Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homár loop_1

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maradandó rombolás nélküli, de annál markánsabb utcai véleménynyilvánításra ad lehetõséget az I Park Like An Idiot matrica. A weboldal azt javasolja, hogy a saját autónkon használjuk. Ja, persze. 20 darab 10 dollár, 100 darab 30. (hol vannak ilyenkor a hazai anarchokapitalisták? -…..
Ha a dizájn nem jelentene többet, mint a termékek formáját, ez a hársfából és Macintoshból készült információs kioszk mindent vinne. Ha viszont hozzávesszük ehhez a funkciót, elõtûnik néhány probléma. Hogyan szállítható egy ilyen bálnányi valami? Hogyan állítható a…..
Álmos napnak indult 1919. augusztus 18. a Mennyországban. Az edzõterem magányában, angyalai tekintetétõl egy órára elvonulva az Úr ruganyos mozdulatokkal bemelegítette zérógravitációtól megmacskásodott tagjait, az erre a célra rendszeresített pánttal összefogta szakállát, majd…..
Kétfajta ember van: aki tudja mi az a Goatse, és aki nem tudja. Ha ön az elõbbi, akkor most valószínûleg fejcsóválva vigyorog. Ha az utóbbi, akkor kattintson ide. (Figyelem: ez egy munkahely-biztos Wikipedia link, maga a Goatse azonban nem az. A Goatse 100%-os bizonyossággal örökre a…..
Tékozló Homár Szemben az árral 2005.05.04 11:12:36
A Creative Commons mozgalmat Lawrence Lessig jogászprofesszor (és Wired-kolumnista) alapította azzal a céllal, hogy a mára teljesen elburjánzott, eredeti céljainak ellentmondó, és az alkotókkal szemben a nagyvállalatok érdekeit képviselõ szerzõi jogi törvényeket visszavezesse a…..
Ez itt egy Sony Vaio laptopreklám, a stock fotón a fiú pedig egy Apple Powerbookon gépel. A hír az Engadgetrõl indult és a kommentelõk között néhány szerencsétlen elintézte az egészet egy "get a life lameass nerds" jellegû kommenttel. Ennél jóval többrõl van szó. A Sony…..
A pizzaszeletelõ a konyhaeszközök páriája. Általában ronda, a teflonborítás kvázi hájtekségét beárnyékolja az olcsó mûanyag nyél és az inspirálatlan forma. Ráadásul a legtöbb pizzacég szeletelve szállít, úgyhogy felesleges is. De mi lenne, ha a pizzaszeletelõk a Mad Max…..