Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Koree

0 bejegyzést írt és 58 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amit beharangoztunk a Wizz Air csomagos változásaival kapcsolatban, az valóban úgy lesz. Sok múlik viszont majd azon, hogy az új rendszerben miként tudja a Wizz kezelni a beszállási procedúrát a földön, hol lesz az a határ, aminél már mindenképp elveszik a csomagot, ha nem fizetünk. Részletek és…..
Koree 2017.07.20 23:25:10
@Fillér B. Gusztáv: Na ne hülyéskedjenek már... Ahány ülőhely van a gépen,
mindenki előtt van egy ülés (felteszem, kivéve az első sort), ami alá simán befér a kis kézi. Nehogy már azt elvegyék, amit _nem kell_ a felső tárolóba rakni, ergo senki mástól nem veszi el a helyet, csak a saját lábamtól.
Az NHL-döntő hatodik mérkőzésén Philadelphiába látogatott a Chicago Blackhawks. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére – ahogyan korábban, úgy idén is – csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Eldőlt a bajnoki cím sorsa, Patrick Kane…..
Koree 2010.06.10 16:04:02
@Giroux:
Hja, pont erre gondoltam én is :) Mellesleg gratula a Hawksnak, megérdemelték! de az én szememben már a legjobb 4-ben résztvevő csapatok közül bárki vihette volna megérdemelten, úgyhogy onnantól öröm volt nézni :)
Az NHL-döntő harmadik mérkőzésén a Chicago Blackhawks volt a Philadelphia Flyers vendége. A televíziós ismétlésre váró rajongók kérésére, ahogyan korábban, úgy idén is csak hajtás alatt ismertetjük a találkozó eredményét. Szépített a Philadelphia. A Flyers az első…..
Koree 2010.06.03 12:54:05
A Montreal nyerte a Pittsburgh elleni hetedik meccset, ráadásul a bajnok otthonában, 2-3-ról ment tovább. A Philadelphia is csodára készül, 0-3-ról egyenlített a Boston ellen. Jaroslav Halak a főcsoportdöntőbe védte a Canadienst. Oda, ahová legutóbb 1993-ban jutott a csapat, akkor a…..
3-0-ra vezet a San Jose a Detroittal szemben, a Sharks idegenben nyerte a harmadik meccset. A Pittsburgh is átvette a vezetést, Montrealban nullázta le a Canadienst. Jaroslav Halak negyvenkét percig tartotta a lelket csapatában, a Pittsburgh az utolsó húsz percben húzta be a sikert.…..
Koree 2010.05.05 13:41:59
A Pittsburgh hazai jégen simán verte a Montrealt a Keleti Főcsoport elődöntőjének első meccsén. A Penguins négy lehetőségből négy emberelőnyös gólt lőtt a találkozón. Ez az összecsapás nem úgy sikerült Jaroslav Halak kapusnak, mint a Washington elleni sorozatban több is. 20…..
A szombati meccsek közül hat büntetőkkel dőlt el, kitömte ellenfelét a New Jersey, a Vancouver és a Pittsburgh is. Sidney Crosby három gólt lőtt a New York Rangersnek. Hiába vezetett az első harmadban a New York Islanders New Jerseyben, az utolsó 40 percben hat gólt lőtt a Devils,…..
A New Jersey Devils kapusa 60 280 percet védett már az NHL-ben. Patrick Marleau és Chuck Kobasew is mesterhármast lőtt. John Tavares első győztes gólját szerezte, ezzel verte az Islanders a bajnokot. Szenzációs Atlanta feltámadás Raleigh-ben. Martin Brodeur, a New Jersey Devils kapusa…..
Koree 2009.11.28 17:38:10
A Pittsburgh Sidney Crosby triplájával verte a Montrealt, a Pens az első az idén, amely elérte a 10. győzelmet. John Tavares is betalált, az Islanders nyerte a New York-i rangadót. 0-2-ről nyert a Colorado, hét ponttal előzi a csoportjában második Calgaryt. Egyértelműen…..
Hatot kapott a tavalyi nagydöntős. Menetel a Colorado, a nyeretlen Toronto otthonában győzött. Az Avalanche vezeti a Northwest-divíziót, a Calgary-vverő Columbus a Centralt. Hiába végződött az első és a harmadik harmad is döntetlenre, a másodikban a Buffalo hat és fél perc alatt…..
Mike Richards nyerte a Alekszandr Ovecskinnal vívott gólcsatát Philadelphiában. A 32. születésnapját ünneplő Danny Briere hosszabbításban lőtt góljával verte a Flyers a Washingtont. A kaliforniai rangadón a Los Angeles 6-4-re legyőzte a San Josét. Hatalmas meccsen verte a…..
Hiába tüntettek a szurkolók, elment a Montrealtól Alekszej Kovaljov és Saku Koivu is. Maxime Talbot, Stanley-kupa-döntő hőse 4-5 hónapot hagy ki sérülés miatt. Két nagy játékos, Joe Sakic és Claude Lemieux is visszavonult. Az 1/1-es Tavarest bemutatták Uniondale-ben. Úgy tűnik,…..
