Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cockpuncher

131 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A KSH legutóbbi adatait, amelyek szerint külföldről többen jöttek haza, mint amennyien kimentek, a ballibek és Orbánék egyéb gyűlölői próbálták úgy beállítani, mint álstatisztikát, álhírt, az EP-választás előtti hazugságot stb. A külföldi adatok azt mutatják, hogy valójában több magyar van kint,…..
Nehéz ilyenkor megszólalni. Kormányunk a Kedves Beteg vezetésével meghozta a bevándorlás elleni legfőbb lépést. Mielőtt levonnánk a következtetéseket, lépjünk egy kicsit hátrébb, mert ami a bevándorlás kapcsán kialakult nálunk, az józan ésszel felfoghatatlan, viszont érdemes megvizsgálni, hogy…..
Bornírt Blog Öngólok mindenhol 2017.02.23 10:30:22
Nem az olimpiáról akarok írni. Ezt a Fidesznek el kellett engednie. Miután még a finoman szólva nagyobb jólétben élő svájciak is elutasították a téli olimpiát, a Fidesznek be kellett látnia, hogy az életben nem fog tudni meggyőzni elég embert ahhoz, hogy maradhasson az olimpiai pályázat. Igen, jobb…..
Lampé Ágnes, a Médiapiac újságírója elment a Lokál főszerkesztőjéhez, Leitner Attilához, és készített vele egy nagyon fasza interjút, legalább olyan jót, mint amilyet legutoljára Bencsik Andrással sikerült neki. Azon is sírtam a röhögéstől, ezen is, el is mondom, miért. Leitner végig igyekszik két…..
Cockpuncher 2017.01.05 17:26:50
@Ylim: Reméljük, az lesz a 2018-ban hatalomra kerülő kormány első döntése, hogy másnaptól, sőt, most mit finomkodunk: aznaptól kivonja az állami hirdetéseket az összes lapból, majd elkezdik beperelni a tulajdonosokat a nyilvánvaló hazugságokért.
Ma dupla sokk ért. Vagyis tripla, ha jobban belegondolok. Bakondy György reggel kijelentette, hogy a közterületekre kirendelt fegyveres erőknek nem lehet kizárólag placebohatásuk, hiszen másutt is ugyanezt csinálják Európában. (Lehengerlő érvelés! Már ezért fejszét kéne állítani heréibe.) Igen,…..
Villáminterjú: -- Vona elnök úr, Ön azt fogja kérni az alkotmánymódosítás támogatásáért, hogy Orbán Viktor mondjon le? (folyt. köv.)..
Úgy tűnik, mintha Orbán nem értené, hogy kikapott, pedig rettentően elkenték a száját. Lehet magyarázni a magyarázhatatlant, azonban ez a népszavazás az első igen komoly repedés a NER amúgy azért pókhálósan már repedező falán. Mit üzentünk Brüsszelnek? A válasz teljesen egyértelmű. Nem csupán a…..
A baloldal szellemi holdudvara totálisan lejáratódott és vállalhatatlan alakokból áll. Ahogyan egyébként a Fideszé is erősen tart arra, hiszen a Professzorok Batthyány Köre bomlik, és I. Viktor sem a nagy magyar hősök biodíszlete előtt tartja már a beszédeit. Ő lett a nagy magyar hős, nincs szükség…..
Cockpuncher 2016.09.29 15:09:12
Mindenki azzal van elfoglalva manapság, hogy miért megy mindenki Nyugatra az országból? Mindenki tudja a válasz(oka)t, ez igazából költői kérdés. De van egy sokkal valódibb kérdés is, amire tényleg megadhatná a választ valaki: miért nem húz el az elit a halál faszába innét? Érdekes, hogy miközben…..
Dehogy. A Fidesz fiatal demokrata nyugdíjasai igazi focitrollokká váltak tegnap este. Mindenki a vezér "naugye" mondatát ismételgeti, és elmondja, hogy Orbánnak igaza van. Ezek szerint eddig minden kudarcról egy személyben Orbán tehet – ha most a siker a "miniszterelnök úr" sikere, akkor az eddigi…..
Nézzük, mennyi nyilas van kies magyar hazánkban. Íme, a szavazás: Szándékosan nincs indokolás, mert nem lényeges a magyarázat. Ha valaki úgy érzi, hogy bármilyen okból örül Novák Előd eltávolításának, nyomjon az igenre. Mindegy, hogy milyen okból ért egyet a frakcióval. Ha valaki nem ért egyet a…..
