Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Posztoló3

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, nem nagy érdem, de én is e kis közösség tagja vagyok. Lassan 3 éve van viszonyom az egyik kollegámmal. Világ életemben a hűség "bűvkörében" éltem. Fel nem foghattam, hogy emberek hogyan tudják megcsalni a párjukat, ha szeretik a másikat. Iszonyatosan féltékeny…..
Posztoló3 2009.08.07 14:57:26
Én írtam a posztot. S pár kérdésre szerettem volna reagálni.
1. Hogy miért mentem hozzá anno a férjemhez, ha már akkor sem lángolt?
Fiatalon kerültünk össze, nem sok tapasztalatom volt előtte. Ciki a mai világban, de ő volt az első férfi az életemben. Amúgy minden jól műkődött, gondoltam, hogy tán ez így normális. Kihűl a lángolás, s ez így természetes. Amúgy normális, a családjáért élő, rendes ember. Eszembe sem jutott, hogy kirúgjam, csak mert nem kíván. Pedig tán kellett volna. Semmi érdek, semmi anyagi dolog nem fűz hozzá, viszont ott a család, a gyerek, a ház, s az élet, amit együtt élünk. Ez nem vajon nem elég, hogy az ember meggondolja kétszer is a válást? Mégha az tán kézenfekvő is volna?
2. Házasság megmentés? Miért nem beszéltem vele?
Hogy a fenébe ne tettem volna. Milliószor beszéltem vele, hol nyugodtan, hol hisztisen, máskor esdekelve kértem, hogy mondjon már valamit, mit tudok segíteni, hogy újra kívánjon, van-e valakije, változtassunk-e valamin.. Nem tehetek semmiről, s majd igyekezni fog... De persze ugye ennek már eleve kényszerszaga volt, nem is sült ki belőle semmi tartósan. A magam részéről azt hiszem, mindent megpróbáltam.
3. Őszinteség? Ahogy írtam is, jeleztem, hogy van, ki nem lökne el magától, de gyanítom saját érdektelenségét alapul véve, ezt nem igazán hitte. Aztán felvetettem, hogy éljünk nyitott házasságban, ha már változtatni nem akar. Nem ment bele, megjegyzem én sem akartam, csak ki akartam ugrasztani a nyulat a bokorból.
4. Homoszexuális? Gondoltam már én is rá. Őszintén szólva örülnék neki, ha kiderülne, mert az legalább kicsit enyhítene saját sérelmeimen. Nem velem van baj, csak ő inkább a férfiakhoz vonzódik. Ha így is van, sosem fogja bevallani, tán még magának sem.
5. Megcsalás.. tán naívságnak hangzik, de nem hiszem, hogy megtenné. Mindig pontosan jár haza, nincsenek titkos telefonjai, elvonulásai, esti kimaradásai, sőt még a barátaival sem jár el. Nemrég váltott munkahelyet is.. Tehát ennek az esélye: nulla.
6. Gyerek. A gyerek mindebből nem igazán érzékel semmit. Kevesebbet vitázok az apjával is. Nem maradozok ki, s ahogy mondtam otthonról semmiféle módon nem érintkezünk a kollegával. A gyerek annyit érzékel, hogy az ő szülei nem váltak el, jól megvannak. Hogy a hálószobában mi történik, fogalma sincs, nyilván.
7. Életkor: 32 éves vagyok, 13 éve vagyunk együtt, 9 éve vagyunk házasok, s 7 éves a gyerek.
Még biztos lenne egyéb pont is, csak már nem emlékszem. S nem mentegetni akartam magam, csak válaszolni a hozzám intézett kérdésekre.
Azért köszi mindenkinek, aki nem ítélt el, bár lehet én is azt tenném.