Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Z6K

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ovecskin nélkül, Alekszandr Szjomin vezérletével lőtt hatot a Washington. Matt Moulson mesterhármasával a New York Islanders megszakította az Atlanta győzelmi sorozatát. 160 perce nem lőtt gólt a Philadelphia. Phil Kessellel feltámadt a Toronto. Drámai csatában fordított a St. Louis…..
Alekszandr Ovecskin két góljával verte a Washington a Philadelphiát. A Colorado már négy ponttal vezet nyugaton. Első idegenbeli sikerét aratta a Detroit. Az első húszperc gólcsendje után a vendég Philadelphia már két góllal is vezetett Washingtonban, ekkor Ovecskin és Nicklas…..
Steve Yzerman, a kanadai válogatott főnöke 46 játékost nevezett meg, akik augusztus 24. és 27. között Calgaryban megkezdik a felkészülést a 2010-es vancouveri olimpiára. Az 5 kapusból, 16 védőből és 25 csatárból álló névsor fele lehet kanadai válogatott a hazai rendezésű…..
Z6K 2009.08.10 14:37:04
@hokirajongo: Ha jól emlékszem az alapszakasz legjobb csapatában volt... :S
A svédek legendás játékosa, aki makacs sérülése miatt már többször abbahagyta az aktív játékot, ismét jégre lépett. A jeles eseményre Dániában, Rödovrében került sor. A Modo- és NHL-es svéd játékosokból verbuvált válogatott egy dán All Star-csapattal játszott.…..