Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zedara

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kumin szerint Hajrá, Japán! 2011.03.12 14:46:00
Megint bánatról, de ez most nagyon komoly. Volt szerencsém Japánban járni bő egy évvel ezelőtt. Távolról is már nagyon kedveltem ezt az országot, a tárgyi kultúrájukat, a szenzációs konyhájukat, de a közvetlen benyomások minden elképzelésemen túltettek. Hivatalos úton voltunk…..
Nagy volt már a csend romaügyben. Fel kellett hát korbácsolni az indulatokat. Orbán a Kolompár bíróság előtt, Farkas Flórián megígéri, hogy vége a "megélhetési" cigányságnak, Orbán Viktor európai romapolitikát ígér, és hirdet a soros elnökség programjában.…..
Az alábbi bejegyzés a magánnyugdíj-pénztárban   maradás egyfajta jogi vetületét taglalja. A Zugügyvéd a felvetést társadalmi vitára bocsátja.Kedves Zugügyvéd!A magánnyugdíj-pénztárban való maradást szeretném felvetni ezen a fórumon, természetesen kizárólag jogi…..
zedara 2011.01.06 04:05:32
@Nyers Fa: a magánnyugdíj határozott időre szól, pl 10-20 évig. A meghatározott idő után megszűnik, nem fizetnek többet, aztán mehetsz az utcára koldulni. A magáncéget ez közel sem érdekli.
zedara 2011.01.06 05:03:29
@Fehérszakál: Persze lesz nyugdíj az manyuptól, csak mondjuk megszüntetik a kifizetést tizenöt év elteltével. Ez jobb?
zedara 2011.01.06 12:23:23
@EÖ: nem én, hanem az ÖSSZES állami nyugdíjas és családtagjaik. Vannak páran ugye?
Már javában zajlik a Pink Floyd The Wall című lemezének 30 éves jubileumi világ körüli turnéja a zenekar alapítójának, Roger Watersnek az előadásában, ami 2011. június 22-én éri el Budapestet. A koncertek eddig zökkenőmentesen haladtak, azonban most az Anti-Defamation League…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Átadtak Ausztráliában, a West MacDonnell Nemzeti Parkban egy 17 kilométer hosszú bicikliutat, aminek része egy olyan híd, amit újrahasznosított műanyagból, kifogyott nyomtatóba való tintapatronokból építettek, írja az Inhabitat. A beruházással tartották magukat a fenntartható…..
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
A világháló végtelen mocsarából emelt ki mindannyiunk okulására egy "ingyenes" ingatlanhirdetési oldalt Andrea. A Seychelle-szigeteken bátran bejegyzett Experient Enterteiment Ltd. (nem elírás) több domainen futó oldala a hirdetés feladásánál legörgetve olvasható…..
zedara 2009.11.07 11:21:20
@horex:

Az ÁSZF:

Van egy regisztrációs szabályzat egy 10X10-es ablakban, jó hosszan görgethető

ebben nincs szó fizetős szolgáltatásról

A közepe felé van egy link az ÁSZF-re, ha csak végigfutod a regisztrációs szabályzatot, akkor könnyen csak egy címnek (nem webcímnek) láthatod ami a regisztrációs szabályzat további részére vonatkozik, tehát tovább olvasod a reg.szabályzatot.

A regisztrációs szabályzat végén van a gomb amire kattintani kell, ha elfogadtad.

S ha elfogadtad a regisztrációs szabályzatot, nincs visszaút, hiába olvasod el utána az ÁSZF-t.
zedara 2009.11.10 10:58:23
@boogieee: van még egy lehetőség.

Mindenki aki érintett minden létező fogyasztóvédőnél, hivatalnál tegyen bejelentést, s ne fizessen.

Több (tíz)ezer bejelentést nem fognak félvállról venni.

