Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hókarón a nyuszika

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
comment:com Állítólag 2014.02.01 18:32:42
Meglepő, konkrétumok nélküli formát választott a Magyar Nemzet vagy a mögötte álló erő a politikai üzengetéshez  közélet tisztaságáért aggódásnak. Állítólag? Képviselő lehet? Feltehetően? Vélhetően? Vethet fel? Egy biztos pont van a cikkben: a vezető szocialista…..
Egy évig terjedő szabadságvesztéssel lesz büntethető, aki mások becsületének csorbítására hamis, hamisított vagy valótlan tartalmú hang-, illetve képfelvételt készít. Aki elérhetővé teszi, két évig, aki pedig nagy nyilvánosság előtt vagy jelentős érdeksérelmet okozva…..
Hókarón a nyuszika 2014.01.31 18:38:58
@Antoninus: Csupán jeleztem, hogy az a galád ATV is manipulál, vagy a hírTV-től kapott felvételekből készíti a híradóját :)
Egyébként ez az ATV-s anyag a bizonyítéka annak, hogy a hírTV nem manipulált!
Hókarón a nyuszika 2014.01.31 18:48:36
@Móg: Ez nem volt válasz - miután szerinted is hallatszik az ATV felvételén is. Vagy ott is egy "studióban felvett részletet vágtak" be?
Hiszen külön kitér rá az ATV riportere is!!!
Mi mást csinálhatna vasárnap este, kilenc nappal a kis Jézus születése előtt? Tán bejglit sütne, vagy házibarkács ajándékokat csinálna a hálátlan rokongyerekeknek? Esetleg azon tanakodik, kinek adja a cégtől prémium helyett kapott ajándékkosarat, amiből az Atfer Eight…..
Hókarón a nyuszika 2013.12.15 23:05:44
@sixx: annyi, hogy néztem és szerintem ma olyan jót csinált ma az MTV, amelynek a közelébe sem ért az x faktor, hiába volt gyönyörüen világítva meg vágva... Ahol 500 meg 1000 forintjával összedobnak 116 misit, azt azért csak nézik egy páran... Szerencsére!
Hókarón a nyuszika 2013.12.15 23:08:53
@AnnaKarenina: ahol nem jótékonykodnak, azok nem jól élnek hanem közönyösek! Jótékonykodni amugy meg sosem kell, hanem csak lehet! Meg aztán van a lelki szegénység is... Ez a hozzászóllásod pont olyan volt!
ADrenalin Itt az olcsó taxi! 2013.04.10 11:50:11
A Seat fékenergia-visszanyerő rendszerének kampánya. A rendszer lényege, hogy amint a sofőr leveszi a lábát a gázpedálról, a mozgási energia eltárolódik és az akkumulátort kezdi tölteni. Így az akksi kevésbé terheli meg a motort, ami csökkenti a fogyasztást. Jól szemlélteti a…..
Hókarón a nyuszika 2013.04.11 08:56:32
Bármennyire is egyetértek azzal, hogy Adj gázt! néven az Élet menetével párhuzamosan a zsidó negyedben a jövendő honfoglaló zsidók (vagy mi a fasz) ellen tiltakozni elfogadhatatlan, ennél csak még egy elfogadhatatlanabb dolog van, amikor a miniszterelnök mindenféle jogkör,…..
Néhány napja írtam a Gerendás Péter búcsúlevelével kapcsolatos sztoriról, amely úgy tűnik, mégiscsak nagyobb port kavart, mint gondoltuk volna. Dacára annak a jobboldali lesajnálásnak is, amely a „húszadrangú művésznek” titulált Gerendás gesztusát övezte, és amelyre…..
Bolyki Gyuri írása Tudod, tisztellek, szeretlek, és pont ezért fontos a leveled. Olyannyira fontos, hogy szeretném, ha a sok mocskolódó kommenten kívül kapnál egy szakmabeli, higgadt, tárgyilagos reagálást.  Legfontosabb mondataidra szeretnék reflektálni, és megosztani…..
Hókarón a nyuszika 2013.04.02 20:55:33
@Kis ember: Zenész ember létedre ne mondd nekem, hogy ez Mercis példa a hangszereknél is megáll. Itt azt fizeted meg, hogy Stratocaster és hogy 1966-os.

Mint ahogyan Steinways & Sons-ból sincsen olcsó meg drága. Van egy márka és egy évjárat szint, ami után már nincsen olcsó hangszer.

