Regisztráció Blogot indítok
Adatok
babo410

0 bejegyzést írt és 1312 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
babo410 2013.01.30 20:41:42
@deluxe93: Wilian lehet rohadt jó játékos, ellenünk tetszett a játéka, de ha képes egy Anzhiba igazolni, akkor szerintem annyira nem kell bánkódni miatta. Nagyon sokat nem fog előre lépni ezzel az igazolással, és sajnos ha az Anzhi akarja, akkor mi be is sz.rhatunk, akkor se tudjuk megvenni. Adnak neki egy 15 millás fizut, és kínálnak érte 50 millát, azt ennyi, már esélytelen.
babo410 2013.01.30 22:53:14
@MarekCsont: 1-1 lett! :D Messinek és CR-nek egyaránt nem ment a gólszerzés. Eléggé gyengus volt mind a két csapat. Ehhez képest mi se voltunk rosszak! :D
babo410 2013.01.30 23:12:31
@MarekCsont: Csak a 2. félidőt láttam, de elején azt hottem Messi nem is játszik. Nem volt kedve játszani? Varane meg egy zseni! Nagyon jó játékos. Na ilyeneket kéne nekünk is kinevelni. Remélem mi is elkezdjük a tehetségeinket beépítgetni. Nem is értem, h olaszban miért jó inkább kölcsönadogatni a fiatalokat. Ott van pl. Boniperti Jr. Olaszországban nagy tehetségnek tartják. Ma ha jól fordítottam olaszból, akkor a Parmanak eladtuk. Grat! És ott van Masi is. Mire volt jó eladni? Ha csak nem azért, h Lopez jöhessen? De akkor meg miért nem adjuk meg a 8 millát érte? Értem én, h szabadulna tőle a Lyon, mert sokat keres, és próbáljuk olcsóbban elhozni. De ha a Lyon nem adja! Rem azért holnap mégis megkötik az üzletet, Q meg megy a Fiorba, és nyáron tényleg jön Jojo. Neki am volt egy nyilatkozata decemberben, h szeretne idén nyáron csapatot váltani, és maradna Olaszországban.
Claudio Marchisio elnézést kért a Juventus szurkolóitól, amiért nem tudta továbblőni csapatát az Olasz Kupa döntőjébe. A középpályás előtt ordító gólhelyzet adódott, a 2:1-es Lazio győzelemmel végződött mérkőzés utolsó pillanataiban, azonban nem tudott élni a…..
babo410 2013.01.30 20:29:09
@Anyád nem szeretett: Csak annyit, h Secco nem félt pénzt kiadni, de kikre? Amaurira 20-25 milla? Melora kb. ugyanennyi, és kb nálunk nem nagyon vált be? És azt se felejtsük el, hogy Secco idejében még a legrosszabb igazolásai is 3 milla + fizut kerestek. Legalább két pozitívumot említhetünk Marotta kapcsán. Nem ad extra magas fizukat, és legalább nem összevissza jönnek a játékosok taktikától függetlenül. Lehet Marottat nem szeretni, nem tökéletes, de az, h Seccot visszasírod?
A Juventus csapata 2:1-es vereséget szenvedett az Olasz Kupa elődöntőjének második mérkőzésén Rómában, a Lazio ellen, s ezzel eldőlt, hogy az Öreg Hölgy mezére idén bizonyosan nem kerül fel az ezüst csillag. Antonio Conte úgy érzi, hogy a lejátszott két mérkőzés alatt…..
babo410 2013.01.30 16:07:43
@keshudioo: Csak egyszerűen tavaly még lehetett azt mondani, h fejlődni kell. Idén már egy veretlen bajnoki cím után hülyén hat. De biztosra veszem, h a kulisszák mögött elmagyarázta a srácoknak, h mekkora barmok voltak. Szerintem a hétvégén sokkal jobban fognak játszani, Conte meghajtja őket a héten.
