Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SityiSXT

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A finom diagramok és statisztikák kedvelői végre örülhetnek, mert nem rég a PC Gamer egy kevésbé népszerű, de annál inkább izgalmas cikket osztott meg, amiben az EEDAR (Electronic Entertainment Design and Research) előadását mutatták be részletesen.Mivel napi szinten foglalkozom ilyesmikkel, jó volt…..
jateknaplo.blog.hu EGX London 2014 2014.10.14 10:55:57
Szeptemberben egészen a britekig mentünk, hogy új játékokat nézzünk és válogatottan jó fej indie fejlesztőkkel dumáljunk a legfrissebb szerzeményeikről. Mindez az EGX London nevű expón történt, ahonnan hoztunk egy rakás élményt, néhány fotót, és rengeteg ajánlanivaló…..
Gábor egy logikai feladványt talált a Penny Market saját gyártású zsebkendőjén. Utoljára gyufán volt ilyen talán: A feladvány: Ha a pézsé csomag tartalma névlegesen 10 darab, ettől azonban 5%-kal eltérhet a darabszám plusz/mínusz irányban, hány darab pézsét találhatunk…..
Húsvét alkalmából ismét egy kis játékra invitálnék mindenkit. A játék nagyon egyszerű: digitális tojás gyűjtés lesz!És hogy mit kell tenni?Mailben írjátok meg a számotokra legérdekesebb easter egget (kizárólag játékokból), ezeket persze majd megosztom mindenkivel, hátha…..
SityiSXT 2013.04.01 11:27:20
www.playdome.hu/kepek/jatek/4658/trials-evolution-gold-edition/6

Ezen én nagyon meglepődtem és jót mosolyogtam. :D
Kettővel biztosan. Nekik most lett elegük a  "tündérmeséből" , elindultak. Mi meg szívesen segítünk, itt laknak  egy darabig nálunk.  Mindkét srác IT-s , egyik frissdiplomás műszaki infós, másiknak 10 éves, komoly, nagygépes rendszereken szerzett tapasztalata van.  23-35…..
SityiSXT 2012.07.02 21:40:52
@foldip: "IT-ben egy honapon belul mindketten mar dolgozni fognak."
Azért az az egy hónap nem olyan egyszerű ma már. Mondjuk nekem szerencsém volt a magam kettőjével, de a szomszéd magyar IT-s srácnak négy hónapba telt ugyanez a mutatvány. ;) (Tildy: Mityáról van szó, csak hogy tudd kihez kötni)
Meg aztán az is érdekes, hogy az IT melyik területéről van szó. Merthogy van ám a programozó, van a rendszergarázda, és van a supportos is, és picit máshogy alakulnak mind a lehetőségek, mind a fizetések - de ebbe most nem megyek bele. :D (Azért általánosságban elmondható, hogy aki egyszer itt bekerült egy jó céghez, annak nem lesz rossz dolga itt)
Ahogy én láttam a dolgot, leginkább az önéletrajzon múlik minden. Jól meg kell szórni kulcsszavakkal (pl. technológiák, termékek), mert a fejvadászok csak ezeket képesek kiszúrni. Kell egy hónap ahhoz, hogy elkezdjenek hívogatni, és utána nyelvtudástól függ a dolog már, hogy milyen hamar kerül alkalmazásba az ember.
De persze ezek csak az én meglátásaim... :)
IDDQD Skyrim + Kinect = ? 2011.12.12 10:59:34
Skynect? Kinrim? Pár éve egy WoW-os haverom hosszasan elmélkedett azon, hogy a Dance Dance Revolution dancepadjét valahogy ráhekkeli a játékra, és pár szteppeléssel végignyomott raid után olyan vádlija lesz, mint Lance Armstrongnak - de ez a mozgás, és hangérzékelős Skyrim-buli…..
IDDQD Az Armageddon elmaradt 2011.05.22 13:03:49
 ...de lesz helyette Carmageddon! Nem tudom, hogy direkt a tengerentúlon komoly hisztit kiváltó, befuccsolt világvége-jóslat idejére időzítették, vagy véletlen, mindenesetre a carmageddon.com oldalon elindult egy visszaszámláló, ami csak azt jelentheti, hogy a nagy pre-E3…..
A Steam dominanciája kinyírja a konkurenciát! - sopánkodnak a brit játékbolthálózatok, és online terjesztők kórusban. Az ő nézőpontjukból a Steam a gonosz óriás, ami a monopolhelyzetével visszaélve eltiporja a pécés játékipart (állítólag a pécés játákok digitális…..
SityiSXT 2010.11.12 12:06:36
@TH: Naja, én sem véletlenül Steamen veszek játékokat ajándékba a megfelelő alkalmakkor (szülinap, karácsony, stb.) a családom kompetens tagjainak... ;) A posta elég lassú a két ország között (a múltkor pl. 2 hetet vártam a magyar billentyűzetmatricáimra, mert német kiosztású billentyűzetet vettem)
SityiSXT 2010.11.12 15:16:42
@Dir81: Finnországban láttam két durva esetet. Az egyik: naaagy hipermarket, a polcokon csak konzolos játékok, PC-s csak az akciós turkálókorsárban... A másik: a naaagy elektronikai szaküzletlánc elküldte az akciós termékeit hirdető újságját. Két oldalnyi videojáték-hirdetés, ebből mi az, ami PC-snek van kiírva? World of Warcraft az összes kiegészítőjével, prepaid cardjával, meg a Warcraft III ugyanígy. Meg volt hirdetve a Mirror's Edge és a Call of Duty 4 is, de oda már nem bírták beírni a PC-s árakat...
Érdekes pillanatról készített képet "rlevi". Gondolkodtam, hogy most milyen Superman-es vagy bábjátékos szöveget írjak hozzá, de szerintem ezt nem is nagyon kell kommentálni. Rákattintva nagyítható ..