De hogy világos legyen:

www.gbase.com/gear/find?keyword=fender+stratocaster+1966&temporary=True&m=250
Hókarón a nyuszika 2013.04.02 21:01:41
@Kis ember: Te is érzed, hogy ez így kevés!!! De én tényleg tiszta szívből kívánom Neked, hogy találj egy olyan Steinways zongorát magadnak, amit meg tudsz fizetni (mert szerinted van belőle olcsó is) és amin kiválóakat muzsikálhatsz. Én is szeretnék egyszer Strato-n zenélni, csak még nem találtam meg azt a bizonyos "olcsót".
Hókarón a nyuszika 2013.04.02 22:06:56
@Kis ember: bár én már nem a muzsikálásból élek - talán éppen az általad említett dolgok miatt is - és mert zenészként meg sem közelítem GP-t én nem a zenész Gerendás Pétert sajnálom! Ahogy Te is tetted, úgy neki is alkalmazkodnia kéne a piac igényeihez - ha tetszik neki ez, ha nem. Nyílván Te sem önszántadból vagy távol a szeretteidtől.
Ha Ő azt írta volna, hogy külföldön próbál szerencsét mert itthon zenészként nem él meg, akkor - ha személyesen ismernén - azt mondtam volna neki: "Isten veled, sikerüljön!". De Ő nem (csak) azt mondta, hogy azért megy el, mert a muzsikájára itt nincs szükség. Ő azt mondta, hogy ebben az országban neki félnie kell, mert az fasizálódik. Szerintem meg semmitől nem kell félnie! Ha csak nem attól, hogy nem tudja zenészként eltartani a családját. Ha a váltás szükségességét nem ismeri fel, akkor nem az ország a mucsaji, paraszt, fasiszta, hanem ő a korlátolt, hogy a megélhetési problémáit lefordítja a demokrácia halálára. Aztán elmegy... és majd akik befogadják, azt mondják, hogy ezt a kiváló muzsikust is elüldözték a magyar nácik. Na lám, Magyarrszágon tényleg fasizmus van - mondják majd, holott erről szó sincs. Hát ez az én bajom + hogy jött ezzel a hatásvadász gitár eladós dumával. Amugy Bolyki nyilt leve is erről (próbálkozzon, ha kell váltson) szól szerintem!
„A hazánkban tapasztalható fasizálódás” miatt emigrál Gerendás Péter - harsogja a cionista szekta portálja. A jobb körökben sehol sem jegyzett huszadrangú muzsikus nagy terjedelmű Facebook bejegyzéséből aztán előtűnik a lényeg. A fasizmus emlegetése, a folyton arra való…..
Hókarón a nyuszika 2013.04.02 20:09:07
@Nap Pali: Ez tényleg gyalázat!!! Erre szoktam én azt mondani, hogy nem demokrácia (amiért Gerendás útra akar kelni), hanem szociális deffecit (amiért Gerendás szintén útra akar kelni) van. Bár aki egy hónap alatt felélt 3.269.077.-Ft.-ot és utána panaszkodik..., azt valószínűleg ott a Blahán sem értenék meg...
Hókarón a nyuszika 2013.04.02 20:26:10
@Nap Pali: A gyalázat az, hogy ezreknek kell sorban állnia ételért és hogy még többen élnek a lét-lét-létminimum alatt sokkal-sokkal.
Legfeljebb én árnyaltabbnak látom ennek az okát, mint Te - még akkor is ha majd most jön részedről a narancsköd... meg hasonlók.
Nem gondolnám, hogy az "elmútnyócév" fehér, a jelenlegi "feudális náci komcsi sötétség" meg a fekete, oszt ezzel le is tudtuk az okokat, okozatokat...
Hókarón a nyuszika 2013.04.02 20:39:15
@Nap Pali: Nem is állítottam, hogy Te ezt mondtad. Szijjártó után szabadon idéztem az "elmútnyócévet" - nem utánad! És tök mindegy, hogy melyikfez írom a feketét vagy a fehéret. Hiszen éppen erről szól, hogy nem fekete meg fehér ez a kérdés.
A "Minden politikus bűnöző" szintén egy ilyen fekete-fehér kérdés. Én ezt nem mondanám - bár az arány tényleg jóval nagyobb, mint mondjuk a pékek, tanárok, vagy marósok körében.
De mivel én nem vállalnám az ország irányítását és gondolom Te sem, maradnak a politikusok. Az feladatra önként jelentkező félhülyéktől meg mentsen meg minket az Isten.
Olvasom, elmegy, elég volt. Mint sokan mások: testvéreink, barátaink, gyermekeink. Mert mindenki próbál kicsit jobban élni, megélni: a szakács, a kőműves, a szakma nélküli, a zenész. Nagyon sajnálom, hogy mennie kell. Zenéből élt, vagy csak élt volna, de a mindenható piacnak…..
