Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sisiska

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Orosz rockfesztivál 2011.01.11 11:32:00
sisiska 2011.01.11 13:18:19
Legutóbb este 10-ig kellett a 40 kilométerre lévő egyetemen prezentációt tartanom. Mostanában úgy érzem magam, mint valami rossz manager, egyik nap prezentálni kell, a másikon meg nyilvános vita a női felsővezetők helyzetéről angolul, amit még videóra is vesznek. Az óra tartott…..
Tegnap a Facebook rajongói oldalunkra (katt IDE, hogy csatlakozz) feltettem James Franco képeit, amint kék szemfestéssel és égővörös rúzzsal drag queenként pózol Terry Richardson kamerája előtt, most pedig az alfahím Lenny Kravitz mászkál magassarkú csizmában. Kíváncsi lennék:…..
Megőrült az amazonos doboz, ezek után várhajtuk, hogy megérkezzen a várva várt Kindle. :DVia DamnCoolPics..
Van néhány külföldi body art művész, akik a testmódosítást mesteri és művészi szintre emelték. Miattuk változott a scarification igazi művészeti ággá, ők voltak azok, akik megmutatták, hogy lehet úgy mintákat vágni a bőrbe, hogy azok begyógyulva szép heget formáljanak. Az…..
sisiska 2010.09.08 23:59:23
A virusvideókban az a fantasztikus, hogy az ember sosem tudja előre megmondani, mi válik majd mémmé és mi nem. Ez a zseniálisan értelmetlen rajongói vírusvideó tökéletes példája ennek. A filmben egy srác azt mutatja be nekünk, hogy rakhatunk tüzet abban a nem feltétlenül…..
Subba Baszik az orosz játékos 2010.09.04 12:30:00
Tücsök és Bogár-ba való poen a Magyarország-Oroszország vizilabdameccs élő online közvetítéséből...
sisiska 2010.09.06 09:56:49
A körülményekhez képest jó általános egészségi állapotnak örvend az MKKP napokban elhunyt 7. kerületi polgármesterjelöltje, Mogács Dániel. A „hét vezér” értesülve a halálát követő spontán megmozdulásokról és szimpátiatüntetésekről saját elhatározásból…..
Szeretne kezet rázni Mogács Dániellel? Szeretné, ha Kovács Gergely rámosolyogna önre? Szeretné, ha Victora Zsolt megsimogatná gyermekét és kutyáját? Szeretne találkozni neves külföldi vendégekkel, akik nekünk kampányolnak? Vagy egyszerűen csak szeretne egy boldog országban…..
sisiska 2010.08.26 16:19:24
Budapest Száksz Budapestikum 2010.03.29 07:40:00
Vonaljegy: 320 forintHavi Budapest-bérlet: 9800 forintKortárs művészet élvezete utazás közben: felbecsülhetetlen..
Olyan dolgok lepik el a világot és az internetet, aminek még a semminél is kevesebb értelme van. A Biniki névre keresztelt csoda a királynője ezeknek a csodálatos ötleteknek, amik sajnos nem csak terv szinten maradtak meg valakinek a fejében. Az egy dolog, hogy sokan szeretnének szebb,…..
TradeMark, a Szlengblog egyik legkreatívabb és legaktívabb törzsolvasója végre a Modoroson is megmutatja magát, a tőle megszokott pazar kommenteken túl is. A szalla gavató régi kihagyott ziccer volt a ballagás mellett, és az aktualitásnak köszönhetően két kapcsolódó írást is…..
A világ angol nyelvű része sajnos nem igazán tudja, hogy a honnan jöttél kérdésre előadott Hungary - Hungry szóviccnél nincsen unalmasabb és bárgyúbb egy magyar számára. Általában megbocsájtó félmosollyal tűröm a próbáltatást. Thaiföld azonban tud újat mutatni a…..
sisiska 2010.03.11 09:44:19
Pár hete öt microdermált tettem egy kedves vendégem mellkasába, ami szerintem nagyon dekoratívan lett, főleg így legyógyulva! Mind az öt ékszer virágos fejjel rendelkezik, a kövek azonban különböző színűek!   ..
sisiska 2010.03.08 20:38:19
Mi sem tudjuk, hogy fake (annyira nem is érdekel), mindenesetre itt a sztori: valaki állítólag feltörte Vona Gábor azóta törölt iwiwes accountját, és az ott található levelezésről készült screenshotokat kitette a netre. További infók az üggyel részletesebben foglalkozó…..
 barátnőm: megyek közértbe én:  oké. én meg szerelmes vagyok ebbe a szájba barátnőm:  blöá én:  naaaaaaa barátnőm:  nem tetszik. de cuki én:   oké, ez vért kíván. vagy legalább egy blog posztot. amire visszajössz…..
...tegnap délután beköltöztem a lakásba, ahol fogadom a Vendégeim. Nem volt különösebben nehéz, hisz eddig is enyém volt ez az egy szoba-konyhás csoda az Oktogonnál, de jobbára csak akkor használtam, ha egy buli után Pesten ragadtam és nem tudtam haza hazamenni. Nagyon…..
sisiska 2010.01.12 18:34:42
@Barbara Hercegnő - lurva.blog.hu:

creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/hu/

Megjelölte a forrást ,plusz nevet, amit te adtál meg magadról. Az igazi nevedet ,ugye,nem tudhatja. OLVASNI TUSZ MÉG,KURVA?

Persze tudjuk,hogy marhaság az egész,de legalább egy percig gondolkodhatnál.
Az blogklubunk következő ajánlása a Majdnem kurva naplója, egy állítólagos szociológus csaj által.  Répamese, avagy egy majdnem kurva naplójaEgy szociológus csaj kézzelfogható felmérése a prostituáltakról - ugyanis én -legyek mondjuk Barbi- január 11.-től 14-16 héten…..
Wow, túlvagyok az első napon:D Nem mondom, hogy kicsit izgultam, ugyanis az igazság az, hogy nagyon izgultam;) Na de sorrendben:   9.30-ra jött az első vendégem, franciázni akart és anált. Megkapta mindkettőt, és én is okosabb lettem, hogy egy síkosító attól, hogy…..
Madonnát a Louis Vuittonnál Lara Stone váltotta, de a 'pop nagyasszonya' természetesen egy percig sem maradt parlagon, hanem a Dolce&Gabbana arca lett a 2010-es tavaszi/nyári kampányukban. Stephen Klein fotóin Madonna visszanyúl gyökereihez és igazán dögösen pózol a kamera előtt…..
Pont a minap gondolkodtam azon, milyen hülyeség, hogy mi vásárlók fizetünk azért, hogy a pólóinkon hol kisebb, hol nagyobb feliratok formájában hirdessük a gyártó céget. Valószínűleg egy Jason nevű amerikai srácnak is valami ilyesmi járhatott az eszében, azzal a nagy…..
sisiska 2009.08.27 15:46:06
@Andie:
pl a blogodon reklámozhatnád
Update: Az augusztusi hosszú hétvége miatti kis csúszással ugyan, de megvan ennek a játéknak is a győztese, aki nem más mint santinocorleone, akinek gratulálunk. Küldje el fejvesztve az elérhetőségét, és mennek a helles ajándékok! A feladvány a ninjás PS2 játék volt, ahogy az…..
Annyira közhelyes, hogy "nagy az Isten állatkertje", de erre nem tudunk jobbat kitalálni: egy csávó fogta magát, és egyhuzamban véginézte a Jóbarátok című sorozatot. Steve Misiura azért vállalkozott az embert próbáló feladatra, mert így akarta felhívni magára a…..