Regisztráció Blogot indítok
Adatok
n@KI

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Péter leírta a tipikus utashibákat, humorosan. Élvezzétek a leírást. A legszomorúbb, hogy igaza van.    Tisztelt Megintállunkvazze blog!   Olvastam az oldalon, hogy próbáljuk bemutatni a másik oldalt is, ne mindig csak a vasutasokat szidjuk. Én nem szidni akarom az…..
Olvasónk Kertakalján szokott felszállni a vonatra. Normális pénztár nincs, jegyet csak a kocsma mellett lehet kapni, de ott sem minden fajtát. Kiegészítő jegyet a kalauznál lehet venni, de nála se mindig. Valaki szó nélkül kiadja, de olyan is akad, aki egyből büntetne. Az utas a…..
n@KI 2009.08.06 17:22:22
@Micimacko:
Az arculat váltáshoz a MÁV-nak is idő kell, úgy mint az utazási kultúra kialakulásához is !Ahhoz, hogy jókedvű, fütyörésző, kalauzokat lássunk, lássuk be nekünk utasoknak is változni kéne !
Nem akarok vészjósló lenni, de nyitott szemmel járok (nap mint nap) a vonaton, szerintem hamarabb sikerül a kallereknek mosolyogni, mint a "kedves" bunkó utasokat kiirtani !?
n@KI 2009.08.08 11:40:02
@kispista2: "ingyenélő seggfejek"-hez, csak annyit, h. azon kellene elgondolkodni, a mindenkori kormányunknak, h. miért kell a jócskán a Magyar nyugdíjak felett kapó Német, Francia Stb..(uniós) 65 év felettieknek ingyen utazási kedvezményt adni ??
Nagyon megkapó mikor mosolyogva mutogatják valamely igazolványukat! Telik a Magyar adófizetők pénzéből. Félre értés ne essék, nem a MÁV adja ezt a lehetőséget, hanem mi állampolgárok a kormányon keresztül!
Arról nem beszélve,h. a "menekültek" 90% kedvezménye nem nyomja ki a Kínai maffia szemét ? Persze más meg NEM nevezhető népcsoport is szinte alanyi jogon jár 90%-al!!?
Viszont a dolgozó Magyar embernek igenis jegyet kell váltani, mert máskülönben megbüntetik, megalázzák, megölik ! Ilyenek a szabálok !"A szabál, az szabál!"
n@KI 2009.08.08 11:41:53
@kispista2:
Egyébként egyet értek Ákibard!-al !
Tahó paraszt vagy !
Olvasónk vasárnap Szeged és Budapest között közlekedett IC-vel. A kocsiban ahol ült, nem működött a klíma, az utasok izzadtak, mint a ló. Egy kalauz hölgy sietett a segítségükre, aki először ablakot nyitott, majd minden –a kocsiban ülő- utasnak keresett helyet az első…..
n@KI 2009.08.06 18:32:43
@BKV figyelő:
A MÁV válasza, ha komolyan gondolja az "Utasbarát szolgáltatói" mivoltát, csak az lehet, h. megkeresi a jópofa kaller csajt, és jó bátran megdicséri, és persze hátba veregeti egy tömött (már leadózott) lóvét tartalmazó borítékkal ! Had legyen neki is egy jó napja!
Mindez csak utópia, eltévedtem??