Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MariannaK

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem mindenki szeret zenét hallgatni, Karácsony közeledtével viszont lehet egy hamar besokallunk Mariah Carey All I Want Is Christmas Is You dalától. Ami nem is csoda. A tudomány szerint az ünnepi dallamok nem tesznek jót a mentális egészségünknek. A karácsonyi zene eleinte tényleg…..
A 29 éves Alexandria Ocasio-Cortez az elmúlt hónapok során már több alkalommal felhívta magára a figyelmet. Először azzal, hogy mindennki nagy meglepetésére megnyerte a június 26-án tartott New York-i demokrata előválasztást a párt egyik legjelentősebb emberével szemben, majd a Képviselőházba is…..
Nem lehet nem észrevenni, hogy napjainkban a feminizmus mindenhol téma. Az pedig mindenképp jó dolog, hogy eljutottunk egy olyan szintre, hogy a "feminista" jelzőt nem kell többé szégyellni, és nem kell miatta magyarázkodni, de valjuk be őszintén: van még mit tenni bőven. A feministák között…..
Komfortos mennyország - erről a címről mindig a Quimby ugrott be korábban, hozzájuk illik ez a kifejezés, bár konkrétan a "szilánkos mennyországról" és "bajszos angyalokról" énekelnek, ezt is oda kötöttem. Aztán miután megnéztem a filmet, ez az elképzelés…..
Filmdroid Hasonmás (Surrogates) 2009.10.03 16:29:00
  Milyen jó lenne, ha saját magunk alakíthatnánk kinézetünket. A szerepjátékok sokaságában is a játékos kiválaszthatja azt a karaktert, aki számára leginkább megfelel és naponta több órán keresztül egy szabályokkal teli fantáziavilágban mozoghat, miközben megszűnik…..
Filmdroid Még egy vakáció 2009.10.07 10:18:09
Emlékszik még valaki Chevy Chasre? A 80-as években, ha Chase nevét láttuk egy film elején, akkor biztosak lehettünk abban, hogy fergeteges szórakozásnak nézünk elébe, de az ő csillagát is beszippantotta egy fekete lyuk, manapság nem terem számára babér. 1983-ban mutatták be a…..
 Ha valaki még nincs tisztában a "szabályokkal", akkor egy kis segítség: én mondok valamit, ami divattal, stílussal, életmóddal vagy valami hasonlóval kapcsolatos (mindenféle kommentár nélkül, mármint én nem fűzök hozzá kommentárt), ti pedig meséltek - és…..
Ezúttal izgalmasan szabott Malandrino ruhában feszít. ..