető párt elnökének egyik nyilatkozatának részletét idemásolom. Aszondja a bácsi, hogy: " Bajnai Gordon morális értelemben a magyar politika…..
autózz! Kamuzott a kereskedő 2009.04.10 11:31:00
Mikor az ember autó vásárlásra szánja el magát a lehető legjobb megoldást keresi és persze a pénztárcájához mérten a legolcsóbbat. Az is fontos, hogy megfeleljen az igényeknek és praktikus legyen. Csaba igazi szerelmese a Volkswagennek és majdnem meg is találta a tökéletes…..
w Póttandíj 2009.04.03 05:35:00
Ha egy magyar embernek 800 ezer forint hiteltartozása van, akkor tízmillió magyar ember mekkora gödröt ás? Ennyi háztartási hitel jut mostanában és körülbelül egy magyarra, és ennek négyötöde devizában. Az eloszlása nyilván változó, van, aki ötvenmilliós házat vett…..
tvblog Okold a bulvárt! 2009.03.24 15:26:00
Valóban nagyon szép dolog Joshi Bharattól, hogy az első találkozás után kijelentette, ebből több lesz, mint egy műsorsztori, és tényleg megpróbál segíteni. Ezt értékelem. Komolyan. Isten látja lelkem. Azonban ennek ellenére sokat vitatkoztunk Güntherrel meg a többi kollegával…..
 "zöldszemű lány. szívdobbanás. virágnak örülés. hozzárohan megállás. 2 nap eltelés. végig fejben járás." - rendhagyó stílusú levél délutánra. február. farsangtime. bemelegítő parti. nálam. remek hangulat. pizzasütés. sörözés, borozás. röhögés.…..
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
Gulyásdemokrácia Izrael üt 2009.01.03 22:24:32
Ha Izrael vezetőinek van egy csepp esze, akkor most egy hatékony, de a lehetőségekhez képest minél rövidebb háborúban padlóra küldik a Hamászt. Terroristákkal barátkozó szervezet ellen nyerni persze nehéz, de az esély adott. Már nincs mi van, ha, miután megindult a szárazföldi…..
execute 2009.01.04 12:15:16
Hu@huncros: Lehet, hogy el kéne onnan húzni a csíkot. Nem? De ha a kérdés úgy hangzott, hogy mit csinálnék, ha pofátlan Zsiráf lennék, akkor:
újabb telepeket raknék az elnyomottak mellé. Elzárnám előlük a vizet, falat építenék a saját földjükön mondván, hogy a biztonságom ezt megkövetel stb, stb... A zsidók ugyanolyan öngyilkos merénylők/terrorsták voltak a 40-es években, mint az arabok most. Ezért én megjátszanám, hogy most 60 évig az arabok uralják a térséget. Megnézném a sok terrorizmust szóvá tevő zsiráfot, hogy hány nap múlva vennék föl a dinamitos mellényt.
Leleplező riport készítésével próbálkozik a Magyar Nemzet és a Hír TV. A magam részéről azt tanácsolnám nekik, inkább csináljanak bejglit, ott nagyobb esélyük van a sikerélményre.Az esemény: Ismeretlen Férfi beállít a IX. kerületi SZDSZ elnökéhez, és felkínál neki egy…..
execute 2008.12.28 19:44:57
@PioDVD: Szerinted az a sztori életszerű volt, amikor Horn Gábor elszólta magát, hogy "azt üzenik Feri, hogy menj a picsába"... Akkor mi is volt a szadesz közleményében??? Az hogy Horn Gábor csak felidézte a Fidesz által a kampányban használt durvaságokat.. Éééérted?? A szemét hírTV meg biztos úgy vágta meg... . Amúgy a HírTV kontra SZDSZ háborúban a szadesz már jópár vesztes csatán van túl. Úgyhogy ne éld bele magad a szadesz-féle verzióba!

execute 2008.12.31 14:15:23
E-ONE!!!

