Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kátai

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Készségfejlesztés 1. Érvelő levél A fejen található emésztőcsatorna kezdeti részének részére Tárgy: Az egészséges ételek jobbak Tisztelt Száj! Az anyagcsere megfelelő működésének érdekében írok Önnek. A napokban hullámokban jelentkező égető fájdalmakat érzek miután Ön, Nyelőcső segítségével…..
1. Blurb videó (rövid videós bemutatkozó)     2. Hogyan kommunikáljunk?     Összefoglaló infografika a videó alapján    3. Reklámelmélet és gyakorlat   A jó reklám lényege, hogy eladja a terméket, márkát. „A legjobb reklámtesztelő gép a pénztárgép . Mindig jobb, ha csak néhányan…..
Honlapunkon már korábban olvashattak arról a fiatalemberről, aki nemcsak színész, hanem főszerkesztő, előadó, énekes, és, mint kiderült, otthonosan mozog az irodalomban is. Kátai István erdélyi származású színművészről beszélünk, aki a héten…..
  "Budapesten  mindenki bedőlt a pénz csapdájának. Legalább egyszer." Unatkozott, "kattintgatott" és az igazgatói széket Jobbágytelkére cserélte.     ..
 Annak ellenére, hogy a magyar – román kapcsolatok terén politikai szempontból még mindig sok a megoldatlan, elhallgatott probléma mára több mint 9800 magyar tőkerészesedésű vegyes vállalat működik Romániában. A számok azt mutatják, hogy mindkét irányból igen nagy az érdeklődés a…..
Kátai István Pilinszky 2011.05.18 21:51:34
"Nem gondoltak a rózsakertre, és elkövették, amit nem szabad.       Ezentúl üldözöttek lesznek és magányosak, mint egy lepkegyűjtő. Üveg alá kerűlnek valahányan.          Üveg alatt, tűhegyre szúrva ragyog, ragyog a lepketábor.…..
A bíróság előcsarnokában komoly arckifejezéssel lépett oda hozzám a vallomástételre beidézett elvtársnő és minden átmenet nélkül beszélni kezdett hozzám: "Milyen kellemetlen hogy itt kell találkoznunk ilyen helyzetbe hogy én most magáról kell nyilatkozzak de meg kell…..
    2010. szeptember 8-án, szerdán este 7 órától a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház Kistermében kerül sor az ERDŐS IRMA ÖSZTÖNDÍJ ÉS EMLÉKGYŰRŰ díjátadó ünnepségére. Gáspárik Attila így ír a díjról blogjában: Próbáltam megkeresni a díj leírását, szabályzatát, kurátorait... A…..
Kátai 2010.11.18 21:04:35
@dorkazizus: Itt a válasza, ami csak az emailemen jelen meg. továbbra is fenntartom, hogy az anonimitást nem kedvelem.
Tisztelt Kátai Ur! Mit sem változik a véleményem ha az igazi nevem irom ide .Egyébként ugy hiszem sokkal de sokkal több informáciot tudtam volna kiirni magambol mind amennyit ezuton finomitva megtettem !A fent irtakon kivül attól még tisztelem a fent emlitett személyeknek a" Szocialista Hazánk Kulturájának" akkori szolgáloit akiket azért fizettek ,hogy minél jobban belegyurják az emberek agyába azt ,hogy csak a PÁRTUNK ÉS KORMÁNYUNK vezetöi által válhat valóra a nemzeti ,politikai tudatunknak a megerösödése és az emberiség jövöinek fejlödése.Az UJ TIPUSU EMBER stb stb,de te hol voltál akkor amikor ezt sulykolták az agyunkba ????hogy "mi vagyunk a Solymi Patriei."".????Aki kérdez az hülye ?...aki nem az az is marad.!!!!....
Kátai 2010.11.18 15:06:32
@dorkazizus:
Köszönöm a választ. Valamiért itt nem jelenik meg.
Szívesen olvasom a múlt történéseit, sőt szívesen közlöm az általam vezetett kulturális portálon.
www.kulturpart.hu

istvan.katai@kulturpart.ro
Kátai István Rakott karfiol 2010.10.13 17:14:00
Hogy mi sarkallja arra az emberfiát, hogy a rakott karfiolról írjon? A válasz egyszerű.Annyi helyen, annyi féle rakott karfiolnak nevezett valamit ettem, hogy kikívánkozik belőlem az, hogy mit gondolok én, erről a krétai eredetű káposztafélének a rétegléséről (réteg…..
Nemsokára fiam születik. Liliomi magaslatból szemlélem az eseményeket. Ezredesem nem bírja elviselni, hogy a halottak felett nincs hatalma. Mivel ebbe nem tud belenyugodni, keresi velem a kapcsolatot, kódolt üzeneteket, parancsokat küld felém.  Én meghallgatom, meg hallgatok.…..
 Ezredesem aranyos mosollyal figyelmeztetett hogy életveszélyben vagyok és sokszor győzködött: „kitartás lesz ez jobb nem kell mindent mellre szívni én is sokat szívtam míg idáig jutottam míg ezredes lettem nem ment egyből ahogy te azt elképzeled mert nagy utat kellett…..
Kátai István a bűnbak? Tovább gyűrűzik a színház-botrány Betűméret: Szerzõ: Tinca Teddy   |  A cikk megjelenésének dátuma: 07/06/2010 Hozzászólások száma (a cikk alján): 1 A Tamási Áron Színház igazgatói széke körül kialakult botrányban Kátai István, az…..
Kátai 2010.07.21 22:49:22
Kátai István Életérzés 2010.07.20 16:53:00
 ..