Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homár nak

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BÁV Rt. rejtélyes szublimináris kommunista üzenetekkel támadja a gyanútlan metrózókat - legalábbis ez derül ki, ha tüzetesebben szemügyre vesszük az Index új hazájában lencsevégre kapott, majd górcsõ alá vetett padlóreklámot (mellesleg, hogy hívják ezeket az agyontaposásra…..
A jelek szerint vészesen közeleg a karácsony, mikulás pláne, legalábbis errõl tanúskodnak az élelmiszerüzleteket elárasztó csokimikulás hadak és szaloncukorhegyek. A sarki Matchban fedeztük fel a következõ, számunkra újdonság erejével bíró, édességipari terméket…..
A Homár izzadtságos munkával beszerezte a bizonyítékerejû fotót a parlamentrõl, amirõl az Index a napokban megírta, hogy pillanatnyilag nincs felállványozva. A szerdán délután, a budai alsó rakpartról lõtt képen jól megkülönböztethetõ a bal szárny és a középsõ rész…..
Egy köveskáli bioépítész-feltaláló-hippinél látogatóban tettünk szert a két csomag biofinomságra. Megalkotója a keresztségben a Fényszelet nevet adta a terméknek, a helyes kis téglatestekben Rácz úr fõ találmánya(i), a biofoton(ok) nyüzsög(nek). A biofotonok egy misztikus…..
Körte ízû szeszesital, pont egy feles, napi betevõ a sarki bolt pénztár melletti polcáról. A Várda-drink terméke ivóvíz, finomszesz, kisüsti gyümölcspárlat, aroma, színezék kifinomult kompozíciója gyakorló alkoholisták számára. Sárga alapon piros szöveg a címke bal felsõ…..
A Homár buborék témában érzékeny (lásd a gorillás posztot) ollói közé újabb gyermek- és szülõvadító termék került a Mattel jóvoltából. A Barbie Fairytopia címû mesét ("an all-new movie! available now on DVD and video") promótáló izé elsõ ránézésre csupán egy a…..
'Aztán majd levágott lófejet találsz reggel az ágyadban' A Keresztapa sok-sok megrázó jelenete közül egyértelmûen az ágyába elegánsan elhelyezett lófejre ébredõ filmrendezõ snittje az egyik legmaradandóbb dramaturgiai elem. A filmben a kedvenc paripa "enyhe utalásféleképpen"…..