A múlt heti 1-1 arányú torinói döntetlen után a felek Rómában találkoztak, hogy eldöntsék a döntőbe jutás sorsát. A csapatok a következő felállásban léptek pályára: Lazio: Marchetti - Ciani, Biava, Konko, Dias - Radu, Mauri, Ledesma - Hernanes (62. p. Lulić), Gonzalez, Klose…..
babo410 2013.01.30 14:03:11
Na ma délelőtt sikerült megnéznem a meccset. Kárt volt. És nem azért, mert olyan szarok lettünk volna. Én sem értek pár dolgot, de ettől a szememben Conte rosszabb nem lett. Ő is hibázott, de én nem ebben látom a vereség okát. Kezdjük azzal, hogy az első meccsen kellett volna előnyt szereznünk. Nem sikerült. Innentől én is bíztam benne, h meglesz a meccs, de rá kellett jönni, hogy az első meccsen buktuk a kupát. Petkovicot egy rendkívül jó edzőnek tartom, és nem értek azzal egyet, h ez a Lazio rém szar lenne. Tegnap pont arra játszottak, amivel meg lehetett ölni a játékunkat. Szoros emberfogás, nem volt hely a passzolgatós játékunkat játszani, és pontatlanok voltunk, ami egyrészt ennek is köszönhető. A 16-osnál meg két ember fogta a labdás emberünket. Távolról kevésszer, de próbálkoztunk. Mind a védőbe ment. Most kellett volna két nagyon jó szélső, aki tud beadni, mert a Lazio bizony arra játszott, h nekik a 0-0 is jó. Én valahol olvastam, h Klose nem játszott volna elvileg, mert még nem volt 100%-os állapotban. Erre mégis. Szerintem pont azért, mert tudták, h jó nekik a 0-0, így nem erőltetik a támadást, tehát ha helyzetbe kerülnek, be kell lőni. Ez kb. be is jött nekik. A tegnapi meccsen sem Pelusot, sem Padoint nem játszattam volna, de a meccs nem itt bukott, hanem az előző meccsen. És azt az egyet nem értem Conte-nál, hogy miért nem mert előbb cserélni, és hadrendet váltani. Pláne, hogy bejött a 3 támadós felállás. Én már rögtön a 2. félidő elején átálltam volna erre. Sajnálom, h kiestünk a kupából, de ettől még a világ nem dől össze, és a bajnokság meglesz szerintem, a BL-ben meg a Celticet ennél sokkal jobb játékkal fogjuk verni. Nem szabad emiatt a vereség miatt elkeseredni, és az egész csapatot leírni. Conte rosszabb nem lett. És nem csak Conte hibájából kaptunk ki, hanem a Lazio nagyon jól taktikázott. Petkocvic-nak jár a gratuláció. És Conte néha jó lenne, ha tudna variálni a taktikán, mert mióta rátalált a 3-5-2-höz, és müxik többségében, nem mer változtatni. Aggódni nem kell, a bajnokság meg lesz!
babo410 2013.01.30 15:21:30
@west30: Marrone szerintem tegnap is jó volt. És pont, h ha már ő játszott, akkor Bonuval ketten adhatták volna előrre a két támadónak a hosszú lasztikat, mert ebben jók, és a rövidpasszos játékot tegnap jól fogta a Lazio amellett, h nem is voltunk valami pontosak. Kevés helyünk volt, ilyenkor kellett volna több hosszú labda.
A francia média értesülései szerint újabb fordulatot vehet Beppe Marotta csatárkeresési odüsszeiája, mivel a Shanghai Shenhua támadója, Nicolas Anelka akár órákon belül aláírhatja szerződését a Juventus csapatával. A L'Equipe arról számolt be, hogy a 33 esztendős játékos…..
babo410 2013.01.25 23:13:07
@4Evorg: Köszönöm, értelmeztem, de te is olvasd el amit írtam, mert azt írtam, hogy a negatívan hozzászólók többsége (nem mindenki), csak azt a két végletet látja, hogy ide úgyse jön senki, csak majd a zs tervek, meg megint Borriello. Anelka 5. számúnak jön, elsőnek meg ott van Gio, Vuci, és jön Lopez is. Szerintem Lopzt is elhozzuk ha sikerül úgy elhozni, h ne kelljen kötelezően megvenni nyáron. Mert az tisztán látszik, hogy végleges megoldást nem akarunk igazolni. Q meg nagyon úgy néz ki, hogy kegyvesztett lett.
