Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemtudomka_kisasszony

52 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MissNemtudomka Az új élet... 2011.08.19 21:04:29
 ... , mert akár hogy is nézem, ez az. Otthon volt berendezett lakásom. Itt, amit magaménak mondhatok, az egy bőröndnyi ruha, piperecuccok, egy bögre, egy kispárna és egy takaró. Otthon, hát persze, nem mondom, hogy luxusban éltem volna, de nem egy pár cipőm volt azért, na... Ide…..
 ... Menekülésem kezdete nem arra az időpontra tehető, amikor a Nagy Fehér Varázslóval találkoztam. Mert most kínomban ez a név jutott eszembe vele kapcsolatban. Egy emberrel beszélgetve szoktam Rá ezt a nevet használni, ő meg úgysem olvassa, amit írok... Szóval, a Nagy…..
 Igen, valahol ez is az, mint ahogy életem legnagyobb része már ezzel telt- sokkal inkább a szó átvitt értelmében. Néha meg, ha megkapirgáljuk, a szó szoros értelmében is.Választottam párkapcsolatot, amiben kilenc évig voltam. Gyűrűs menyasszonyként léptem ki. Költöztem,…..
Voltam boldog- összeköltözésre vágyó.Lettem szakító- az elhanyagoltság érzése zárt körbe. Találtam egy erős társat, barátot, aki segített meghozni ezt a döntést. Ha jobban megnézem, talán az utolsó pillanatban. Most már úgy mondom, hogy exem- kiderült a szakítás után…..
Fogynak a hülyék.Punci EszterházyTizesikrekPillecukorAlaposan dokumentált My FocusbanCicikÉpp fürdeni készültem..
Valóságos géniusz lehet aki ezt a cégért kitalálta. A bolt eléggé bezártnak tűnik, mindenesetre itt található...
MissNemtudomka Végnapjaim... 2010.08.03 22:35:04
Pontosabban hát "szingliségem" /talán/ végnapjai. Szinglinek nem vagyok szingli. Csak egyedül élek. A Kedvessel már két éve vagyunk együtt. Az első pillanattól kezdve már megvolt nekem a lakáskám. Nem nagy, de fölöttébb kellemes kis zug. Együtt csináltuk a konyha…..
Végre itt a jó idő Tegnap azt hazudta az időjós picsa, hogy jön a jó idő, végre itt a péntek, végre itt az iWiW válogatás!Fasznyalóka fasztorta helyettBandi jó bőrben (Subba szív iWiW Klasszik)Savos tortaFotosop ArtistaCsöcsi 1Csöcsi 2Én és a nagy képű haverjaim…..
nemtudomka_kisasszony 2010.07.30 10:46:29
MissNemtudomka NaNe! 2010.06.13 22:35:00
A cím nem véletlen. Este. Meleg. És nem tudok aludni. Megy a tévé, ülök közben a net előtt. De holnap meló van, azért már lassan menni kellene aludni. Aztán a kiabálás. A lépcsőházból. A hangokat megismerem. A Lány sír, kiabálja, hogy hívjon a szomszédja rendőrt.…..
Részlet a miskolci Auchan áruház honlapjáról:"Miskolci áruházunk építését a legnagyobb gondossággal, a természetes környezet védelmének jegyében valósítottuk meg. A környezet védelme megvalósul az utak optimalizálásában is, a szomszédos vállalatokkal összefogva…..
MissNemtudomka Menj tovább.... 2010.06.09 19:58:00
Néha ideje elgondolkozni. Merre tart az ember? És egyáltalán: érdemes e arra tartania? Vannak életszakaszok. A megfelelő átlépéshez egyikből a másikba kellenek rítusok. Lezárások. Különben nem is igazán fogja tudni az ember, hogy épp hol is tart. Most valahogy így…..
Subba Subba szív iWiW: Picsu 2010.04.09 08:15:00
Gazdag, bőséges válogatás egy gecy szórakozni vágyó ember számára. Elő a loginekkel!Heti MILFFotosop artistaCsaládlátogatásMatatmaKémiai szer maga alá temetPopiBulaPicsuSzaunyaAlaposan dokumentált városlátogatásHajcsá Donát!ÉnNesze szomszéd..
