Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homár navarro

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Klikk a képre!Egy olvasónk a napokban az alábbi enigmatikus levelet kapta a Fõvárosi Közterület-felügyelettõl, 7000 forintról szóló mellékelt csekkel: "A tulajdonában (használatában) álló ... frsz-ú gépjármû vezetõje ...-kor a XIV. (ker.) MEXIKÓI ÚTON, A P+R PARKOLÓBAN a…..
Önök felfedezték már az itt jobbra látható kis emblémát a vietnami zacskós tésztaleveseken? Ilyen van például a méltán népszerû Vifon és Kingcook levesek csomagolásán, az apró betûket a szemünk felé közelítve arab irást, illetve a HALAL - ISLAMIC COMMUNITY OF HCMC VN…..
A Homár reggeli kávéjából felpillantva meglepetéssel vegyes örömmel fedezte föl Hajós András neves tévés-zenész-showmant a Tibi csoki legújabb reklámfilmjében, és bár valamiért szokás azt hinni Magyarországon, hogy a reklámban szereplés ún. sztárok esetében annak a biztos…..
Kétféle kólafogyasztó van, az egyik legyûri a félliteres üveg alján maradt meleg, szénsavtalan, furcsa ízû utolsó néhány kortyot, a másik otthagyja. Képünkön egyik otthagyós kollégánk íróasztalának részletét tekinthetik meg, illusztrálandó az elméletet, miszerint a…..