Regisztráció Blogot indítok
Adatok
implode

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kényes kérdést próbálunk most feszegetni, az tény. De a legtöbb metalarc, főleg ha harminc alatt van, hallgat más stílusú előadókat is, nem csak a gitártól feszülő alapműveket. Legalábbis egy részük. Az, hogy ez most jó, vagy nem, ne menjünk bele, de már több zenekar is beolvaszt mindenféle elemeket…..
implode 2018.06.25 14:11:22
@droID242: Így van! A Front Line Assembly - Millenium c lemezétől még egy metálos is hátast dobna. Alapmű!
Én támogatom a tüntetéseket, ha van értelmük. Sokakban szervezőként is részt vettem, a CEU-tól a Független Diákparlamenten át az Oktogonbázisig. Most is megértem, mert a sokkot közösen jobb feldolgozni, a külföld is látja, hogy még megvagyunk. Csakhogy a probléma maradt, ott lebeg a fejünk fölött: a…..
implode 2018.04.19 09:40:12
@Látens Inszinuáció: Gondold végig a példát az autó színéről. 11 tagú család három tagját nem érdekli a kocsi színe, 8-an meg más-más színt akarnak. Mivel a kocsinak mégis valamilyen színűnek kell lenni, úgy nem logikus hogy a 12%-os sárgát válasszák, vagy a 7%-os zöldet mikor 48%-al a piros az első. De akkor folytassuk ezt a hülye példát. Hiába a 48%! Mégsem lehet piros az autó színe. Mert csak! Hát akkor milyen legyen? Keverjük össze akkor az összesen 52%-os piroson kívüli 7 színt. Meg is vagyunk!!! Egy gyönyörű fos-szürke színt kapunk. Elégedettek vagytok? Neeem? Hát valóban jobb lett volna hacsak a zöldet meg egy kéket vagy mondjuk a sárgát meg a barnát keverjük mert azok még passzolnának is, de hogy 7 féle színt egybe keverünk abból CSAK ez lesz. Egy HÁNYÁS színű új autó! Hogy meg csodálják mikor kiugrunk vele Brüsszelbe!
Mikor a magyarországi tévék belevágtak a hazai sorozatgyártásba, akkor valószínűleg mindenkinek A mi kis falunkéhoz hasonló siker lebegett a szeme előtt. A már az első évadban is kifejezetten népszerű sorozat a második évadra tovább tudta növelni egyébként is óriási…..
Ha én most RTL-sajtós lennék, sokat törném a fejem hogy lehetne úgy tálalni 2018 második hetének első két napi nézettségét, hogy abból jól jöjjek ki, de aztán rájönnék, hogy sehogy, és kiemelném azt a két műsort, amivel lehet valamit kezdeni. Az egyik a Híradó, ami továbbra is agyonvágja a Tényeket…..
implode 2018.01.10 21:29:29
@közösperonos átszállás: Muhaha!!! Mit akartál ezzel közölni? Nem vagyok párttag se itt, se ott, se sehol. Okoskodni akartál de lukra futottál. Azt hitted megcsíptél egy bértollnokot. Az nem én vagyok, kicsi kis naiv emberke. Éljél még pár évet, gyűjtsed a tapasztalatot, aztán beszélgethetünk :)
Ha lopott, ha nem (az), A piramis című műsorral jól járt a TV2, mert 2018 első két munkanapjának estjén, azaz kedden és szerdán is agyonvágták a konkurenciát és mindkét estét megnyerték 18-49-ben, amire hosszú évek óta nem volt példa. A számok szintjén maradva az van, hogy amint vége a Fókusznak, a…..
implode 2018.01.05 07:53:25
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
implode 2017.09.21 12:40:40
@Transylvanianmixedgrill: Totál telitalálat!
Facebook oldalán jelentette be Demcsák Zsuzsa, hogy kérte szerződése felbontását az ATV-nél, amit Németh Szilárd vezérigazgató elfogadott. Kóros fáradtsággal indokolta döntését. Az ügyben kerestük Demcsák Zsuzsát, aki azt mondta, hogy egyelőre nem szeretne nyilatkozni. Ahogy arról korábban…..
implode 2017.09.20 13:24:10
Hujber Ferenc újabb ámokot futott a Mokkában, viszont a ma reggeliről már világosan kiderült, hogy csak egy szopatás az egész, összefüggéstelenül beszélt mindenről, ami eszébe jutott, vallás, Orbán a magyarok királya, a fehér király, a fekete király, mittudomén, aztán jött egy vízió is, Eurovízió,…..