Néha nagyon durva dolgokat produkál az élet. A tesóm volt kedvesének egy nagyon ritka genetikai betegsége volt. Egy eset jut a kb. 250-300 ezerre. Vele kapcsolatban nagyon sok dolgot megtudtam erről a betegségről és arról az egy jegyről, amiről azonnal fel lehet ismerni. Tegnap egy…..
MissNemtudomka Minden áron??? 2010.03.16 17:47:00
Vöröske... Már megint Vöröske... Ez nem igaz... Vöröskéről eddig azt gondolhattad, hogy egyszerűen párkapcsolat-függő. Erre próbál azzal rácáfolni, hogy "szinglinek" hívja magát. Csak egy a bibi, amit én képtelen vagyok megértetni vele. Hogy lövése sincs arról, mit…..
MissNemtudomka Testmódosítók 2010.03.04 20:54:00
Ki mit ért ez alatt? Valahol a sport is már az. Nem csak a tetoválás. Mikortól nevezhetjük extrémnek a testmódosítást? Nézelődtem egy kicsit a neten.A legtöbb képről csak annyit, hogy a neten találtam. Csak az elsőről- erről a piercingesről viszont annyit…..
MissNemtudomka Hosszú műszak 2010.03.02 23:10:53
Kb. 5 hetente egyszer kénytelen vagyok este nyolcig melózni. Rohadt unalmas dolog. Semmit nem csinálok ilyenkor négytől, csak vagyok. Várom, hogy csörögjön a telefon vagy valami. Ami általában nem csörög. Úgyhogy most egy jó könyvvel felszerelkezve ültem neki az egésznek. Vöröske…..
MissNemtudomka És igeeeen! 2010.02.27 20:30:36
Írtam délelőtt, hogy izgulok, megyünk versenyre. Ne nagy versenyre gondolj azért, csak egy helyi kis kutya szépségverseny. Na de akkor is. Egész jól meg volt szervezve, minden nagyon jó lett volna, ha nem szakad egész nap az eső. De szakadt. Kutyusomra -mivel neki is elég jellegzetes…..
Meséltem már, hogy van egy magyar vizslám? Lehet, hogy még nem tettem volna róla említést? Nem hinném. Hiszen már hat éves. Kislány... najó- most már nem kislány, hanem lassan vénasszony... :) Imádom. Hiszen pasik jöttek és mentek az életemben, de ő mindig velem volt.…..
Még mielőtt azt hinnéd- nem, nem kötési praktikákat szeretnék veled megosztani. Hanem már megint csak a környezetemben zajló döbbenetes párkapcsolati problémákat.FORDÍTOTT:Régebben már meséltem neked Dóról. Volt egy érdekes esete egy sráccal, aztán örültünk, hogy az az eset…..
MissNemtudomka Újra száguldok! 2009.12.15 20:38:58
Nemtudomka kisasszony újra száguld! Kicsit eltűntem... na jó, nem kicsit: nagyon!Dolgoztam... meló-robot-güzü-güzü... Semmi extra a napokon. Kivéve a kedvesemmel... lazulás, nagy a lamúr. Már idetette az asztalomra a Jézuska a karácsonyi ajándékot. Egy mobiltelefon, flottában…..
MissNemtudomka Vöröske pasizik 2009.10.23 15:16:41
Írtam már Vöröskéről. Írtam kapcsolatának végéről -megjegyzem, az exe még mindig megy utánna.Nos, érte bár már nagyon sok kudarc, Vöröske nem adta fel, hogy interneten keresztül fogja megtalálni élete nagy szerelmét. Nem mondok semmi olyanról szívesen véleményt, amit magam…..
MissNemtudomka Több, mint elég... 2009.10.20 21:15:00
Biztos neked is volt már olyan napod, amire azt mondtad, hogy na, már tényleg több a soknál! Az én életemben is vannak ilyenek. A tegnapi is ilyen volt, ezért nem is volt semmi erőm írni este.Egyrészt a meló. Adatfeldolgozás. Reggel már épül a jenga torony a feldolgozni…..