Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joco777

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vicces, hogy most meg a Ryanair követi a Wizzt: június közepétől csak 48 órával a járat indulása előtt tudják elvégezni az utasfelvételt a Ryananir járataira azok, akik nem vesznek maguknak ülőhelyet, jó nekik az, amit a gép dob - vagyis egy fő felett a szétültetést. A Ryanair ezt legalább…..
A lustaságom is oka lehet annak, hogy ennyire kedvelem a tyúkszaporítás és nevelés természethez leginkább közelálló módját. Ugyanakkor kezdtem kicsit megunni, hogy van egyszerre 4-5 kotlósom és mindegyik 2-3, jobb esetben 8-10 csirkével szédeleg. Azért ez így nem túl…..
>Sajnos az ide haza gyártott rendvédelmi felszerelések is hagynak némi kívánnivalót maguk után, ezért gyakorta az állomány saját magának szerzi be a különféle célzsebeket. Alapvetően a rendőr járőrök, akik kötelezően magukkal kell vigyék a bejegyzésben felsorolásra…..
joco777 2014.01.07 18:28:53
@Combat Gear Admin: a fenti képen milyen bakancsot visel emberünk (ha jól gondolom Te)? Azt látom, hogy Vibram talpas de a típust nem tudom. A Vibram talp miatt könnyű a bakancs? Mostanában akarok venni egy Gurkha bakancsot arról esetleg valami vélemény?
joco777 2014.01.16 13:59:43
@Combat Gear Admin: Az Olang bakancsot (konkrétan ezt) ajánlanád a 10M bakancs kiváltására, nem járőrnek? Vizet mennyire szereti?
Tyúkudvar Kalandpark tyúkoknak 2013.08.28 07:00:00
Közeleg az ősz, ilyenkorra már illik betárazni takarmányból, szalmából. A mi udvarunk is épp hogy kiürült, újra is telítődött. A széna egy része és a szalma egésze mindig a hátsó udvarba kerül, a tyúkok nem kis örömére. Újra tele lesz minden zegzugokkal, olyan helyekkel,…..
Legújabb sorozatunk kifejezetten a város egészét érintő és a közeljövőben lezajló, többnyire városfejlesztési beruházásokkal kíván foglalkozni. Ennek keretében, első felvonásban a város új, intermodális pályaudvarának részleteit próbáljuk felvázolni, eddig újságok…..
Ördöglakat Monstrum 2011.02.06 18:48:00
Egészen különleges formájú játékot talált ki Oskar van Deventer holland játéktervező. Talán az egyik legkönnyebben hozzáférhető kísérletező eszköz ördöglakat készítők számára az irodai gémkapocs. Sokan használják drótból, erősebb huzalból készült játékok…..
A minap megakadt a szemem egy látványos ördöglakaton. Azt rögtön sejtettem, hogy ez is a bújócska típusú játékok közé tartozik, de képről nem ugrott be rögtön a megoldás. El kellett készítenem:Azt gondoltam, hogy a lyukak számával a játék nehézsége kicsit változtatható,…..
Ördöglakat Meleda 2009.03.29 19:34:00
A Meleda az egyik legnagyobb múltra visszatekintő ördöglakat. A legenda szerint a kínai harcos Hung Ming találta fel a 2. században, hogy feleségének legyen mivel elfoglalnia magát, amíg ő háborúzik. Innen ered másik elnevezése, gyakran emlegetik Kínai karikák néven is. A 16.…..
Az alanti, jó hosszú történet, amiben egy magyar kislányt elüt egy autó Horvátországban, igen vicces lesz. No persze nem emiatt, még akkor sem, ha a kislány azóta jó úton halad a teljes gyógyulás felé. A sztoriban az a vicces, hogy Zolee teljesen jogos felháborodással idézi fel,…..