Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MDCdisc

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
HeStyle Jimmy Choo + H&M editorial 2009.10.30 15:53:25
A ModeMan fotósorozatában egy kicsit közelebbi bepillantást nyerhetünk a Jimmy Choo által tervezett H&M kollekcióba. A képek nem nagy számok és leginkább csak néhány darabra fókuszálnak, amik közül nekem a bőrkabát és a táska tetszik csak. Nektek mi a véleményetek? Még…..
Szeptember elején indítottuk el szavazásunkat, amelyben arra voltunk kíváncsiak, hogy szerintetek ki Magyarország legstílusosabb férfija. Több, mint egy hónapos voksolás után október 18-án lezártuk a szavazást, ezután pedig következett a második forduló. Az összes jelölt…..
HeStyle Sálreform a divatvilágban 2009.10.28 10:25:00
Mostanság egyre több "újfajta" sál látható különböző divatcégek bemutatóin és az üzletek polcain is. Az angolul "Snood" elnevezésű sál arról ismeretes, hogy mivel nincsenek végei, ezért nem kell körbetekerni, egyszerűen csak bele kell bújni. Szerintem nem…..
OurFashion OurModel 2009 2009.08.24 12:52:00
Az Attractive Models      OurModel 2009 - országos modellverseny Jelentkezés: 2009. augusztus 15-től 2009. október 15-ig Feltételek: olyan 14-19 éves lányok jelentkezését várjuk akiknek magassága, min. 170 cm, de nem magasabb 182 cm-nél.…..
Már megint Jesus: Madonna pasija szerepelt már divatbemutatókon, fotózásokon és legtöbben már akkor sem szerettük, de most azt hiszem mindenki láthatja, hogy Madonna nélkül ez a srác sehol sem lenne. Azt nem vitatom, hogy nagyon jó testi adottságokkal rendelkezik, de modellként…..
HeStyle Sisley lookbook 2009 ősz 2009.08.11 12:23:00
A reklámfotók után most nézzük a ruhákat - mit kínál a Sisley, amely sajnos csak korlátozottan van jelen hazánkban. Határozottan jók ezek az öltözékek, habár nem mind tetszik, de mindegyikben van valami ötlet, lazaság és fiatalosság. A színek nyersek és halványak, de nem…..
Az utcán spottolt a GQ magazin néhány különlegesen öltözött úriembert. Lássuk, melyik város fiai a legjobbak. Helsinki:    …..
MDCdisc 2009.08.07 14:21:35
@horvath911:
lenéző nézet? ahha ezt én képviselem, de csak mert hála istennek saját szememmel láthattam, hogy itthon mennyire stílustalanok az emberek...
am is a legtöbb hozzászólás amit itt olvastam egyszerűen primitív... van akinek a "szar"-on kívül más véleménye nincs is (mielőtt kommentelni kezdtem végignéztem az oldalt!!! és nagyon nagyon sok helyen kb ennyi volt amit írt az illető!) ez aztán intelligencia és a stílushoz értés! szerintem nem nagy kérés az, hogy ha már ír valamit a "szar" szónál írjon többet gondolok arra, hogy Miért? Mit és Hol rontottak el? stb...
most írhatnék még ide végtelenül sok mindent, de nem vitatkozom...
legyen igazad és legyél büszke...
Sokak által kedvelt és elérhető árú ruhákat kínáló cég, a Zara kiadta a következő szezonra szánt reklámfotóit. Farmering, merészebb, fiatalosabb színek és egy-két fényesebb anyagú zakó. Nekem tetszik. Mi a véleményetek? Hogy álltok a márkával? A tovább után folytatódik…..