Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Juhász Attila

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A rendszeresen internetezők körében csaknem mindenki használja a világhálót arra, hogy vásárlás - és különösen nagyobb értékű vásárlás - előtt információkat gyűjtsön az adott termékről, szolgáltatásról. Abban azonban, hogy milyen forrásokat használnak a…..
Külföldi Google-forrásaink érdekes fejleményekről csipripelnek. A nem is olyan távoli jövőben (elvileg már csak párat kell aludni) "global launch" várható. Előre csak annyit árulhatunk el, hogy egy, Google-mércével mérve is nagy durranásról van szó. A jó hír az, hogy…..
Ezekben a napokban az olvasók írják a postokat a Webisztánra. Ha ti is szeretnétek írni, küldjétek a postokat. Íme a Reader Takeover Week nyolcadik írása... Szerző: Simon Benjamin Blog: benjamin.hu Ötleteltem egyik nap és az jutott eszembe, hogy mi lenne ha a fórumtopikok helyén…..
Juhász Attila 2007.08.19 03:40:37
Léteznek ezen az elven működő fórumok egy ideje:
blogoforum.com
vennt.net
Nekem erőltetettnek tűnnek. Nem is túl sikeresek. Hozzászólásoknál szerintem ez a gyakorlatban nem működik, mivel azok ritkán állnak meg önmagukban, többnyire nem nagyon emelhetők ki a többi hozzászólás közül. A topikokat az élteti, hogy a fórumozók egymás hozzászólásaira reagálva fűzik tovább a szálat.

Topikok szintjén viszont hasznos lenne, ha a hagyományos hierarchikus besorolást felváltaná, vagy kiegészítené a címkézés és a címkézést hatékonyan kihasználó keresés, tagfelhő, tallózás. A fórumozók érdeklődési körénél is hasznos lenne, ha címkékkel megadhatnák a számukra érdekes témákat és értesítést kaphatnának a kapcsolódó új topikokról vagy hozzászólásokról például RSS-en keresztül. Lehetne még ragozni. Mindenesetre a Fórumkeresővel a közeljövőben teszünk is erre kísérletet. Meglátjuk mennyire lesz vevő rá a közösség.
SEO Ajánlás huszonöt pontban 2007.05.01 18:36:00
Huszonöt olyan pontban, ahol az oldaltervezés és a közvetlen vagy közvetett SEO-szempontok találkoznak. 1. Minden oldalnak (oldaltípusnak) megvan a jól körülírható, elsődleges szerepe. Ezt definiálni kell. 2. A tervezőnek (dizájnernek) nagyon is ’értenie kell az…..