Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rewriter

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mini osztálykiránduláson voltunk a szerkesztőség nem nyaraló tagjaival: buszos gyárlátogatást szerveztek az omnibuszos srácok. Erről majd nemsokára jönnek a beszámolók, én most a…..
A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni, mármint a helye alatt a közéleti beszélgetősműsorokat értem. Földi-Kovács két hete dolgozik hírolvasóként az M1-nél, úgyhogy…..
Nem vagyok én vérszívó, csak egy igazi belevaló, belevaló csaj vagyok. Hát, bazdmeg, gratulálok. ..
Ma jelenik meg Ákos új maxija Ébredj mellettem címmel. A kislemez kizárólag digitális formátumban lesz elérhető, rajta a címadó, Hauber Zsolt (zene) és Ákos (szöveg) szerezte új dal és annak egy remixe, ezenkívül két koncertfelvétel a múlt decemberi arénás előadásokból.…..
Nem azért nem mennek közelebb a falhoz, mert félnek, hogy Szabó László Zsolt egyszer csak előugrik, és azt mondja, nekünkmindegyhányannézikatévétcsakközszolgálatilegyen, hanem azért, mert iszonyú meleg a bazinagy fal, és hűteni kell, hátulról ventilátorral, az viszont (és…..
Meg úgy általában az embereket? Bár az is elképzelhető, hogy a kreatív szempontok alapján szakmai igénytelenségnek nevezhető jelenség mögött csupán egyszerű biztonsági játék lapul: ha már valami szar egyszer bevált, hát akkor be fog válni még egyszer. Akárhányszor.…..
"A Fidesz által szorgalmazott 6 százalék lett az alapkamat. Ám ezt egy éve kellett volna megtenni - egy lépésben!" - reagált az alapkamat csökkentésre közleményében Szijjártó Péter. Szerintem meg Szijjártónak nem kell agyi redukció, inkább tanuljon a főnökétől.…..
Bangkok Charlie 3 éve írja blogját Thaiföldről, a legkülönbözőbb témákban. Hírek, információk, hasznos vagy érdekes apróságok, mítoszok, tévhitek és cáfolatok. Gazdagon illusztrált, friss posztjait idén tavasszal rendszeres viszontláthattuk az Index.hu címlapján is.Tudja-e…..