Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EXplorer

213 bejegyzést írt és 216 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pc gear munkatársai boltjuk előtt lőtték a fenti videót. A felvételen jól látszik, hogy a német rendszámú Opel elég komoly fejkamerával rendelkezik. Bár a Google Magyarország továbbra is azt állítja, hogy ezekkel a csúcsgépekkel csupán az utcáról látható házszámokat és…..
    A leesettegykistészta úgy tűnik feléled... köszönhető ez az elmúlt igen jó nyárnak, annak, hogy mostanság igen szeretem kifejteni a véleményem, és lehetőleg elég őszintén, így az jutott eszembe, hogy folytatni kéne a blogírást, mert tök jó dolog leírni az…..
EXplorer 2011.09.23 18:35:20
KSKözlöny Esküvő 2010.10.03 00:18:00
Brúnó odalépett az alkalomhoz illő öltönyben feszítő cimborájához, aki komoly és felelősségteljes felnőtthöz illő képpel próbálta fogadni az őt ostromló ünneplőket.  -"Legyetek nagyon boldogok, gratulálok!" Az újdonsült férj még bemutatta a kifejezetten…..
EXplorer 2010.10.03 15:25:10
 2010. szeptembert írunk és a több hónapos csönd után a blog végre (!!!) újra útjának indul. Az ünnepi alkalmat egy gyönyörű és nagyon európai város ihlette meg. A város, ami az Isztambuli dzsámi csöpnyi árnyékában megbújva a magyar európai kultúrális fővárosi…..
Városunk Közgyűlése ismét egy többek számára elfogadhatatlan döntést készül hozni: korlátoznák az éjjeli alkohol árusítást Kecskeméten. Természetesen a döntés mellett és ellen is lehet sok érvet felsorakoztatni, azonban az szinte biztos: a rendelet csupán csak tüneti…..
Április 22-én, csütörtökön, a Föld napján Critical Mass lesz Kecskeméten, du. fél 6-ra várják az érdeklődőket a Pólus Róna parkolójába, ahonnan együtt teker be a központba a várhatóan több száz fős biciklis tömeg. A szervezők azt szeretnék, hogy végig a kijelölt…..
Szeretettel és tisztelettel köszöntjük a hatóságok munkatársait, a médiát, valamit természetesen a kedves érettségizőket is!Nyilván idén sem lesz itt semmi infó, menjetek vissza a könyvek fölé és tanuljátok meg egy életre, hogy a neten talált csacsiságok 90%-a hülyeség.A…..
Kecskeméten is megrendezésre került a párnacsata. Képek itt, illetve részletesebb beszámoló, videók a Kecskeméten.hu-n! ..
TOMPA M6 summázás 2010.04.01 09:23:00
Azért nem erőssége a magyaroknak a határidők betartása, különösen nem, ha ekkora beruházásról van szó, mint az m6 volt. Meg aztán nagyságából adódóan  állítólag amúgy is nehéz  bármit is vállalni. Most sikerült, szóljanak a fanfárok.Szívből örülök az új…..
Így hirtelen két híroldal is nyílt a napokban, amik nem csinálnak mást, mint a máshol is olvasható híreket valamilyen újabb mixben kínálják nekünk. Ráadásul mindkét oldal régi piaci szereplőtől származik.Az egyik a Sanoma Hír24.hu oldala, ami egy hírportál. Részletes…..
EXplorer 2010.03.18 23:38:36
Nem csak országos méretű híroldalak mutatkoznak be, - egyre több helyi, városi, megyei híroldal is fel-fel bukkan.
Pl. mi is egy hasonlóba fogtunk bele, bár még eléggé az elején járunk (
kecskemeten.hu/ ).