Az több százmillió forintos ügyet jelent...
Subba Barna vagyok BASZDMEG!! 2009.11.07 13:16:00
Nem mindenki rendelkezhet olyan szép napbarnított bőrrel, mint Szeredenyey Béla, Pataki Ági, vagy például én, a kevésbé szerencsések barnítókrémmel próbálják meg pótolni e hiányosságukat. Néha igazán szánalmas eredménnyel, ezekről a pucsító szájú narancssárga…..
zedara 2009.11.07 15:58:11
@ellenszenvesfigura: mindhárom az
Az eddigi bejegyzésekben igyekeztem bemutatni, hogyan szerezhetne a Fidesz kétharmadot, beszéltünk arról, hogy önmagában egy ilyen többség antidemokratikus és/vagy veszélyes-e. A következőkben – még mindig ezen első forgatókönyvnél maradva - arra a kérdésre keresem a…..
Százegy évvel ezelőtt, Szibéria kellős közepén egy olyan természeti (?) jelenségre került sor, amelyet bízvást benevezhetünk a „huszadik század legrejtélyesebb eseménye” versenyre, és nem tévedek sokat, ha azt mondom, hogy komoly esélyekkel indulhatna valamelyik pontszerző…..
zedara 2009.10.26 14:12:52
@eszkep: "A "térgörbítő" utazás hívői pedig nem számolnak azzal, hogy közepes méretű galaxisunkban 2 billió csillag található, tehát a véletlenszerű keresgélés is lehetetlen)"

Mondjuk azt, hogy az adott földönkívüli civilizáció 1 billió évvel előttünk jár a fejlettségben. Mondjuk előbb hűlt ki az ő bolygójuk kevéske 1 billió évvel, ennyivel megelőztek minket. 900 millió éve fedezik fel a galaxist. Azaz 100millió év múlva tudunk oda jutni fejletségben, ahol ők elkezdték felfedezni a galaxist.

Ha évente "csak" 4-5 naprendszert járnak be, akkor is már az összes naprendszerben jártak már a Tejútrendszerünkben....
zedara 2009.10.26 15:26:51
@Beren: "A lassú meteor elmélet miatt kiszámolta már valaki, hogy esetleg éppen utolérte a Földet?"

...vagy a Föld érte éppenhogy utol a meteort ;)
A panelfelújítás az utóbbi időben lett divat, az energiatudatos hatodik érzéket növesztők pedig nem mindig vannak tisztában azzal, hogy minden mindennel összefüg. Öt perc alatt belehalhatunk például abba, hogy spórolni akartunk a fűtésen, és ez nem vicc. A Zalai Hírlap azt írja,…..
  A héten már felbukkantak a neten a Roosevelt tér, illetve a Március 15-e tér és a Károly körút látványtervei, most a Móricz Zsigmond futurisztikus megoldásai kerültek elő. Mint arról korábban szó volt, ötletpályázatot írtak ki a Gomba hasznosítására, ami akkoriban az…..
w Aki nem lép egyszerre 2009.09.17 05:00:00
Ez terjengős lesz. Print változat itt. Sötétség újra. De én már tudom, hogy húsz évszázad érzéketlen álma szörnyet fogan s az bölcsőt követel. Hát nem dúvad, ki időt szimatolva születni cammog Betlehem felé? Yeats: A Második Eljövetel  Miért nem vagyok jobboldali?…..
Villámbejegyzés videóval-Mint arról pénteken este a Markíza szlovák televízió esti híradójában beszámolt, sok lengyel határhoz közeli kisbolt és panzió tulajdonosát felháborítja az új szlovák nyelvtörvény, mely szerint ki kéne dobniuk a lengyel reklámtábláikat, melyekkel…..
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
Ma van a hiroshimai atomrobbantás 64. évfordulója. Az internet egyik legjobb fotóblogja, a Boston Globe "Big Picture" eredeti képekkel emlékezett meg az eseményről:   Hiroshima a bomba ledobása előtt Az amerikai légierő légifotója Hiroshimáról, bejelölve a bomba…..
zedara 2009.08.07 14:05:52
@¿Qué tapas hay?: "Az európai hadszíntéren ez pazarlás lett volna."

Persze, naná, főleg a Berlin nevű falucskában lett volna pazarlás...

Berlin kontra Hirosima. Hol éltek akkoriban többen, főleg a katonák és vezetők részéről?
zedara 2009.08.07 14:07:37
@¿Qué tapas hay?:

S a D-Day veszteségeihez és rizikójához (hogy nem sikerül) képest mennyire döntöttek volna az atom mellett az amerikaiak és a brittek 1944 nyarán, ha már akkor létezett volna???