Gerendás Péter zenész tegnap egy, a Facebookon közzétett írásában jelentette be, hogy felhagy magyarországi karrierjével és külföldön próbál szerencsét. Önmagában a levél is illeszkedik a Határátkelő profiljába, de nem ezért szeretnék írni róla, hanem a kapcsolódó…..
Örülünk, Vincent? Legyen meg 2013.03.09 22:04:58
       Mindent megtesznek, hogy rendőrök vigyék el őket, hogy az ellentüntetők homofób és rasszista megjegyzéseket tegyenek rájuk.  (Szolomajer Balázs, Konzervatorium)         Ez egy olyan ország, ahol nem elég tehetségtelen senkinek…..
A fiatalság felzúdulása és a tüntetések megtették a hatásukat, a kormány visszavonta a keretszámokat, úgy tűnik azonban, hogy a hallgatóknak semmi sem elég. Balog Zoltán miniszter állítása szerint minimum 40 ezren tanulhatnak állami ösztöndíjas formában, de ez a szám akár…..
Hókarón a nyuszika 2012.12.19 13:38:41
@Grigorij Pantyelejevics: Én pedig közlöm, hogy feszes szabályok között, de tandíj ellenes vagyok - csak hogy mégjobban megcsavarjuk...
Én a felháborodott hallgatók egyik részkérdéséről/követeléséről próbálok veled vitatkozni, neveseb arról, hogy a térítésmentes képzésért cserébe a képzést fizető (állam-adófizető, vagy magáncég) kérhet e cserébe bármit is. Szerintem igen! Ezt próbáltam meg immáron többször is kifejteni... Nem a tandíj jogossága, nem a népszavazás eredménye/kötelezettségei, nem a fidesz vagy mszp politikája-kampányigéretei voltak azok amelyek miatt vitába próbáltam keveredni, hanem a hallgatói szerződés (diákok szerint röghözkötés) jogossága vagy inkorrektsége. Éppen az volt a célom, hogy konkrétumokról vitatkozzunk és nem öblös Orbántakarodj vagy Gyurcsánytakarodj rigmusokban fröcsögjünk.
      Néhány perce jelentette be a Reuters hírügynökség, hogy a Standard and Poor's hitelminősítő visszavonta a magyar államadósság leminősítését. Kiderült, hogy valójában felminősítették az államadósságot, de elfelejtették, hogy az elemzőjük éppen Új…..
Hókarón a nyuszika 2012.11.26 12:52:13
@Montefiore:
Ha valaki a hm.k munkáját figyelve szkeptikussá válik, az nem hinném, hogy "Matolcsyzmus". Ha ez így lenne, akkor annak egyenes következménye lenne, hogy az olasz gyerekek seggén is piros folt van?!
Szerintem a Lehman Brothers bedőlése előtti kiváló minősítés minimum kérdéseket megfogalmazhat...

@csársz:

Ez nagy igazság, de legalábbis szemléletes párhuzam. Az objektív újságírásnak Mo.n szerintem nem az újságírói pártszimpátia a kerékkötője, hanem az orgánumok gazdasági érdekeltségei, értsd tulajdonosi köre, fenntartói, meccénásai stb.
A gazdasági érdekeltség szerintem a hitelminősítők esetében sem egy elhanyagolható szempont.
Hókarón a nyuszika 2012.11.26 12:57:01
@jotunder:
Köszönöm! Megnézem! De az idézett Gaertner tanulmány már vitaindítónak jó volt, még ha nem is az a fontos, hogy vezeti vagy csak tagja valamiféle csapatnak...
Hókarón a nyuszika 2012.11.26 12:59:16
@pushalias:
IPad, space főlött, a felkiálto (!) és az idézőjel (") között :)
Az Apple monnyon le!
A Milla október 23-ai tüntetésén Bajnai visszatér. Két év ellenzéki építkezési lehetőség után ott tartunk, hogy még mindig a bukott miniszterelnök az ellenzék messiása? Mér' nem rögtön Medgyessy, hiszen róla sincs már rossz emlékünk...Tényleg nincs jobb nála? A…..
Hókarón a nyuszika 2012.10.11 16:52:02
@unionista: El is érkeztünk arra a neuralgikus pontra, hogy miért kapjuk mi drágán a hitelt. Ki adott (korábban) felhatalmazást az úgynevezett hitelminősítő intézeteknek, hogy egy magáncégként, besorolásával így dönthessen egy ország gazdasága felett. Mert ne ámítsuk magunkat. Ezen cégek véleménye meg "kódjai" alapján áraznak be minket, holott az egész rendszer álságos. Szerintem: a tartós hozamemelkedést a hitelminősítők felgyorsították, ugyanis a kormány a folyamatos leminősítés nyomán egyre és egyre magasabb kamatok mellett tudta csak finanszírozni az adóságot. Az az egyszerű összefüggés, hogy ha leminősítenek egy országot akkor az feljebb tolja a kamatot és nehezíti az ország helyzetét. Vagyis ebből következik, hogy a leminősítésben nincs nagy kockázat a hitelminősítő számára hiszen a lépés úgyis az általa előre jelzett következményekhez vezet. Ha nem is a leminősítés pillanatában, de később úgyis eljut az ország arra a szintre amit ő jósolt. Csak hogy éppen a hitelminősítő hathatós "segítségének köszönhetően". Hát ezért ennyire drágák azok a hitelek... Nem hiszem, hogy éppen miattunk...
