Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brsd

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki ezek után belecsattan az előtte haladóba, szalagkorlátnak nyomja a matizos nénit, elcsapja a biciklist, azt tényleg vesse ki magából a társadalom. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Legutóbb ott fejeződött be a főnix Corolla AE86-története, hogy az autó minden próbálkozásunk ellenére sem indult, mi pedig otthagytuk azért, hogy otthon pár perc alatt rájöjjünk a megoldásra. Közben eltelt két hét, a cselekmény másik szálát kivételesen én kaptam fel, és a…..
addict Klapkát is meg lehet unni 2011.01.20 11:05:00
Bizony, Klapka György nem tejföl, amit nem lehet megunni, hanem a jelek szerint sokkal inkább tej, ami szépen lassan megalszik. Szép volt, jó volt, vicces volt, jókat nevettünk a szándékosan igénytelen, és ezzel a reklámblokkból kiugró filmben felemelt kis táblácskán. Egy ország…..
brsd 2011.01.20 14:59:52
Új rovatunkban nem hagyományos nyelvtanulási technikákat veszünk szemügyre. Az első epizódban a kínai karaktereket vesszük górcső alá, és megnézzük, hogy valójában miért is NEM nehéz őket megtanulni.Akik követik a blogot, azok bizonyára tudják, hogy még az év elején…..
Egy kis nyelvtanulási tapasztalattal, no meg sok utánaolvasással a hátam mögött már bátran ki merem jelenteni, hogy egy nyelvet, ha nem is anyanyelvi, de professzionális szinten meg lehet tanulni 1500 óra célzott ráfordítással (referencia). A professzionális szintet én úgy…..
brsd 2010.06.02 17:24:29
A múltkor ott hagytuk abba (vajon minden elkövetkező cikket így fogok kezdeni?), hogy hogyan lehet spanyolból egy év alatt elérni egy egészséges szintet - jelenlegi posztunkban pedig arról értekezünk, hogy hogyan is lehetne ugyanezt megtenni fél év alatt. Lássuk. Megjegyzés: a cikk…..
comment:com Glee: április 13. 2010.03.10 14:38:00
A Fox idei legjobb újonca - és egyben az évad egyik legkellemesebb meglepetése a The Good Wife mellett - április 13-án tér vissza a képernyőre, ráadásul fél tízkor, ami kissé szokatlan, hiszen áthúzódik majd a tízórás sávba, oda, ahol a Fox nem szokott műsort szolgáltatni - a…..
Szertár Főtt pohár (recept) 2009.09.10 09:16:00
Tök jó lehet gasztrobloggernek lenni. Most én is megpróbálkozom vele. Persze pacalpörkölt helyett jobb valami könnyebben emészthetővel kezdeni:   Forrás: Nagy Anett: Motivációs stratégiák fejlesztése a fizika tanításában, Doktori értekezés, 27-30. o.. SZTE, Szeged,…..
Na, kérném tisztelettel, a végére értünk Effotles English kalandjainknak - egy utolsó lecke maradt hátra. Egészen pontosan három lecke, de ez egybe van gyúrva. Nem másról van szó, mint a Hitch nevű filmről, Will Smith főszereplésével.  És hogy hogyan lehet egy filmből EE…..
A busuu olyan, mint a Facebook, de kimondottan nyelvtanulókra szabva. Ugyanúgy lehet kapcsolatokat jelölgetni benne, láthatjuk mi történik barátainkkal és hogy hogy állnak egy-egy nyelvvel. Beállíthatjuk, hogy milyen nyelven tudunk, valamint hogy éppen miket tanulunk, ennek…..