Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemakarodtudni

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Szíjjártó úr, kedves Péter!Hadd kezdjem mindjárt azzal, hogy némileg gondban voltam a megszólítással, ugyanis a barátaim nem értenék, miért "tisztellek", amikor erre, úgy gondolják, semmi okom sincs. És "kedves" sem vagy senkivel, aki nem fideszes.…..
A Blikk minden nap felhőtlen örömöt okoz nekünk, de ma kivételesen nem egy cikk, hanem egy hirdetés okozott boldog perceket...
nemakarodtudni 2011.02.10 14:46:26
Nincs ma ember Magyarországon, aki ne hallott volna a Kolontár melletti vörösiszap-tározó falának leomlásáról, és ennek szörnyű következményeiről. Pár napja azt is tudom, még Hong Kongban is tisztában vannak vele, miről beszélek, ha iszap-áradást említek. Akár azt is…..
Gondolom, mindenki látta a Bakancslistát, ahol két öreg fickó végigveszi, mit akar még csinálni a haláláig. Valakik elkezdték összegyűjteni ennek az ellentettjét. Elgondolkoztam a témán és én a következő dolgokat nem fogom már tutira csinálni, és nem is akarom:1. Extrém…..
Az utóbbi órákban jó néhány twitterező jelezte, hogy a Twittertől azt az utasítást kapták, hogy változtassák meg a jelszavukat. A hírek szerint phising támadás miatt figyelmeztette emailben a szolgáltató egyes felhasználóit. Hivatalosan még nem kommentálta a Twitter a…..
 Erős felütéssel indult ez az év a fizetős tartalmat akaró kiadók részéről. A Népszabadság egy nehezen értelmezhető módon mintegy külső véleményként ír egyik vezetőjének a véleménye kapcsán arról, miért is lenne helyes, ha az internetezők fizetnének a fizetős…..
nemakarodtudni 2010.01.05 17:21:41
@hírbehozó: fizettek e a tartalomért? van olyan másodközlés, hogy az adott ügynökséggel (hazai, küföldi, egal) úgy állapodtak meg, h a printen kívül az online-on/mobil stb is lehozhatják, akkor megtehetik. és hogy fizetnék e netes tartalomért? Igen, de csak kivételes esetben, akkor ha az olyan minőségű, exkluzivitású, hasznú - de ez én vagyok. De azt azért ne felejtsük már el, hogy az agyonkommercializált, agymosott országunkban napjában x millióan szívják be magukba a bulvármédia termékeit, és szerinted kizárt, h ne akadna olyan, aki ezért - mmint a netes megfelelőért - ne fizetne valamilyen módon? mert szerintem nem lehet kizárni. és igen, itt jön be a képbe, amit konrád is említ, ha teszem azt a blikk fizetős lesz, de az index v a velevet előfizet a tartalmára, mert hozza neki az UV-t, akkor a user ott olvassa el, de lesz olyan xy site, aki meg onnan lopja el. szval, hosszú még az út.
Egy márkának az a dolga, hogy építse magát, amihez csupa szépet, kellemeset, vidámat és barátságosat kell állítania magáról. Ennek a márkaépítő hadjáratnak az egyik legfontosabb eleme a szlogen, ami rendszerint éppen olyan hangzatos mint amennyire semmitmondó. Elgondolkodtam…..
Appleblog Ne 3G-t adj, vonalat! 2009.08.06 12:52:00
Vegyük át. Ugye 2009 van. Az Úr kétezerkilencedik éve. A GSM-technológia évtizedes, sőt, túlhaladott, aki csak sima vonalat ad, az semmiképp sem menő. A szolgáltatók egymásra licitálva ismertetik a 3G-s lefedettséget, az egyik már 70 százaléknál tart, ami dicséretes, kár, hogy…..