Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aaron_a.k.a._Ed

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyelvtanulók egyik legfélelmetesebb mumusa a hallásértés. A legtöbb tanítványom arról panaszkodik, hogy közel sem ért mindent az órán hallgatott szövegekből, hogy az angolok elharapják a szavakat, hogy utálnak idegen nyelven telefonálni és hogy 3 év tanulás után még mindig…..
Balatonszárszón nyaralok. Gondoltam ezt ne csak a posztok minőségén és ritkaságán érezzék a Nyájas Olvasók, most igyekszem a témaválasztást is ehhez igazítani. Brigi ugyanis felfedezett egy belvárosi kempinget! Legalábbis, ami a hely önmeghatározását illeti - bár az mint…..
Meeting People Is Easy How I met... 2010.03.26 01:51:00
Első egyetemi évfolyamomat tapostam (vagy ő taposott engem) éppen kilábalva a Nirvana és Aerosmith áztatta középiskolás évekből, mikor zenei ízlésem tágulásnak indult. A fájások - melyek e kretén hasonlat ellenére elég élvezetesek voltak - gyors egymásutánban követték…..
Aaron_a.k.a._Ed 2010.03.26 14:27:13
Buda, zöldövezet, higgyétek el, ott se volt könnyű felnőni, például hozzánk csak 95-ben vezették be a kábeltévét:)  Akkoriban láttam egy Blur klippet (Beetlebum) és a kötelező metalos éveim után egyszer csak rájöttem, hogy valami ilyesmi az én zeném. Nem sokkal később…..
Subject: tobbesszamos egyezteteses ekkishelp Drága Béla, megy a hitvita a „barátnőknek is tolerálniUK kellett” vs. „barátnőknek is tolerálniA kellett” témakörben. Nekem az utóbbi megoldás volna kézre állóbb, annak ellenére is, hogy a barátnők többes szám,…..