implode 2017.03.14 11:15:03
Ez nem trollkodás. Ez az ember beteg. Most még csak furcsa néhol vicces dolgokat mond, de ahogy súlyosbodni fog az állapota már nem lesz ennyire vidám a történet. 4 perc után látni hogy egy újabb állapotba lép ahol már még kevésbé érdekli a külvilág és fordul még jobban befelé. Belül ez az ember teljesen máshol van. Egy sokkal élénkebb, sziporkázó színes világot lát és hall ahol a látomások közé már alig alig jut el a kinti információ. Azért is vigyorog közben mert teljesen azt hiszi, hogy az a normális amit ő él át és ő lesajnálja a többi "külvilágbeli" embert, hogy ők még ezt nem látják. Az élteti hogy ő már "ajtón belül van" ő már látja a nagy igazságot. Nem lepne meg az sem ha kiderülne drog elleni (leszokást segítő) gyógyszert szed. (Nem tudom tudjátok-e hogy bizonyos fogamzásgátló szerekben a benne lévő hatóanyagoknak van olyan mellékhatása amitől megváltozik a személyisége a nőnek, és ez egyébként súlyos esetben agyvérzést is okozhat. Konkrét esetről tudok teljesen ami megdöbbentett hajszálon múlt a nő élete.) Továbbra is azt gondolom hogy ez egy súlyos agyi anomália, de hogy ezt betegség okozza, vagy valamilyen szer/gyógyszer által kiváltott rendellenesség nem tudom. A TV2-nek célszerű lenne meghívni a következő adásba elmeorvosokat (HF helyett) akik elemeznék a látottakat. És a legfontosabb Hujber Ferit azonnal megfigyelés alá vonni. De egy szó mint száz: ez nem normális viselkedés (biztos nem médiahekk).
implode 2017.03.14 11:40:07
@Colonel H. Stinkmeaner: Van benne igazság amit mondasz, de azért látható némi különbség a templomba járó felnőttek vagy gyerekek gondolkodása viselkedése és HF viselkedése között. A fundamentalisták gondolkodása már valóban közelebb állhat hozzá. Nem akarom bántani, de szerintem ennyire nem jó színész. Az én véleményem szerint ez nem trollkodás.
implode 2017.03.14 11:44:51
@Thomas Dantes: Nem vagyok különb nálad. Ha a véleményem fing a szélben akkor nagyjából Te hozzászólásod is. :D
Nem először melegeznek le, nem is utoljára, ahogy a kommentelőket ismerem, de az kétségtelen, hogy most jött a legváratlanabb helyről. Nem mintha magamra venném, nem erről van szó, csak ennyire nyíltan, a tévében még soha nem mondták. Hiába mondja a FEM3 egyik műsorvezetője, Várkonyi Andrea, hogy a…..
Neményi András MSZP- és Volner János Jobbik-alelnök mellett meghívták Baló György műsorába Kovács Gergőt is, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt elnökét. A téma a népszavazással kapcsolatos ellenzéki zűrzavar volt, és Kovácsnak sikerült olyat produkálnia élőben, hogy Neményi és Volner láthatóan kisebb…..
Az utolsó remény címmel debütál ma este a Viasat 6 műsorán a Michael Bay producerkedésével készült The Last Ship című amerikai sorozat, ami egy 1988-as, azonos című regény alapötletének bizonyos elemeire épül, és arról szól, hogy egyszer csak elszabadul egy vírus, és hullanak az emberek mint a…..
Aztán elrepülök Rióba Beszállok egy kabrióba Elrepülök Rióba Beszállok egy kabrióba Repülj velem Rióba Na gyere, repülj velem Rióba Na gyere, repülj velem Rióba!(Lukács L.) Mi lemaradtunk róla, de a Nemzeti Hírtévénél résen voltak, és beszámoltak a nagy hírről. Vagy, és ez is egy eshetőség…..
A közszolgálati média - így a közszolgálati televízió - feladatai közé tartozik a tárgyilagos, kiegyensúlyozott és pontos tájékoztatás a hírműsorokban, valamint a nemzeti hagyományok, értékek képviselete a kulturális és oktató műsorokban, továbbá kellő megszólalási és bemutatkozási lehetőség…..
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
A teljes fogalmatlanság. Parasztvakítás 2...
A múltkor azon akadtam fenn, hogy 1996 már 20 éve volt, de mit mondjak akkor arra, hogy 1986 pedig már 30 éve! Persze egy '80-as évekbeli slágerről könnyebben elhiszi az ember, hogy már benne van a korban, mégis vannak dalok, amik máig olyan frissnek hatnak, mintha mondjuk csak nem is olyan régen…..
Az Index hozzájutott egy olyan belső dokumentumhoz, amiben A Dal köztévés műsor szerkesztői és gyártói, illetve a Kállay Saunders Band képviselői megállapodtak arról, hogy nem volt semmilyen technikai probléma az énekes előadása alatt, egyszerűen Kállay énekelte rosszul a dalát az élő adásban...
Freddie nyerte A Dalt, vagyis ő indulhat el a 2016-os Eurovíziós Dalfesztiválon. A döntőben a zsűrinek négy előadót kellett kiválasztania, közülük került ki a végső győztes. Így Freddie, Oláh Gergő, a saját dalát technikai problémák miatt kétszer eljátszó Kállay-Saunders András és Petruska között…..