Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nincs nem

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyszerű hír érkezett: Kásler Miklós emberminiszter Németh László-díjat adott Takaró Mihály irodalomtörténésznek...
nincs nem 2018.06.03 16:09:17
Örültem volna, ha a tegnapi Depeche Mode buli után kaptam volna időt arra, hogy aludjak egyet a látottakra - hallottakra, mivel a tavaly májusi koncerttel végre olyan emlékeket sikerült felszínre hozni, ami felért egy emocionális cunamival. Nagyon élt a banda - egytől egyig mindenki - remek volt a…..
nincs nem 2018.02.03 19:56:49
A hét legnagyobb horderejű, egyben legszomorúbb történésével, Chris Cornell halálával kapcsolatban egyre több részlet derül ki, ahogy a nyomozás egyre előrébb halad. Az, hogy felakasztotta magát az énekes, nem friss információ, azóta viszont egyre több részlet lát napvilágot. ..
nincs nem 2017.05.20 22:00:17
Max Cavalera most már teljes erőbedobással nosztalgiázik, hiszen a legutóbbi, Budapestre is eljutott Roots-emlékturné után most az 1994-ben kiadott egyetlen Nailbomb-lemez, a Point Blank kapcsán is hasonló akcióra készül. A Sepultura egykori és a Soulfly jelenlegi énekese az azóta már nagyrészt…..
Nincs is rosszabb érzés a hithű rockernek/metalosnak, amikor kénytelenek szembesülni a ténnyel: egykori, vagy netán aktuális kedvenceik jó eséllyel soha nem fogják már ebben a formában előadni a fémszívünkhöz legközelebb álló örökzöldeket (most a hirtelen egymásra borulásokat, kibéküléseket…..
nincs nem 2016.08.21 21:56:47
A Guardian egyenesen a maximálisra értékelte a lisszaboni koncertet, ahol először énekelt Axl Rose az AC/DC-ben, és a videók alapján valóban semmi gond nincs ezzel. Rose úgy énekel nagyon AC/DC-sen, hogy azért a saját hangja is megmaradt, de zeneileg egyáltalán nem zavaró, hogy nem Brian Johnson a…..
nincs nem 2016.05.08 10:23:57
Lemmy Kilmister december 24-én született, de a születésnapját már 13-án megtartották a hollywoodi Whisky a Go Góban. A Motörhead főnöke itt már megint nem érezte túl jól magát, ezért elment orvoshoz, aminek az eredményeit kapta meg 26-án. Akadozó beszéde miatt alaposabban…..
nincs nem 2016.01.01 19:38:22
@átlátó: Nem halt meg. Faszt. Szopat sunyi módon.
Ez a nézet terjed egyre szélesebb körben a román társadalomban, a többségi ortodox egyház papjai pedig támogatják ezt a vélekedést, írja a nol.hu. Szerintük a fiatalok megérdemelték a sorsukat, mivel klubokba jártak és rockzenét hallgattak. Az iskolai hittanórákon is azt…..
nincs nem 2015.11.10 13:20:11
Tavaly ősszel kezdte meg újjászületését a Zanzibar majdnem eredeti felállása. Visszatért a fedélzetre az eredeti gitáros, Nagy Gábor, így az első tagságból egyedül a Tankcsapdában játszó Sidi hiányzik. Ekkor indultak el a hetedik nagylemez munkálatai is. A nyolc új dalt…..
nincs nem 2015.11.05 14:11:47
Ma reggel a Zuglói Rendőrkapitányságon jártunk, a korábban általunk letépett uszító plakát ügyében folyó szabálysértési eljárás tanúmeghallgatásán. (Ez az első eset, a másodikról itt.) Az ügyben három tanút akart meghallgatni az eljárást folytató Zuglói RK, a minket…..
nincs nem 2015.06.29 22:42:51
@Blogger Géza: Idióta.
A 200 éve halott ember lótuszülésben mumifikálódott Mongóliában. Egyelőre zavaros, ki lehet a férfi. (Kép: The Siberian Times) Törvényszéki szakértők megállapították, hogy a rendkívül jó állapotban megőrződött férfi láma-tanár lehetett és több száz éve…..
nincs nem 2015.01.31 19:16:04
@Trónkövetelő: Nem ismered mélységében a buddhizmust.
Ugye azt már tudjuk, hogy The Endless River címmel jelenik november 10-én az új Pink Floyd-album. A lemezen nem szerepel Roger Waters, szóval ez az a Pink Floyd lesz, amit sokan szidnak, tehát a David Gilmour, Nick Mason, és Richard Wright nevével fémjelzett felállás. Igen, a több éve…..