Ma délben LEMONDOTT Janás Ferenc (SZDSZ)
www.hirtv.hu/belfold/?article_hid=251939

"áltényfeltáró hírtv"... Hát persze... Butalibsik... Már megint kinevettettétek magatokat. Köszönet az indexnek, hogy pár napja címlapra tette az újabb égést. (bár gondolom nem ez volt a szándékuk, hehe)
Pihenés és bejglievés közben volt időm behozni lemaradásomat a hírek terén, és így végre sikerült átfutnom a Gárda-per anyagát. Tudom, kínos beismerni, de imádom a kutyakomédiává fajult tárgyalásokat figyelni, akárcsak az atomnagy mónikashow-s videókat. A per…..
 A nagycsécsi esethez hasonlóan a pécsi, kézigránátos gyilkosságnál is kétféle lehetséges indíték kerül elő: vagy a rasszizmus ölt, vagy az uzsora-biznisz vezetett a tragédiához.  Beindult az ismerős kórus: Teleki László azt mondja, jobban odafigyelne a társadalom a…..
A rohadék külföldiek nem elég, hogy párezer euróért elveszik a nőinket, racionális adóikkal elcsábítják a vállalkozóinkat, nóbeldiasainkat, gyakorlatilag kiszívnak belőlünk minden használhatót, amit ez az ország valaha véletlenül előállított, erre most idejönnek ezek és…..
Sokunkban felmerül a kérdés: vajon a net világában hihetetlen gyorsan terjedő antiszemita informatikai vírusok, mint Tomcat vagy a kurucinfó valóban a titkosszolgálatok tudatosan generált programjai? Nem csak azért érdekes ez, mert arra keressük a választ, a társadalmi szolidaritást…..
w A speki földje 2008.10.15 06:15:00
Nehéz volna kiválasztani az elmúlt évek leghülyébb mondatát abból a rémisztő, deformált korpuszból, amit a magyar politika összehordott ebben a ciklusban. Az aranyéremért valószínűleg még ezután küzdenek meg a tisztelt felek ezen a paralimpián. Viszont egy biztosan dobogós…..
Huba barátunk tisztázó postja régen volt, indokolt hát, hogy újfent körmére nézzünk a témának. Annál is inkább, mivel a monorierdői tragédia kapcsán a minimális empátiára is képtelen (mondjuk ilyet ismerünk még) szélsőjobb a kuruc vezényletével megint elkezdte skandálni…..
Subba Igyál geci! 2008.09.15 09:05:00
Esztergomból érkezett az alábbi kisvideó egy korán indult péntek délutánról. Az útpadkán pihenő szépség szerint felesleges nézni, inni kell. Milyen igaza van! Halljátok a hölgyet, igyatok! ..
Hóbelevanc Elkapom a golyód 2008.08.08 10:30:00
Már azt hittük, végre alábbhagy a nagy magyar sületlen mentalizmus, és szakítunk a szívmegállítós-szögbelövős mutatványokkal. Sajnos nem ebbe az irányba haladnak az események. Valamikor olyan bűvészek dolgoztak, akiknek a trükkjeit elképedve lehetett nézni, ne említsünk…..
execute 2008.08.08 23:36:36
és a kanálhajlítós baromság?
Emlékszem ahogy Bochkor Gabika ecsetelte a Bumerángban, hogy Uri Geller azért nagyszerű mert még soha nem bukott le...

Itt ez a videó Uri kanálhajlításáról:
www.skepticreport.com/resources/videospoon.avi

(Még bűvésznek is szánalmas... persze bibsi az ürge, úgyhogy neki elég ez az egy trükk, hogy a média egy egész műsort szenteljen neki. -De a videón kívül számtalan oldalon leírják, hogyan működik a dolog. A néző felé tartva eldönti a kanalat, ettől ők úgy látják, hogy lefelé hajlik, és amikor nem figyelnek oda, akkor erővel elhajlítja)

SMS-ben elküldtem "Bochinak" a linket, de csak kussolt. Később kiderült, hogy ő is szerepelni fog a "showban"... Hiába. A médiagecik telihazudják az országot a júdáspénzért.
  Anonymous Hírszerző Szolgálat (AIS) jelenti:   LULZ-ENGEDÉLY   A szcientológus titkosszolgálat leleplezése   Ügynökök: Mi az AIS-nél szupertitkos információk birtokába jutottunk egy rendkívül fontos dologgal kapcsolatban. Úgy látszik, hogy egy titkos…..
execute 2008.07.23 23:38:58
végigolvastam a blogot. Ezek a részletek nagyon tetszenek: "Megkért, hogy ne próbáljam meg érintéssel befolyásolni, hogy ne enturbuláljam" ... "bemegy a központjukba, hogy megmagyarázza, mit miért tett, és ha kell, E-meteren is bizonyítsa azt, hogy ő nem ellenség."


tisztára mint a StarTrek.
Mindenesetre az már biztos, hogy a mezei szci-katonáktól nem kell félnünk. Ezeket az embereket 10perc alatt meggyőzi bárki bármiről, és aztán az ellenkezőjéről is. A Hét mesterlövészből jut eszembe egy részlet, amikor a rablóbanda vezére(Calvera) megmagyarázza, hogy miért élősködnek a falusiakon: "Isten a bárányokat azért teremtette, hogy megnyírjuk őket."