babo410 2013.01.25 23:34:59
@danimester1: Mivel a Lyon abban a helyzetben van, mint mi a Secco által igazolt, és eladhatatlan játékosokkal, hogy szabadulnának tőle, de nem akarnak nagyon rosszul járni, mi meg sokat nem akarunk rá költeni, és nem akarjuk opcióval. Ilyenkor pont jó lehet, ha látják, h van más opció is, és nem feltétlen ragaszkodunk a játékosukhoz.
@4Evorg: Mivel nem tudjuk a fizetése mennyi, nem tudhatjuk, hogy le tudnánk-e igazolni. Sajnos a Pl-ben játszó játékosokat nagyon nehéz a Serie A-ba átcsábítani. Még egy Swansea-ból is. És én egyáltalán nem óhajtom Marottat dicsérni, de látni kellene, hogy nem ő mindig mindenért a hülye. Lehet vannak furcsa döntések, de mivel nem látunk a dolgok mögé kár minden cikknél eszetlenül köpködni. Ha a hozzászólók többsége nem támadná folyton ilyen durván Marottat, hidd el, én se állnék neki folyton védeni.
babo410 2013.01.25 23:39:29
@4Evorg: Fiatal tehetségeink most is vannak. csak sajna mostanában a bajnokságra az a jellemző, hogy a fiatalokat kölcsön kell adogatni. Anno meg mindenki beépítgette őket. Sajnos a Serie A rossz irányba fordult, ahonnan mostanság elindult valami az ellenkező irányba, csak elég lassan.
Ugyan a torinóiak vezetik a bajnokságot és az őket követő csapatok egybehangzó véleménye szerint ők a legesélyesebbek a bajnoki cím megnyerésére, jelenleg a torinói helyzet korántsem rózsás. Andrea Pirlo és Leonardo Bonucci játéka továbbra is rendkívül kétséges, könnyen…..
babo410 2013.01.25 14:45:57
@deluxe93: Igen, legalább a BL-ben egy friss, erőtől duzzadó csapat áll majd ki. :D
A tizennyolcadik életévét csupán múlt héten betöltő ecuadori középpályás, José Francisco Cevallos bejelentette, hogy jövője eldőlt, hiszen már alá is írta szerződését az olasz bajnok Juventus csapatával. Az ifjú játékos, aki mindeddig az LDU Quito (Liga Deportiva…..
A Juventus ma délután hivatalosan is bejelentheti Fernando Llorente leigazolását, miután a Zebráknak sikerült megegyeznie a játékossal. Az Athletic Bilbao hajthatatlan volt Llorente megtartását illetően, ezért büszkeségből a padon jegelik a spanyol játékost a szerződésének…..
babo410 2013.01.24 16:55:37
@Barolo: Itt van beltrame. Őt meg lehetne nézni mit tud kezdeni. Ha beválik, nyáron itt kell tartani. És nyáron esetleg Boakye is visszajöhet, ha tényleg olyan jó.
babo410 2013.01.24 18:43:49
@Barolo: Igen, kéne egy jó csatár, de ha a fiatalok tényleg olyan tehetségesek, akkor kapjon vki lehetőséget. Messi és CR is 19-20 évesen lettek csapatuk meghatározó játékosai, és ezért lettek ekkora nagy játékosok. Hátha mi is találunk egy legalább fele olyan jó játékost.
babo410 2013.01.24 19:42:03
@LaVecchiaSignora: Remélem a többi tehetség is lehetőséghez jut, és legalább ennyire élnek vele. Akkor nem is kellenének a drága klasszisok, mert kitermelnénk újra őket, mint anno. :D
A Corriere dello Sport értesülései szerint a torinói csapat továbbra sem tett le arról a szándékáról, hogy télen leigazolja a tapasztalt támadót, azonban az átigazolás egyáltalán nem tekinthető formaságnak, mivel az Olympique Lyonnais nemigen hajlandó kölcsönbe megválni az…..
babo410 2013.01.24 13:05:51
@Trieszt120506: Miért? 9-10 milláért le kéne igazoljunk egy formán kívüli játékost? Szerintem teljesen jogos, hogy nem akarunk kockáztatni. Ha nem válik be, csak 2 misit, meg fél évi fizuját buktuk el, ha meg beválik, megvesszük.