Évek, sőt évtizedek óta várjuk, reménykedünk, hogy na, talán idén, talán most, még egyszer és utoljára, akárcsak egy koncert erejéig is, de legyen már újra együtt kedvenc nagy csapatunk. Dobják félre a régi sérelmeket, csinálják úgy, hogy nem vesszük észre, hogy csak a…..
A Sex Action idén huszonöt éves. A jubileum keretében a zenekar – sok-sok év után –  eredeti felállással koncertezik, legközelebb július 27-én, a RockPart fesztiválon lépnek fel.  A zenekar egy miniinterjúban mesél a múltról, a jelenről és egy picit a jövőről. Miksa,…..
Lady Gaga GG Allin nyomába szegődött. Ott még nem tart, hogy a színpadra szarjon, aztán az ürülékével megdobálja a közönséget, de az első lépést megtette e felé. Csütörtök este az SXSW fesztiválon adott koncertet Texasban, ahol a Swine című dal előadása közben egy nő…..
Killer Be Killed a zenekar neve és olyanok játszanak benne együtt, mint Max Cavalera, Troy Sanders, Greg Puciato és Dave Elitch. Lesz nagylemezük is, május 13-án jelenik meg, cím nélkül. Az album első két dalát már meg is lehet hallgatni alább, egy közös videóban. Én megtettem,…..
Lezajlottak az elődöntő a Dalban, a két középdöntőt pedig egy hétvége alatt akarja lezavarni a közszolgálati tévé. A műsor tavaly óta nem lett jobb. A második adásnál ledöbbentünk, hogy aztán utána már totál érdektelenné váljon az egész. A középdöntőre ráadásul…..
nincs nem 2014.02.16 00:32:09
A Világ Legnagyobb Zenei Díjátadóján, a Grammyn mindig megemlékeznek az előző év zenei halottjairól. Idén is így volt, ez viszont most nagy felháborodást váltott ki a metálvilágban. Nem rakták be a felsorolásba ugyanis Jeff Hannemant, a Slayer 2013-ban elhunyt gitárosát. Az…..
nincs nem 2014.01.28 16:06:08
Megírtuk ugye itt, hogy a Metallica fel fog lépni az Antarktiszon. Ez most már múltidő, hiszen a hétvégén lezajlott a nagy esemény, ahol a Coke Zero promóciójaként a metálzenekar pár szerencsés rajongónak csendeskoncertet (fejhallgatósat) adott a Déli-sark közelében, az argentin…..
nincs nem 2013.12.09 20:20:01
@prick: Az bizony svéd volt....
nincs nem 2013.12.09 20:20:49
@MoxNox: Bizony-bizony, igazat szólsz. Ott ment el a MESTER, és maradtak a bábok.
Az Artisjus három havonta összeállítja az aktuális magyar Youtube-toplistát, amikből kiderül, milyen magyar zenei feltöltések voltak a legnépszerűbbek egy-egy évszakban. Az eddigi eredmények alapján nem kéne megdöbbenünk a mostani őszi szezonon, azonban ez a mostani lista még…..
Van egy viszonylag kisszámú, de annál lelkesebb ember Magyarországon, aki rajong a Wackor zenekarért. Na nekik nagy örömhír, hogy jön az egyedi hangzású székesfehérvári metálzenekar új nagylemeze III címmel, amiről egy dalt itt fentebb meg is lehet hallhatni. A nyolcszámos album…..
nincs nem 2013.11.28 18:33:44
Ha valami rock and roll, akkor a pálinka az, úgyhogy a Tankcsapda most kurvára rock and roll. "A sorlemezek újrakiadásával egy időben, november 7-től kizárólag a MOL kutakon beszerezhető az a négy tagból álló pálinkasorozat is, amelynek különlegessége, hogy minden termék neve…..
A Metal Hammer Facebookján egy érdekes álláshirdetés jelent meg, amiben raktáros/szállító/csomagoló munkakörbe keresnek leendő munkatársat. A hirdetés teljesen rendben van a maga módján, azonban az utolsó mondatnál elkezdett forrósodni a Motörheades egérpadom: "a rock / metal…..
A Kerrang! magazinnak adott nemrég interjút Lars Ulrich, ahol beszélt a következő Metallica-nagylemezről, ami semmiképpen sem jelenik meg 2015 előtt. Azt azonban elárulta, hogy ugyan alig jut idejük együtt zenélni, de mindenképpen a 2008-as Death Magnetic hangzására építenek majd,…..
Teljes egészében végig lehet hallgatni a Carcass szeptember 13-án megjelenő új nagylemezét, a Surgical Steelt. Az, hogy a Carcass lemezt ad ki, nagyjából olyan esemény, sőt, nagyobb, mintha az At The Gates is nekiállna ismét dalokat írni. Ez persze nem sokat mond a metállal annyira…..