Regisztráció Blogot indítok
Adatok
recklamal

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
vonatmagazin TÉMA ÉS VARIÁCIÓK 2017.02.13 09:49:50
Bár a címet Veöres Sándortól kölcsönöztem, de ígérem, következő sorokban egy szó sem esik költészetről, viszont vasútmodellezésről annál inkább.  A II. világháború folyamán Magyarországra került olasz eredetű kocsiknak több válfaja volt. Most az FS eredetileg F, majd Ghms jelű kocsija vasajtós…..
recklamal 2018.04.25 20:32:54
Csendes pusztítók teszik tönkre az akár évszázados festményeket, fából készült szobrokat és bútorokat. Akkor hát gyorsan kínáljuk meg őket a legborzasztóbb vegyszerrel, amit a boltban találunk? A Magyar Képzőművészeti Egyetem vendégszerzőjének és konzulensének írásából kiderül, a helyzet nem olyan…..
A napsütéses Málta, ahol mindenki megtalálja a számításait.  Nem fogok hosszú listákat írni, hogy miket érdemes megnézni és hogy hol érdemes szállást foglalni ezt úgy gondolom már sokan megtették előttem. Inkább nézzétek meg az alábbi kedvcsináló videót, amit most májusban forgattunk ezen a…..
recklamal 2017.06.08 00:15:11
@Nemcsak vasárnap: Te vagy egy nagy időutazó, 2011 től új buszok vannak.
"Igen, sajnálatos, hogy késes dinasztiák halnak ki, de - és ezzel nem leszek népszerű - ez az élet rendje. Pontosan azért mert dinasztiának mondjuk őket és azért mert önmagukat is így kezelik, addig élnek, amíg a családban van aki továbbviszi a nevet és a >>céget<<. Nagyon sok olyan…..
Tudom, nem a Lidl az a hely, ahova az ember betér, ha feltétlen ügyfélélményre vágyik, de ennek ellenére van valami, ami nekem kifejezetten szimpatikus. Szerintem rendkívül jól előzik meg azt, hogy sorban állás alakuljon ki. Lehetséges, hogy a dolog nem általános, de a tapasztalatom azt mutatja,…..
Még élvezi a saját testét a MILF-nek is tökéletesen beillő negyvenhat éves dán modell. Helena Christensen megmutatja, mije van. Levetkőzött a Madame Figaro lapnak. Lehet ámulni-bámulni. Egyike azon első szupermodelleknek, akik még a kilencvenes években hódították a…..
A szilveszteri malac sok helyről még (autópályailag) ingyen utazhatott a fővárosba, hogy levágják és megegyék óévbúcsúztató lakoma gyanánt, de ilyen többet nem lesz. Valami eszement kiválló koncepció alapján fizetősek lettek az M0 bizonyos szakaszai. Elég érdekes a…..
Lássuk milyen csodabogarak születtek mostanság, amik nélkül nehezen tudjuk elképzelni az életet, de mégis megvagyunk nélkülük. A képekre kattintva videót láthatunk. 1. Lézeres karóra A Bond filmek ihlették ezt az eszközt. Mától kezdve nem kell titkos ügynöknek lennünk, hogy…..
Lámaszeme Műmosolyú Kelly 2014.07.19 20:00:00
..
recklamal 2014.07.24 23:06:00
Legyen az én szegénységi bizonyítványom: máig fogalmam nem volt ki az a Bognár Zsolt színművész, zeneszerző, dalszövegíró. Azt is valószínűnek tartom, hogy mától sem fogok többet tudni róla csak azért, mert Orbán Viktor fizetetlen prókátorának szerepét bámulatos…..
recklamal 2014.05.31 10:14:44
@ephart: ez olyan mint a fasz meg a pénisz. az egyik durvább és provokáló (ilyen fasz vagy pl. te is) a másik pedig a nyilvános publikációkba való
Magyarországon nem jellemző a napokban kialakult katasztrófahelyzet és éppen ezért vagyunk veszélyben, hiszen se mi, se a hatóságok nincsenek erre felkészülve. De ha mégis bekövetkezik a legrosszabb mégis mit tehetünk, hogy kibírjunk hosszú órákat esetleg napokat az autóban? Íme…..
Régóta meggyőződésem, hogy az úgynevezett kiemelt politikusi beszédek túl-, pontosabban félreértékeltek a politikai kommentárokban. A szónoklatok kapcsán nyilatkozó elemzők általában ilyen fordulatokat használnak: megszólította a nyugdíjasokat, mobilizálta a törzsszavazókat,…..