Hókarón a nyuszika 2012.10.11 17:04:37
@Joaquin: Bocsánat ez Neked akart menni!!!
El is érkeztünk arra a neuralgikus pontra, hogy miért kapjuk mi drágán a hitelt. Ki adott (korábban) felhatalmazást az úgynevezett hitelminősítő intézeteknek, hogy egy magáncégként, besorolásával így dönthessen egy ország gazdasága felett. Mert ne ámítsuk magunkat. Ezen cégek véleménye meg "kódjai" alapján áraznak be minket, holott az egész rendszer álságos. Szerintem: a tartós hozamemelkedést a hitelminősítők felgyorsították, ugyanis a kormány a folyamatos leminősítés nyomán egyre és egyre magasabb kamatok mellett tudta csak finanszírozni az adóságot. Az az egyszerű összefüggés, hogy ha leminősítenek egy országot akkor az feljebb tolja a kamatot és nehezíti az ország helyzetét. Vagyis ebből következik, hogy a leminősítésben nincs nagy kockázat a hitelminősítő számára hiszen a lépés úgyis az általa előre jelzett következményekhez vezet. Ha nem is a leminősítés pillanatában, de később úgyis eljut az ország arra a szintre amit ő jósolt. Csak hogy éppen a hitelminősítő hathatós "segítségének köszönhetően". Hát ezért ennyire drágák azok a hitelek... Nem hiszem, hogy éppen miattunk...
Hókarón a nyuszika 2012.10.11 17:52:02
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: Kimondtad az igazságot. Az egyéni vélemények alapján. Szóval egy ország gazdasági helyzetét a pénzpiacok vélemények alapján árazzák. Talán így érthető a szocialisták panaszkodó kilincselése Brüsszelben és az USA-ban. Hogy lehet egy ország gazdasági potenciáját megítélni objektív ismeretek nélkül? És kik a Te egyéni véleményformálóid?
Minden a (nem is) ozorai fesztiváltól hangos, „Európa legbiztonságosabb drogfesztiváljától”. Most. És eddig miért nem? Évek óta megy ottan a rockandroll, de még inkább a pszichedelikus, elszállós, elektronikus drumandbass és egyebek. Némi anyaggal fűszerezve. Ne…..
Hókarón a nyuszika 2012.08.14 18:34:37
@komissarlajos: Nem is állítottam, hogy az enyém... valahol én is hallottam és szerintem passzol a posztban feszegetett kérdésekhez... Ezek szerint néha-néha még a Blikk is idézhető kulturkörökben :)
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
Hókarón a nyuszika 2012.07.18 11:32:12
@Legelő Őse: A leghasznosabb a személyes tapasztalás!!! (egyedül amugy sem lennél képes egy ilyen átfogó felmérésre) Bár már megkezdődött a bíróságokon az ítélkezési szünet, de szeptemberben látogass el majd el mondjuk a PKKB-ra és nem reprezentatívan, keresd meg a "Te 30%-nyi" romádat... Meg fogsz döbbenni!!!
Hókarón a nyuszika 2012.07.18 11:58:24
@Legelő Őse: Hiszen Te magad általánosítasz! Csak mert nem vagyunk egy véleményen már bele is kerültem abba az általad és persze önmaguk által kreált primitív körbe (azt írod: halljátok, nekiestek). Vissautasítom!!! Nem esek neki senkinek pusztán a véleménye miatt! Csupán leírom a sajátomat, amiben soha, semmi keresnivalója nem volt a "gettónak", meg "akasztásnak".
Kurzustól függetlenül, mindazt a pénzt amit itt már kifizettek stratégia, meg program gyártásra az elmult 20 évben - nyugodtan lehetett volna mondjuk a cigánytelepek felszámolására, emberi körülmények kialakítására költeni. Sokkal előrébb lennénk, a Jobbik pedig sokkal-sokkal hatrébb!!!
Hókarón a nyuszika 2012.07.18 12:00:16
@Counter: Igazad van! Lehet hogy csak úgy bejárnak... "járni-kelni"...