Cockpuncher 2016.06.07 12:46:34
@Gonda István: Nüanszok, de a lényeg, hogy a visszahívhatóság miatt Novák lemond a mandátumáról, tehát nem lesz tagja a parlamentnek. Minden más esetben igazad lenne, és köszönöm a megjegyzést.
A 444.hu és a 888.hu (nem sok különbség van köztük, de előbbi azért jobban csinálja a trollkodást ellenzékből) megállapította, hogy a bevándorlók* döntötték el az osztrák választást Van der Bellen javára. Amúgy az osztrákok között is sokan így vélekednek (netes hozzászólások szerint). Ez vajon már a…..
Mert nem hagyhatjuk, hogy a véleményfasizmus ismét győzedelmeskedjen. Kövér László elmondta a magánvéleményét. Ezután legyilkolták őt. Megsemmisítették, megölték, megalázták, kicsinálták, széttrancsírozták. Mert elmondta a véleményét valamiről. Persze a facebookon a…..
Noha a párhuzamok ordítanak, a legutóbbi bejegyzésre adott idióta válaszokból kitűnik, hogy senki sem szereti, ha a szír és egyéb páriákhoz hasonlítják a Nyugaton dolgozó magyarokat. Pedig észre kell vennünk, hogy mi ugyanolyan ágyútölteléknek kellünk oda, mint a nagyipar…..
Cockpuncher 2015.09.08 20:18:50
@Bellagio: A múltkori cikk nem rólad szól. Tudni kellene olvasni.
Mi, magyarok azt hisszük, hogy csak nekünk vannak évszázadok óta húzódó nemzeti problémáink. Pedig dehogy, minden nép küzd a sajátosan rá jellemző össznépi traumával. A németek is, és most nem a holokauszt miatti vezeklésekre gondolok, az csak következmény. Ha megnézzük a…..
Cockpuncher 2015.09.08 13:35:32
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3088541/Three-four-migrants-Eastern-Europe-filling-low-skill-jobs-roles-fruit-picking-evidence-mounts-cheap-labour-forcing-British-workers-pay.html Nem fordítom le. Aki el akarja olvasni, az olvassa el. Csak a lényeg, amit a cikk is kiemel: 1. A…..
Ez egy elég kemény írás lesz. De meg kell írni a szemforgató magyar migránsgyűlölők miatt, akik maguk is gazdasági bevándorlók Németországban, vagy "életerős magyar fiatalok", akik kalandvágyból mennek Nyugatra, esetleg magukkal mit kezdeni nem tudó hülyék, akik úgy…..
Egyetlen pártnak sem sikerült még háromszor választást nyernie Magyarországon egymás után a szabad világ 1990-es beköszönte óta. Csak címszavakban, hogy miért: 1. Az MDF olyan örökséget vett át, aminek a konszolidálása teljesen megsemmisítette a pártot. Az első kormány a…..
Cockpuncher 2015.06.03 10:58:49
@Tudományos libsizmus: Vagy a Fideszt.
Az egykönyvűek, a felműveltek, a propaganda által megemésztettek, a kurzus-nyomorultak keblét büszkeség dagasztja: úgy hiszik, ismét egyszer valami jót tettek, megálljt parancsoltak a gyűlöletnek, rámutattak a veszélyre, kigyomlálták a gazt az egyetemi veteményből.Ők büszkék…..
Orbánék hatalomgyakorlása és mentalitása a gyurcsányi időket idézi, közben a Jobbik nagyon hasonló úton jár, mint, amin a Fidesz 2010-ig. Elöljáróban néhány unalmas adatot szeretnék feleleveníteni.’93-ban a Fidesz kongresszus keretében a párt elnökévé választotta Orbán…..
Felbecsülhetetlen értékű szobrok és műalkotások semmisültek meg az Iszlám Állam által tavaly nyáron elfoglalt észak-iraki Moszulban. A fanatikus dzsihádisták kalapácsokkal és fúrókkal estek neki a történelemkönyvekből ismert szárnyas bikáknak és az asszír korból…..
Megjelent a kuruc.infón, hogy a Rotschildék megvették a Charlie Hebdót nem sokkal azelőtt, hogy majdnem mindenkit lemészároltak a szerkesztőségben. Nyilvánvaló a cél: utána megrendelték a gyilkosságokat, majd hatalmas hasznot húztak a felfutó példányszámból. Ez a hihetetlen…..
André Goodfriend már legendássá vált Twitter-fala a mai napra is tartogat nekünk baráti jó tanácsokat. A amerikai ügyvivő ezúttal Szent István intelmeire emlékeztet bennünket a "változatosság előnyeiről". Ezzel nyilván Orbán Viktor vasárnapi, a gazdasági bevándorlás…..