Ennyi.
Valszeg titeket is csak egy külsős tettrekész banda tud majd megmenteni, úgy mint a filmbeli falusiakat. Hisz csak magatokban morogtok, hogy nem jó ez így... Szemtől-szemben pedig majdhogynem vissza is vezethetnek titeket a szcibe. (mint a filmbeli falusiak, akik rögtön átálltak Calvera oldalára, amikor a Hét mesterlövész épp nem volt a faluban) Szóval szerintem ezt az ellenállást bízzátok határozottabb emberekre (mondjuk a Magyar Gárda), mert példul a kedves blogíró fiát egy szci hölgy is úgy utasítgatta, mint egy kutyát. A gyereknek meg ajánlom, hogy szedjen föl pár kilót és húzzon le egy box (vagy birkozó) klubba, mert az nem állapot, hogy valakit 20 évesen arra tud bárki utasítani, hogy ne érjen a barátnőjéhez. Mi ez? Óvoda? Ki volt ott "a férfi"? Hát nem te :-( Szóval egy-két hónap edzés és aztán már annyi is elég lesz, hogy morcosan ránézel egy ilyen szcis agymosóra. A nődre meg rászólsz, hogy most azonnal azt teszi amit mondasz. Ha azoknak nem mert ellentmondani, akkor neked sem fog.

A parkolóban kéregető/árusító agresszív cigányok jutnak eszembe. (azokon egyébként gyakorolhatsz is! Érdeklődj náluk valami iránt, aztán próbáld lekoptatni őket, de úgy hogy nem te menekülsz el. Kemény terepgyakorlat!) Mert vannak (méghozzá nem is fiatal) emberek (és főleg férfiak), akik nem tudják ezeket egy nézéssel, vagy akár egyetlen mondattal lekoptatni. (ahogy észrevettem a magyar nők egy kis üvöltözéssel hamarabb megszabadulnak tőlük) Ezeket a birkákat viszont ráveszik bármilyen kamu szar megvételére. Egy bácsikától én kergettem el a cigány nőket(!), és utána hálálkodott mert már majdnem megvette a "digitális fényképezőt", pedig látta ő is hogy csak játék.

Én nemtom mi van itt az emberekkel. Egy másik cég meg ingyenes buszos kirándulásokat szervez, és az utazás közbeni agymosás hatására a balekok "mágneses takarókat" vesznek 100ezer forintért. Aztán mutatom neki, hogy a neten 15ezer ugyanaz a takaró. És akkor megjegyzi, hogy 85 ezerért milyen jó kis utazás volt. Aha... egynapos belföldi buszkirándulás. Max 5 ezerből kijött volna. Anyámat azóta ilyen ingyenutazásokra szoktam benevezni. :-) Az öreglány rezzenéstelen arccal mond nemet mindenre, miközben éreztetik vele, hogy "bunkóság" nem venni valamit, hisz a cég fizette az utazást. Vagyis a Veér András könyvében leírt "lelkiismeret furdalására" építenek ők is.

Szóval nem kis személyiség-tréning vár a fiadra. Kitartás. Áldozatok sajnos mindig lesznek, hisz az erősebb jellemmű emberek kihasználják a bátortalanok jóhiszeműségét. Ez van. Ehhez nem kell szci se. Elég egy gátlástalan főnök. A lényeg, hogy ne te legyél az áldozat. Aki nem elég erős, az annyit tehet, hogy a gátlástalanokat elkerüli.
HamPLÓ Megint Állnak Valamiért 2008.07.14 01:14:00
Az Orkvadász SC úgy döntött, hogy megint ledől kicsit pihenni. Mármint hogy sztrájkba lép. És mivel ők európai értelemben vett kultúrlények, előre be is jelentették, hogy ha rajtuk múlik, akkor hétfőn egy nagy túró lesz, nem vasúti személyforgalom: legalább 5-6 órája…..