Olasz sajtóértesülések szerint Gianluigi Buffon 2015-ig hosszabbíthatja meg szerződését a Bianconerivel. A Gazzetta dello Sport és a Sky Sport Italia is úgy tudja, hogy szerda délután sajtótájékoztatót tart majd a klub, ahol Buffon és Andrea Agnelli is jelen lesz majd. A 34 éves…..
Andrea Barzagli a Lazio hálóőrét, Federico Marchettit méltatta, aki ismét remek napot fogott ki, s szenzációs védésekkel borzolta a Juventus játékosainak és szurkolóinak idegeit. Az 1:1-re végződő kupamérkőzést követően Barzagli így nyilatkozott: "Marchetti fantasztikusan…..
A Juventus kijelölte 23 fős keretét a Lazio elleni hazai Olasz Kupa elődöntőre. Giorgio Chiellini, Nicklas Bendtner és Andrea Pirlo sérülés, míg Fabio Quagliarella eltiltás miatt hagyja ki a találkozót. Az Udinese elleni meccsre készülő keretbe hétvégén meghívott öt Primavera…..
babo410 2013.01.22 23:08:46
@Apuleius: Tök mind1, mert sajna nem fogom látni. Amúgy kössz az infót!
babo410 2013.01.22 23:12:24
@Apuleius: Jaja! Úgy is döntősek leszünk nem kell izguljak. :D Am meg most nyáron akár jöhet is egy jó csatár, mert a Real és a City valszeg nagy átalakításon fog átesni. És akkor onnan akár jöhet is vki. Ha nem kérnek irdatlan fizut persze.
Egyik friss nyilatkozatában Kwadwo Asamoah megerősítette, hogy semmi gondja nincs azzal, ha a válogatottjában a szövetségi kapitány a bal szélen használja az Afrikai Nemzetek Kupájának meccsein, ugyanott, ahol klubcsapatában is kezdőként szerepel. Kwadwo Asamoah előző klubjában…..
babo410 2013.01.21 19:13:48
@GLB: Nincs gáz, 1 pontjuk van eddig. Rem mielőbb visszatér, mert nagyon kéne most! Fogy a csapat de túl gyorsan sajna! :S
babo410 2013.01.21 19:43:16
@MarekCsont: Jól begyaksizza a góllövést, azt visszatér és ő fogja lődözni a góljainkat! :D
A Juventus mesterének, Antonio Conténak várhatóan még a szokásosnál is súlyosabb csatárgondokkal kell majd szembenéznie a keddi, Lazio elleni Olasz Kupa elődöntő mérkőzésen. Sebastian Giovinco és Nicklas Bendtner sérülés miatt bizonyosan kihagyni kényszerül a párharc első…..
babo410 2013.01.21 17:59:27
@Trieszt120506: Giaccherini sztem pont az a játékos aki elől is bevethető lenne Matri párjaként, vagy amolyan DP szerepkörben. De én inkább Marronet nézném meg!
babo410 2013.01.21 19:04:37
@juve1986: Nem jól írtad Nagybetűvel kell! :D Én is megnézném őt mit tud! Vagy ha már Pogba olyan jól lő, lehetne ő is csatár! XD Am tiszta jónak tartottam, hogy januárban lemegy a kupa, de úgy veszem észre most pont nem jött jól nekünk. :S
Paul Pogba ügynöke elárulta, hogy a Juventusnak olyan európai óriások elől sikerült megszereznie a fiatal tehetség aláírását, mint a Bayer München, a Barcelona vagy a Real Madrid. Pogba nyáron ingyen érkezett Torinóba, azt követően, hogy szerződése lejárt a Manchester…..
babo410 2013.01.21 14:41:23
@venember83: Imádkozzunk érte, hogy még sokáig itt lesz. Szerintem nem csak az ügynökén múlik, h megy-e. És nagyon bízom benne, hogy legalább egy 5 évig itt lesz. Nagyon kedvelem a srácot, remélem nem fog úgy elszállni, mint CR vagy Ibra.
