Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ms. Mazsola

0 bejegyzést írt és 250 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég megkérdezte tőlem valaki, hogy melyik a kedvenc parfümöm. Szegény, nem sejtette, hogy ezzel kiengedi a szellemet a palackból: elkezdtem neki ugyanis sorolni, hogy melyiket miért szeretem, általában milyen alkalomra használom és hasonlók. Hazatérve nekiálltam egy kicsit…..
Félretéve a bonyolult mitológiai sztorikat és a hosszasan kígyózó lovagregényeket, ma egy középkoriasan szűkszavú ibériai eredetmondát mesélek el. Nem kell sok nevet megjegyezni, és visszalapozni az előző részekre. Pihentető lesz, ígérem. Éppen hőséghez illő. Basszus, én…..
Péntek este: -Holnap eljössz velem vásárolni? -El, de csak ha reggel megyünk. Úgy meginnék egy két sört....de lehet több is lecsúszna :D -Elmenjünk valahova? Honap?...Amúgy nekem is van kedvem, tök jó idő van, egész éjjel kintlehetünk. -Menjünk ma.   És hát mentünk,…..
B-oldal DJ cipő 2010.07.11 07:30:00
Azon gondolkodom, hogy intézzem-e el ezt a videót annyival, hogy JAPÁNOK. Nem tudom. Nem értem, mi folyik a videón, sem szakmailag, sem emberileg :). Az biztos, ez a DJ cipő nem töri a lábad, cipőfűzőt nem kell bekötni és szarba sem tudsz vele lépni. Makkosban is kapható, ugyanott…..
Azt hiszem ez lesz az egyik legszebb nyarad. Tavaly ilyenkor nem gondoltad, hogy idén nagy lesz a pocakod, és a gyermekedet várod. Nem számolgatnám már az éveidet, de nagyon sok boldog születésnapot kívánok. Ezt a számot meg a picinek küldöm. Valamelyik nap hallottam a rádióban,…..
Ms. Mazsola 2010.07.02 08:40:34
Mindig is szerettem volna egy igazi varródobozt. Fából, esetleg a tetején textil borítással, olyat amiben rengeteg hely van a cérnáknak, tűknek egyéb szükséges apróságoknak. Persze nincs ilyenem, és cérnáim se nagyon vannak (hímzőfonalam annál több, de ez már más téma).…..
"Túl sok benne a szex, mondják olvasó anyák, pedig egyáltalán nem tartalmaz szexet, inkább óvatos ódzkodást  a testiségtől. Meyer a mesék érzelmi dinamikáját megőrzi, és mint egy jó munkafüzetben, párbeszédes formában gyakoroltatja az olvasóval az érzelmileg…..
Ms. Mazsola 2010.05.08 20:22:43
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
Az volt a kívánságotok, írjak valami habkönnyűt, meg nyuszisat, meg szexelőset, igaz, Romulusék suhanc létükre eddig a szexelésben nem jeleskedtek, és már 3 poszt óta róluk van szó. Adjak egy kis gyorstalpalót Romuluséknak? De simogatni nem hagyom magam. Vajon kíváncsiak-e az…..
Napjaink egyik legfelkapottabb modellje, Jon Kortajarena szerepel Karl Lagerfeld 2010-es őszi/téli kollekciójának kampányában. Bár még nem jelent meg az összes fotó, íme egy kis ízelítő a Xiang Sun fotós által készített sorozatból. Nekem tetszenek a képek, nagyon jó modellnek…..
Nagyon kedvelem Anna Sui munkásságát, így fájó szívvel ítelem oda neki a mai citromdíjat, de úgy érzem, hogy ez a lila-fekete nyitott orrú, nyitott sarkú csizma-szerű izé mindenképpen kiérdemelte azt. ..
Több, mint fél éves a blog, és még nem kerültek sorra a rómaiak. Te láttad Gloriát? Arról volt szó, hogy mi vagyunk a kedvencei, oszt tessék, itt várakoztat fél éve. Ilyenek a nők ... Induláskor nem gondoltam volna, hogy ilyen szégyenben maradok, hisz a rómaiakkal kezdődött az…..
Ms. Mazsola 2010.03.12 16:12:56
retro gastro Dianás cukorka 2010.03.10 06:37:00
„Erényi Béla gyógyszerész Diana márkanéven hozott forgalomba mentolos sósborszeszt, amit 1907-ben védjegyeztetett és "Diana sósborszesz és kozmetikai cikkek" névre hallgató üzletében árult. Erényi amerikai stílusú reklámkampányt indított a Diana…..
Ms. Mazsola 2010.03.11 08:18:15
@Dr Milton: Grízestészta a becsületes neve.
Éljenek a kreatívok, a bloggerek, a vándorok, meg a díjak! Csak néztem-néztem, hogy vándorol ez a díj ide-oda, valahol elvesztettem a fonalat, de aztán hirtelen a kezembe adták. Mint Ariadné Thézeusz kezébe.  Nem, most nem mesélem el ezt a sztorit, de még sor kerül rá,…..
Ewan McGregor szerepel az Out magazin aktuális, márciusi számának címlapján.Szerintem nagyon jól sikerültek a képek, a címlap és a további fotók is tetszenek.Nektek mi a véleményetek?..