Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PerverzTata

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki tudja, hogy mi aztán tényleg sima, őszinte Fidesz-rajongók vagyunk, igazi civilek - ellentétben a mindig ugyanazt a párezres (ám annál hangosabb) rajongótábort felvonultató Millával és klónjaival - nem beszélve a számlaképes bloggerkollégák ezreiről. Úgyhogy ha valaki tiszta szívvel tud…..
PerverzTata 2015.04.14 18:33:49
@Fényezett Rézlábos: Korrekt :)
@Kakimaki0123456789: Korrekt #2 :)

Ehhez egyszerűen én se tudnék többet / jobbat hozzáfűzni...
1. Maszturbálás  A Chou dinasztia idejében (i.e. 770 – i.e. 222) az önkielégítés a férfiak számára tiltott volt, mivel egészségtelennek hitték. Úgy vélték, maszturbáció közben a férfi veszít a „jang esszenciájából”. A nők azonban szabadon maszturbálhattak (az ő jin…..
PerverzTata 2015.01.25 19:25:38
Korábbi állomáshelye Szíria volt, ahol akár személyesen is részt vehetett a százezrek halálát követelő "Arab tavasz" nevű vérengzés kiprovokálásában. Mi is megtehetnénk, amit a nálunk józanabb török, német, orosz, bolíviai, ecuadori, bahreini, venezuelai és indiai kormány…..
Magyarországon 2014-ben kimondva-kimondatlanul is, a markánsan kormányközeli CBA-üzletlánc malmára kíván a kormány minden létező vizet hajtani. Beszélgetőpartnerem nem kívánta feladni anonimitását, de jelen politikai helyzetben ez érthető is. Nem állítjuk, hogy az elhangzottak…..
PerverzTata 2014.12.10 20:24:04
@milu vagyok:): így van. majdnem tökéletesen egyetértek Veled.
Én a "Rögtön sírva fakadok... " után egy soremelést még beraktam volna.
:)
+1
Drága Barátom! Úgy döntöttem, írok neked. Jobb híján. Mert amikor beszélgetünk, azaz beszélgetni próbálok Veled, sosem hallgatsz meg. Mindig csak lehurrogsz, kicsinyelsz, kioktatsz, nem hagyod befejezni a mondatokat, stb. Egyszóval sarokba szorítasz, elnyomsz, és leépítesz, úgy,…..
Tegnap este elkezdődött az a műsor, amit nem lehet nem szeretni, mert azokat az embereket szopatják benne halálra, akiket mi is ütnénk, mármint virtuálisan. És ütünk is, 34 napon át, öten, felváltva, hogyvoltonként max. 3000 karakterben, de sok képpel és animdzsiffel, hallgatva a…..
Már 10 éve annak, hogy az Én, a robot a mozikba került. Alex Proyas bár nem alkotott olyan egyedi filmet, mint tette azt korábban a Hollóval vagy a Dark City-vel, de kétségkívül a XXI. század egyik legjobb sci-fi filmje lett az Én, a robot, amely nem csak, hogy könnyen fogyasztható,…..
Ha “biciklistaként” reagálnék Stump András cikkére, bizonyára a fenti címet adnám neki. Csakhogy ennek nincsen sok köze a modern közlekedéspolitikához, amivel foglalkozom, és hozzám sem - már sokszor leírtam: nem vagyok “biciklista”.  Tehát az alábbi cikk új…..
PerverzTata 2014.06.17 21:36:00
@A Tyne folyó déli partja: A bringásnak márpedig igenis tökéletesnek kell lennie, mert különben meghal... :)

Mellesleg a bringások nagyon sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy a KRESZ mit enged nekik és mit nem. Bár végül is ez nem is várható el tőlük, hiszen vizsgázniuk nem kell belőle...
PerverzTata 2014.06.17 22:18:03
@tocibacsi: egyetértek, ironizálni próbáltam... :)
Ha valami nem működik, nem kell erőltetni, gondolta Simon Cowell, és mivel saját magában ezer százalékosan megbízik, az amerikai X-Factor kvázi kudarcát (nem hozott kiemelkedően jó számokat, bár annak idején az American Idol sem) ráverte a zsűritagokra és a műsorvezetésre, és…..
Bármilyen hihetetlen, annak idején az MTV még nem valóságshow-csatornaként működött, hanem komoly ízlés, és véleményformáló médiumként, ami Youtube és társai híján az új videóklipek legfontosabb forrása volt. Épp ezért akár azzal is fel lehetett kelteni a figyelmet, ha…..
PerverzTata 2010.12.22 14:35:17
@varvizib: bumfordi szagos pacipipilő szerintem nem olyan katartikus... A témához: a TATU nevű szintetikusan esztétikus leszbikus csapatnak is voltak érdekes klippjei...
Egy szerencsétlen 7. kerületi szülő írt levelet, részben az önkormányzatnak, de valójában Angelina Jolie-nak. A Rózsák terén forgatott a stáb tegnap (a színésznőt le is fotóztuk), ezért a biztonságiak megkerültették a háztömböt az óvodába tartó levélíróval és…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
PerverzTata 2010.10.11 19:10:01
@test subject #28: most jön a jobboldali cucilizmus, aztán meg a kommunizmus nem tudtad?

Tutira mennek, még régi elvtársakat is importáltak...
Kétszer is írtunk már a Privates című, vicces-bizarr akciójátékról, amiben a kotonsapkás kommandósok vaginákban és végbelekben lövöldöznek mindenféle undormányokra, és közben oktató jelleggel rámutatnak, hogy a biztonságos szex mennyivel jobb, mint a nembiztonságos. Most…..
Figyelmeztették Robert Kubicát a Kanadai Nagydíj után, mert Adrian Sutilt is veszélyeztetve állt ki egyik kerékcseréjére. A német támadta a lengyelt a depókijárat előtti egyenesben, kívülről meg is előzte. Kubica viszont a boxba tartott, így jóval később kellett fékeznie,…..
w Onnan szórom én a pénzem 2010.05.03 05:30:00
Van azért előnye is a bukásnak, nem igaz? Az szar ügy, hogy a húsosfazék odalett, és az eddigi lopkodásért is meg kell fizetni. Viszont hurrá, hülyeségeket beszélni mostantól büntetlenül lehet! Elemében lubickolhat végre a baloldal. Juhé, nem kell többet gondolkodni! Csákányt…..
PerverzTata 2010.05.03 19:29:07
@anyátok:
1. A dugódíj nem feltétlenül lenne probléma ha megfelelő parkolási lehetőséget biztosítanának (P+R)
2. Valószínüleg az a francia kisváros kapkod minden turista után... :)
3. Lakáshoz lehet, hogy kötelező a garage, de olyan az ára is...

Semmi nincs ingyen.
Esküszöm, nézni akartam a RTL Klub választási showját, mivel ez a csatorna volt az egyetlen, ahol az ízléstelen nyakkendős politológusok közé végre beemelték észosztónak a blog.hus közösséget is. Sőt, a raccsoló Lakner Zoltán meg a Medián-vezér Hann Endre mellé a…..
A blogvilágban saját bevallása szerint csak Integető hajbókoló lufiemberként ismert olvasónk is felfedezte a Jóbarátok kiapadthatatlannak tűnő tárházának szórakoztató erejét:A dolog a Jóbarátok sorozatban hangzik el, a 3. szezon, 19. vagy 20. epizód. Chandler jár fel-alá…..