Az Udinese elleni  4:0-ás győzelemmel végződő mérkőzésen a meccs embere a 19 esztendős Paul Pogba volt. A fiatal középpályás előbb káprázatos távoli lövéssel szerezte meg a vezetést, majd második góljával végképp eldöntötte a három pont sorsát. "Természetesen…..
babo410 2013.01.20 21:09:28
@devil-z: Jó ok neked ez a véleményed, nem kedveled őket. CSak közöltem, h sztem értelmetlen szidni őket. Igaz Vucit lehet szidni ha nincs kedve játszani, de amíg ő lövi a legtöbb gólt, nem mondok róla semmit inkább. Gio meg szerintem jól játszik, habár tegnap elég önző volt.
babo410 2013.01.21 14:28:58
@Tony.: Pont ez az, hogy nézd meg a többi csapatot. Ahol van egy gólkirály, ott általában az az egy lődözi a gólokat. Jó példa erre a tavalyi Milan. Ibra lett a gólkirály, El Shaarawy nem is lőtt sok gólt, idén viszont parádézik. Vagy ott a Barca. Messi minden évben lő vagy 50 gólt, de melette a többiek nem lőnek túl sokat. Nálunk viszont direkt nem is keresnek szerintem egyetlen gólfelelőst. Inkább jó csapatjátékosokat keresnek. Persze egy gólerős csatárt nyilván akarnak, de nem egy gólkirályt akarnak igazolni.
babo410 2013.01.21 14:30:46
@devil-z: Ok értem mire akarsz kilyukadni. És elfogadom a véleményedet. Csak azt nem értem, hogy miért kell pont akkor elégedetlenkedni velük, mikor jól teljesítenek?
Antonio Conte kijelölte 23 fős keretét az Udinese elleni hazai bajnoki találkozóra. A sérüléssel bajlódó Giorgio Chiellini, Claudio Marchisio és Nicklas Bendtner mellett Andrea Pirlo is bizonyosan kihagyja a találkozót. Daniele Rugani, Pol Garcia, Andrea Schiavone, Elvis Kabashi…..
babo410 2013.01.19 22:44:13
@danimester1: Firenzében 3 esélyes lesz a meccs, bárki nyer, nem meglepi.
babo410 2013.01.19 23:20:57
@MdewC: Azért négy cserével a kezdőben@kda75: ez nem volt rossz!
@danimester1: Pont ettől lesznek sokkal éhesebbek. Montella jó edző, most bizonyíthatja, hogy vissza tudja hozni a csapatot!
@kda75: Szerintem ez is meglesz. De szerintem Conte direkt nem is kér klasszis csatárt, illetve olyat aki egymaga lődözi a gólokat, hanem inkább egy csapatjátékost keres, mint Cavani, Jovetic, stb.
babo410 2013.01.20 12:33:36
@MarekCsont: Inkább siránkoznom kéne, mert két rossz eredmény becsúszott? Én nem ilyen vagyok, mint sajnos itt a fórumozok többsége, akik ha megy a szekér, akkor Conte az isten, ha meg becsúszik egy rosszabb, akkor már nem is olyan jó edző. És nem szopkodom senki farkincáját, csak nem vagyok ennyire negatív.
A Juventus igazgatója, Beppe Marotta megerősítette, hogy a klub előrehaladott tárgyalásokat folytat Fernando Llorentével, ugyanakkor nem szándékoznak megválni Arturo Vidaltól. A héten olyan hírek kerültek napvilágra, amelyek szerint az Athletic Bilbao játékosának képviselői…..
