Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szóda

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Többen hívták fel a figyelmemet a Culevit, daganatos betegek részére kifejlesztett táplálékkiegészítő szer ünnepi kampányára, azzal, hogy az végtelenül visszataszító számukra. Én is megnéztem magamnak a szóban forgó kampányt, és hát mit mondjak, leesett az állam. Az év…..
Szóda 2014.12.15 01:29:37
@Gábor Richárd Fekete, kedves, az a nagy félelmem van, hogy Ön nem érzi, mi a probléma. Nyilván, akik kiírták ezt a pályázatot, szintén nem érzik, és talán többen vannak, és azt gyanítom, vezető beosztású kolléga találhatta ki a kiírás plakátjának szövegezését, a többiek meg nem mernek szólni, mert féltik az állásukat... á, dehogy... csak tudja, el nem bírom képzelni, hogy egy kollektívában nem akad egyetlen jóérzésű ember sem, aki szelíd hangon figyelmezteti a többieket, hogy egy rák"gyógyszert" forgalmazó cégnek, hogy nem illik milliókon való osztozást ígérni óriásplakátokon a "szerény" nyereségéből, melyet rákos emberek vásárlásaiból félretett, az enyhe kifejezés, mert erre szó szerint azt mondjuk inkább, gusztustalan. Persze értem én, hogy manapság reklámozni kell, s ez pénzbe kerül, s a reklámra költött pénz megtérül, és tudja, ezzel semmi bajom, pláne, hogy azt látom, a Cégnél nem nagyon jártasak az árnyalt kommunikációban. De azt ne higgye, a szlogenpályázatra nem jelentkezett volna millió ember akkor is, ha csak a kiírás szövegezésébe írják bele, mennyi a díj. Összefoglalva: nem a pályázat a baj... Hanem annak közzétételi módjának van igen komoly mellékzöngéje. Hozzáteszem, kontraproduktív az egész. Valamirevaló név a reklámszakmából ilyenhez nem fogja adni a nevét... Arra nem is merek gondolni, hogy a milliomossággal összekapcsolni a rákgyógyszert eleve direkt reklám akart lenni a szlogenpályázat pedig egy apropó, mert akkor meg siralmas az egész... és lehet, az egész termékük egy kalap káposztalepkát se ér, amit legközelebb, mint bármi gagyit, majd cicis nőkkel fognak eladni.
Szóda 2014.12.15 10:42:51
@vazzup: Ha így működne, nem költenének el másik többmilliót a pályázat közzétételére, (grafika, óriásplakátok, stb.) hanem megjelentetnék ingyen a fészbukon, és kiszámláznák a havernak. Itt a lényeg ugyanis nem a szlogen megtalálása, hanem, hogy minél több ember jelentkezzen, lájkoljon, ezáltal terjessze a nevet. Még akár azzal is, hogy vitatod a tisztességét. Hiszen a legtöbb ember nem olvasgat érveket, csak a név raktározódik el az ismert brand-ek közé...Ennek pedig lesz elég alkalma, mert sok ember fog indulni, még t9bb lájkolni, szavazni, de még az is jó, ha csak vitatod. Egy dolog jelenik meg mindenki monitorán biztosan december 31-ig naponta többször: Culevit.
Szóda 2014.12.15 22:03:00
@Szingyujto: Nem a rákot tartom tabunak, hanem azt a megfogalmazást, hogy 'legyen velünk milliomos....." - és akkor én gondolatban úgy folytatnám, hogy a beteg emberek pénzéből. Mint mondtam, nem a reklámozás szükségességét vitatom, hanem a jóízlést. Az is igaz, közöm van a gyógyításhoz, és elég sok "gyógyhatású terméket" gyártó cég árazza olyan szinten felül a termékét, hiszen a benne található összetevők alapján egész olcsó lenne, amit személy szerint alapból rossz néven veszek, eleve azt érzem, azért mernek ennyit elkérni, mert bizonyos helyzetekben már nincs pénz, amit ne adna meg az ember. Hidd el, a valódi rákgyógyszeren komoly kísérleti kutatók ezrei dolgoznak, és ha megtalálják a bizonyított - és nem csak tapasztalati - gyógyszert, annak árában ott lesz az anyagokon túl tudósok ezreinek évtizedes munkája... A Culevit hatását esküszöm, semmiképp nem csorbítanám, még ha gyógyszerként nincs is minősítve...de még akkor sem venném el a reményt, ha biztosan tudnám, hogy csak placebo. Mert ártani biztosan nem árt... Én sem szeretnék megsérteni senkit, szerintem nem attól leszünk értelmesek, ha nem értünk meg valakit, mert nem megérteni a legostobább ember is képes... megérteni, és megértetni, na, az már valami...
        - Nem tudom szabad-e ilyet elkövetni, de most megbocsátom magamnak, mert ez a maga nemében egy műremek - erre varrjatok gombot okoskák....Sehol se vagytok....Majd ha Ti is bőségszakértetek eccer...Tényleg nem tudom szabad-e ilyet csinálni, de én…..