Regisztráció Blogot indítok
Adatok
éhesszájú kisbéka

0 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Nagyjából mindenki tisztában van azzal, hogy Pataky Attila még létezik. Azzal viszont szerencsére ritkán vagyunk kénytelenek szembesülni, hogy az Edda is. Ha esetleg valakiben mégis felmerült volna a kérdés, hogy milyen is egy Edda koncert 2006-ban, most itt van neki a csattanós…..
éhesszájú kisbéka 2006.12.20 15:36:17
Subba Random kínzó kérdés 2006.12.18 10:05:41
Na vajon melyik magyar parlamenti párt ifjúsági szervezetének vezetője volt az, aki még gimnnazistaként egy körsms-ben tudatta osztálytársaival, hogy ő bizony homoszexuális?..
Az, hogy Hernádi Juditnak van egy lánya, csak valahol a tudatunk leghátsó zugában volt jelen. Az pedig, hogy ő az összes magyar celebgyerek közül messze a legvagányabb, eddig eszünkbe sem jutott. Pedig így van, aki húszéves lányként extrémmetál-együttesben énekel, és szinte…..
Magyarországon a legsúlyosabb sajtóközleményeket a popipar legalja termeli. Szinte naponta érkeznek a spamek olyan, még közepesen sem híres köcsögök sajtósaitól, akiket az sem ismerne fel, aki heti 168 órában a Vivát bámulja. Itt van például az elképesztően hülye nevű DJ…..
Nem volt szükség pinára a minőségi népszórakoztatáshoz: a Naplóban Sváby műsorvezető kérdezés helyett hebegett és hillerebb volt Lendvay Ildikónál, miközben Orbán diadalmas ellentámadásba lendült. Olvasson az év vicces interjújáról, ahol hangosan zörgött a tévékettős…..
Az előző kispálos poszthoz néztük meg a zenekar honlapját, amin viszont komoly dolgok folynak, például kirúgták Mike dobost, aki kissé sértődött hangú bejegyzésben búcsúzik, aztán Lovasi tárja fel, hogy felmerült a zenekar feloszlatása, illetve Lecsó is csak a…..
Befejeződött az Index boldog, kuplerájjal és zajjal (na és persze munkával) telített öt éve a Klapka utcában. Dobozba került az akasztott szivacsbaba, az útjelző tábla, az éneklő rágcsáló, a pornóképekkel súlyosbított politikai kollázs-halom, megmenekült a madárpók, és a…..
comment:com ATV gazdaságos 2006.07.10 11:17:00
Mivel jóindulatúak és megértőek vagyunk, ezért feltételezzük, hogy a Start!: Balatoni nyár című műsor brainstormingjai mind a 35 fokos kánikula idejére estek, amikor már senki nem tudott gondolkodni, a légkondi meg biztos elromlott, a légkondiszerelő szabadságon volt, és…..
Olyan, a siketek és nagyothallók, illetve az angolt tanulók számára kifejlesztett feliratozási technika (nem kellene itthon sem szinkronizálni semmit, mellesleg, de ez igazán nem ide tartozik), ami a képernyőn elhangzottakat, esetleges háttérzajokat és hangokat jeleníti meg a…..
comment:com 'És ezt így hogy?' 2006.07.07 16:31:00
A Filmmúzeum mai programját vagy egy közlekedésbuzi állította össze vagy ma van az autók világnapja, csak én nem tudok róla. Lesznek autók (privát filmfelvételeken 16:35, 17:35), veterán autók (16:50), szocialista autók (18:05), amerikai autók (20:25) és egy Meseautó (21:10).…..
éhesszájú kisbéka 2006.07.08 10:45:34
Három a magyar igazság, úgyhogy négyszer adták le húsz év alatt. Sőt, a pletyka szerint még egy afrikai országra is sikerült rásózni, gondolom negyven kecskéért. Az MZ, a Nysa mentőautó, Lada rendőrkocsi, műbőrkabátos rendőr antantszíjjal, és Taki bácsin a fehér…..
Liptai Claudia kicsit belefáradt, és inkább egy celebbébivel támogatná a showbizniszt, egyébként is nyár van, ilyenkor Havas Henrik legnagyobb gondja, hogy foltot hagy napozás közben a nyakában lógó aranykereszt, arról nem is beszélve, hogy olyan rossz inget húzni, miközben a…..
Tulajdonképpen mindenről lehet reality műsort készíteni, még a kazánkovácsok vagy az üvegfúvók mindennapjairól is (lehet érdekesebb lenne, mint mondjuk a Győzike-show), miért ne legyen egy olyan, amiben le kell fogyni? 2004-ben debütált az NBC-n a The Biggest Loser nevű, fent…..
comment:com Igazi seggfejek 2006.06.29 14:01:00
Mondjuk ki: a Sláger Rádió reggeli műsora, a Bumeráng, tulajdonképpen azért a leghallgatottabb, mert a legbunkóbb reggeli műsor is egyben, mindannyian szeretjük azzal a bizsergető érzéssel kezdeni a napot, hogy amíg mi még csak a Maci-kávénkig és a vajas-mézes kenyerünkig…..
Maga az alaphír lelkesítő: a Duna TV megvett ötven, Magyarországon eddig még nem sugárzott epizódot Stephan és Harry kalandjaiból. A körítés még lelkesítőbb: Az ötven új részben akciódúsabbak a jelenetek, bonyolultabbak az ügyek, gyorsabbak az autók és modernebb a…..
 Az egyik kedvenc tévés oldalunk a nyári uborkaszezont mindenféle toplistákkal dobja fel, melyek közül nem sokkal tudunk azonosulni itt, káejrópában, mert a komenizmus áldásos tevékenységének köszönhetően nem láthattunk olyan kortörténeti darabokat, mint pl. a Brady Bunch,…..
éhesszájú kisbéka 2006.06.21 16:40:20
éhesszájú kisbéka 2006.06.21 17:04:20
Hajdú Péternek valószínűleg biztos hely van fenntartva a tíz legirritálóbb magyar ember között, akár kiérdemelte ezt, akár nem. Frízbí című műsora régóta megy a Budapest Rádión, és elég ritka dolog, hogy rádiós műsort alkalmaznak televízióra, de ebben az esetben ez…..
Bőszen írnak az olvasók, hogy ők aztán nem akarják az RTL Klub vb-kommentárjait, és inkább külföldi adókon néznék a meccseket, ahol még a gyep zöldje is teltebb valahogy, és mintha a nap is szebb tónusokban ragyogna. De persze a kábeltelevíziók jól beintenek, és a meccsek…..
Azt már megszoktuk, hogy Frei Tamás körbeoknyomozza az egész Földet, hogy aztán csak nekünk, csak itt és csak most megmutassa mit is talált: pár orbitálisan nagy közhelyet. És azt hallották, hogy a Föld kering a Nap körül? A reklám után pedig egy Nobel-díjas fizikus elmeséli a…..
A linuxszal és műszakis poénokkal támadó minimálcsatornán, a Fix-tv-n beszélgetett nemrégiben Kánya Kata Havas Henrikkel. Ha érdeklődésük homlokterében nem a RedHat disztribúció installálásának mesterfogásai állnak, vagy nem műsorvezető ott valamelyik rokonuk (nem szégyen…..
„Mi történik akkor, amikor úgy érzed minden összeesküdött ellened? Mi történik akkor, amikor egy átlagosnak induló napon semmi sem úgy történik, ahogyan eltervezted?” Nyilván kibaszott veled a tv2. Például kedd este, amikor egy már kipróbált és elhasznált…..