A Juventus jobb szélsője, Stephan Lichtsteiner nyilatkozatában határozottan tagadta, hogy válsághelyzetben lenne a csapat a gyenge 2013-as kezdést követően. Az Öreg Hölgy mindössze egy pontot gyűjtött a tíz emberrel győzedelmeskedő Sampdoria és a kontrából kiegyenlítő Parma…..
Sajtóértesülések szerint Fernando Llorente jogi képviselője jelenleg is Torinóban tartózkodik, hogy egyeztetéseket folytasson a Juventus csapatával a baszk támadó szerződésének részleteivel kapcsolatosan. A spanyol válogatott támadó idén nyáron, ingyen érkezhet majd…..
babo410 2013.01.18 19:52:16
@Tony.: Ez sztem függ attól is, hogy hol végzünk a BL-ben. Mert idén nyáron sztem nagy átalakítások lesznek a Realnál is, meg a Citynél is. Távozik sztem Mou és Mancini is. Higuaín, Benzema, Dzeko és sztem Agüero is elérhetőek lesznek sztem ilyen 30 körül.
babo410 2013.01.18 19:53:08
@babo410: Ha nem is mindannyian.
babo410 2013.01.18 21:04:42
@m.martin91: Ha új edzők kerülnek a Real és a City élére is, akkor ha nm számolnak velük, simán elhozhatóak 30-40 körül. És ráadásul nyáron ha a BL-ben jól szereplünk elvileg kell legyen pénz.
Ciro Immobile ügynöke úgy véli, hogy a Juventus nem lesz képes meggyőzni a Genoát arról, hogy megváltoztassák döntésüket a fiatal támadó jövőjével kapcsolatosan. Az Öreg Hölgy a Genoával közösen birtokolja a játékos játékjogát, s a hónap elején ajánlatot tett annak…..
babo410 2013.01.18 16:16:57
A Genoa általános igazgatója beismerte, csapata figyeli a Juventus bal hátvédét, Reto Zieglert. A 26 éves játékos jelenleg kölcsönben szerepel a Lokomotiv Moszkvában, és felkeltette a Grifone érdeklődését. "Igaz a hír, Ziegler neve még nagyon friss. Tárgyalunk a Juventusszal,…..
babo410 2013.01.18 14:25:50
@Anyád nem szeretett: Igen, állítólag 3,5 milláért jönne most télen.
Ziegler az övék lehet, de Imbobile-t kérjük vissza. Ha nem adják Immobilát, akor 20 milla Ziegler ára! Szórakozzanak az anyjuk Pi-val!
Juventus FC blog Orvosi jelentés 2013.01.17 19:42:51
Nem kimondottan jó, vagy inkább határozottan rossz hírek érkeztek ma Vinovoból, ugyanis a legpesszimistábbb forgatókönyv szerint Conte a komplett középpályás sort nélkülözni kényszerül. Marchisio már a Parma elleni mérkőzést is kihagyta sérülés miatt, a legújabb…..
Portugál és olasz lapértesülések szerint a Juventus szeretné megszerezni az FC Porto kiváló irányítóját, James Rodríguezt a Manchester United elől. A 21 éves játékost az új Cristiano Ronaldónak tartja sajtó, a Vörös Ördögök pedig már régóta szemmel tartják a fiatal…..
babo410 2013.01.17 14:25:17
@fire06: Ha már C. Ronaldohoz hasonlítják, akkor nem is biztos, hogy baj, hogy nem befejező. Nem is tom érdemes lenne-e addig befejező csatárt vennünk, amíg ilyen szélsők, mint Rodríguez nincsenek a keretben, akik gólt szereznek, beadnak, csatárt is játszanak, védekeznek is, és gyorsak is. Szerintem ő jó megoldás lenne nekünk, ha sikerülne elhozni. De annak az előfeltétele egy jó BL szereplés. A többiről csak utána érdemes beszélni.