Mondjuk szerintem ma a tartalom újraosztásból már mindenkinek elege van, a minőségi, egyedi tartalomra kellene ráugrani. Csak az meg ugye több és rendszeres pénz és idő forrást igényel.
 ... megadom magam! megadjuk magunkat! Newsnews mindenható és mindent látó világjáró (!!!) és felfedező (!!) keze elért minket is... a pletyka-osztók ismét jól végezték dolgokukat.. n!n! operátor ismét dörzsölheti a tenyerét :)  Nohát, íme! hulljon le a lepel!!!…..
tommm: Kedves nyugdíjasok! Önök valójában szeretnek a fizető utasok idegeire menni azzal, hogy habár nyilvánvalóan mindenki másnál jobban ráérnek, mégis a busz végállomása előtt 10 perccel már izegnek-mozognak-öltözködnek járművön, majd ezt követően türelmetlenül,…..
Sokféle hír, információ, pletyka kering Kecskeméten, Kecskemétről. Ezek egy részét több forrásból is hallottuk már, míg másokat névtelenségbe burkolózó olvasóink küldték be. Ezek közül szemezgetünk. Ha bárkinek további információja, esetleg pletykája volna, szívesen…..
Széles körű tájékoztatás lesz a "fekete szombattal" kapcsolatban, amikor is végleg bezár a bugaci kisvasút. December 12-én, szombaton 12.30 - 14.30 óra között vasúttörténeti tájékoztatással állnak rendelkezésre a kecskeméti kisvasútállomáson - mint azt Nagy József…..
Update:Na, az van hogy hülyeségeket írkáltam mert ez így rendben van. Büntessetek.-A bici áthúzva tábla azt jelenti, hogy "ez nem bicajút".-Az alatta levő jelzés azt jelenti hogy a bicaj és autó full egyenrangú felek, tehát nem kell lehúzódni. Vegyes használatú út a…..
TOMPA Italia Pizzeria, ez mi volt? 2009.11.28 22:13:00
Odafele még arról beszéltünk, hogy ugyan lesz-e helyünk. Nah most az a szóban forgó placc  azért (eddig) nem tartozott azon helyek közé, ami arról volt híres, hogy nem megy neki rohadt jól.  Kb 2005 óta járok oda, s habár az utóbbi évben rajtam kívülálló okok miatt…..
leesett 1 KIS tészta ??? 2009.11.28 00:32:00
    hol látható ez a napraforgó? A pontos válaszhoz meg kell adni a várost, és az épületet is... Segítségképpen annyit elárulok, hogy egy szecessziós "épületről" van szó. A legelső helyes választ adó vendégem egy sörre! Érdemes hajtani…..
  Hihetetlen ez az egész... ma reggel úgy ébredtem Cicuéknál, mintha meg sem történt volna, és csak álom volt az egész római út... pedig masszívan megtörtént és mi elcseszettül Rómában toltuk :)    Kezdődött az egész egy spontán megmártozással a…..
Szeretnénk indítani egy olyan rovatot, ahol a Kecskeméten megesett fogyasztóvédelmi, érdekképviseletet csorbító sztorikat tennénk közzé. Olyan történeteket várunk, mint pl. "átvertek xy boltban", "kalandok a fibernettel", "garanciális ügyintézésből 1-es…..
EXplorer 2009.11.19 14:07:15
@Őrláng: segítesz ebben? :)
 GEC, GEC... percek kérdése... hallgassétok :(GECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC..
Kecskemét Híreink 2009.11.13 10:30:00
new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'profile', rpp: 10, interval: 6000, width: 605, height: 210, theme: { shell: { background: '#181818', color: '#ffffff' }, tweets: { background: '#050505', color: '#ffffff', links: '#b22a2c' } },…..
"Az értékőrző hagyománytisztelet szándékától vezetve, a város évszázadok során formálódott és kialakult jelképeiről, azok méltó alkalmazásáról" - így kezdődik a város új rendelete, amely Kecskemét címerének, zászlajának és a "Kecskemét" szónak…..
EXplorer 2009.11.11 12:10:17
@darvas: Köszönjük :)

Fogjanak össze a tiltott városnevűek :)

A hír nem kacsa, a helyi rendelet olvasható formában (tehát jogi duma és egyebek nélkül) a kecskemeten.hu/beszamolo/Hogyan-es-mikor-hasznalhatjuk-varos-cimeret-zaszlajat címen látható, végén hivatkozással az aktuális rendeletre is (de ezt is megtaláltátok már páran).

De bőven elég, ha a blogposztot átfutjátok, abban is benne van a lényeg.

Igazából ez szerintem morális kérdés: nyilván joga van hozzá, nyilván megteheti, sőt még bizonyos esetekben indokolt is. Ez rendben van. De hogy a 100.000 Ft-os tétel, meg hogy egy bizottság dönt erről, mindenféle ismeretlen szempont szerint... No, az lehet, h. nincs rendben. (Ha már így van, akkor kellene egy etikai kódex minimum, hogy mi lehet egy ilyen döntés alapja.)
EXplorer 2009.11.11 13:11:35
@anarch: nem, még nem hívott :D de ha hív, akkor lerakom :) Amúgy, ha a városvezetés komolyan venné, amit alkot, akkor már itt a kommentek között is megjelent volna a véleményük szvsz. (bár, kétségtelen, meg is lepődnék, hogy itt tartunk :D)

@baliquez: garantálom, hogy semmi közöm az LMP-hez. egyszerűen ők léptek egyedül a témában, beidéztem, amit írtak, ennyi. ha más ír, azt idézem... idézném én szívesen bármelyik párt véleményét, de rá se bagóznak...
 már csak alig 2 hét és irány a pizza és a paszta fővárosa RÓMA! Na, meg elvétve akad egy-két műemlék is :P lehet azokat is megnézzük a zabálás mellett (ha lesz időnk) ;) most pedig jöjjön egy kis ráhangolás Tommm soraival és GBR montázsával :) "Az együtt…..