Két bombaüzlettel nyitották meg a szabadügynökök a nyári átigazolási dömpinget. A szlovák Marian Hossa gyakorlatilag karrierje végéig, 42 éves koráig leszerződött a Blackhawkshoz, évente 5,2 millió dollárt fog keresni. Honfitársa, Marian Gaborik még ennél is többet zsebel be…..
Koree 2009.07.03 17:03:26
A Pittsburgh megcsinálta a bravúrt, amelyre eddig csak két csapat volt képes. A Stanley-kupa-döntő 7. meccsén idegenben nyert, ráadásul a címvédőt győzte le. Története 3. kupagyőzelmét ünnepelte. Talbot volt meccs hőse, duplázott, győztes gólt lőtt. A Pittsburgh 2-3-as…..
A Pittsburgh hatodjára óriási csatában legyőzte a Detroitot, így 3-3-ra egyenlített a párharcban. A mindent eldöntő hetedik meccset Detroitban játsszák pénteken. Bár a legutóbbi 5-0-s meccs után úgy tűnt, a Red Wings idén is vendégként ünnepli bajnoki címét, most hiányzott a…..
Koree 2009.06.10 10:55:10
A döntő negyedik meccsét is a hazai csapat nyerte, a Pittsburgh 0-2-ről egyenlített. Jevgenyij Malkin és Sidney Crosby zseniálisan játszott, Fleury lett a meccs legjobbja. Nagy iramban kezdődött a meccs, rengeteg lövéssel, ütközésekkel. Az első harmadban a Detroit 19-szer, a…..
Másodszor is 3-1-re bukott a Pittsburgh Detroitban, Abdelkader újabb gólt lőtt. A hazaiak hátrányból fordítottak. Malkin verekedést kezdett a végén, de megúszta az eltiltást. A hazaiak kezdtek aktívabban, de a Pittsburgh gyorsan átvette az irányítást, és a vezetést is…..
Az idei Stanley-kupa döntőt is győzelemmel kezdte a Detroit, 3-1-re verte a Pittsburghöt. Sidney Crosby pont nélkül maradt, Justin Abdelkader élete első NHL-gólját szerezte. A jobban védekező és szerencsésebb Detroit szerezte meg az első győzelmet a döntőben. Nem esett egymásnak…..
Harmadjára is nyert a Penguins, simán, a Carolina otthonában, már csak egy győzelemre van a nagydöntőtől. Alaposan beindult Jevgenyij Malkin, két gólt lőtt a Hurricanesnek. Az elején a Carolina szerzett vezetést, de két percig sem tartott az előny. A vége sima lett, a Pittsburgh…..
A Szegedi Egyetem c. lap még télen készített interjút egy szegedi informatikus hallgatóval sikeres egyetemi hallgatókat bemutató rovatukban. A srác eszméletlen nagy koponya, az egyik legjobb hallgató, ha nem a legjobb. Két szakot is csinál egyszerre (ami eleve nem egyszerű), mellette…..
Koree 2009.05.21 23:18:28
A Pittsburgh elverte a Carolinát. Ezúttal egy védő, Philippe Boucher lett a meccs hőse. Jevgenyij Malkin is összekapta magát, az elmúlt négy meccsen kilenc pont a mérlege. A 36 éves Philipe Boucher még csak ötödik playoffmecsét játszotta, ez volt az első gólja, ráadásul…..
A keleti és a nyugati alapszakaszgyőztes sem érte el a főcsoportdöntőt, a San Jose után a Boston is búcsúra kényszerült. Hatalmas csatában jutott tovább a Detroit, az Anaheim playoffszereplése így is bravúr. Pittsburgh–Carolina és Detroit–Chicago párharcok jönnek.…..
A Bruins a Carolina otthonában egyenlített, a döntő csata Bostonban lesz. A Detroit kikapott Anaheimben, ebben a párharcban is a hetedik meccsen dől el a továbbjutó sorsa, a hazai jég előnyt jelent a Red Wingsnek. Egyedül a Chicago főcsoportdöntős eddig. Visszajött a Boston. Már…..
Koree 2009.05.13 11:40:34
@Boku: Nagy szó... :) A ducks altatott a regular season-ben, már a playoffra készültek (lásd, még nem is volt biztos h bejutnak, de már árulták a jegyeket) :D A wingsre meg ráfér már a verés :)
Ellenben tartom az álláspontom miszerint Boston-Chicago döntő lenne az igazi.
Menetel a fiatal Blackhawks. 12 gólos meccsen negyedszer is verték a Vancouvert, elsőként jutottak a nyugati főcsoportdöntőbe. Fokozódik az izgalom keleten, csak a hetedik csata dönti el a Washington–Pittsburgh párhacot, a Capitals egyenlített. Fordulatosan alakult a Pittsburgh és…..
Koree 2009.05.12 17:34:11
@Belial666: úgy legyen :) végre lenne egy jó döntő
Magabiztosan nyert otthon a Detroit és a Boston. A bajnoki cím védője 1-2-es anaheimi vezetésről fordította meg a párharcot. A Bruins nullára verte a Carolinát, de még mindig a Hurricanes vezet 3-2-re. Henrik Zetterberg vezérletével nagyon simán győzte le a Detroit az Anaheimet, a…..