Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Önök küldték a Homárnak

25 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nyitott postakihordó autó képeit látva a következõ észrevételt irtam a Posta honlapján található cimre: Ezek a képek miért nincsenek fent a posta honlapján a 'hírek' rovatban? Ezzel miért nem kérkednek? És miért nem kérnek nyilvánosan elnézést az ügyfelektõl, feltüntetve…..
Pendra szembetalálkozott a számítógép-vásárlás aranyszabályával (lsd. a címben), ennek ellenére egy ideig kitartóan próbálkozott a hipermarkettel: A minap ismét tanúja lehettem, hogyan vezetik meg a multik a számítógéphez nem annyira értõ embereket az elõre összeszerelt…..
Tékozló Homár Kommersz hazai 2005.08.15 10:07:33
Amíg a Homár önpusztító szigetelésben tobzódik, ügynökei felderítették a hazai könnyûdrogok legújabb generációját: A Szigeten nem várt kellemes meglepés ért, amit szeretnék megosztani a Homárral és minden olyan Sziget-látogatóval, aki nem tud elszakadni az autentikus magyar…..
A Szigetre kijutni nem egyszerû. A tömegközlekedés rohadásig zsúfolt, a taxi elakad a délutáni dugóban, biciklihez meg lusta vagyok. Korábban jó megoldásnak tûnt a bázisomhoz közeli Jászairól kihajózni, de idén ez az opció is léket kapott, írja gg: Ezúton is szeretnék…..
Tékozló Homár Holló a hollónak 2005.08.09 14:45:40
Tomi gyûjtésébõl kiderül, mekkora is a fertõ kicsiny hazánkban, illetve, hogy soha senki nem lehet elég paranoiás: Annyira szép... részlet a magyarsziget.hu fórumából: "Aki lenyúlta még szerdán az Árpád sávos zászlómat és a bomberem, az kérem, juttassa vissza. Hihetetlen... A…..
Tékozló Homár Prémium levegõ 2005.08.09 10:57:58
Még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, ha többet fizetnek egy állami cégnél, "extra" szolgáltatásokat kaphatnak. Szomorú, hogy a tömegközlekedés és a posta állami kézben tartása miatt a folyamatos áremelések mellett is a biztos pusztulás felé tart: - Lekéssük....tuti…..
Tisztelt Budapesti Közlekedési Vállalat Vezetõsége! Több hónapja kisérem figyelemmel a BKV járatain barkács-megoldással elhelyezett végtelenül design-os, formabontó és kiváltképp esztétikus táblatartó konstrukciókat. Úgy érzem, hogy a hazai ipar csúcsfejlesztéseként és a…..
Tékozló Homár Fõ a kényelem 2005.08.04 12:31:49
A Magyar Posta nem csak a mezei levélküldeményeket kezeli sajátos módon, néha az újságelõfizetések kézbesítése is megoldhatatlan probléma elé állítja a vállalatot: A történet nagyon egyszerûen kezdõdött, úgy gondoltuk, egyszerûbb lenne az életünk, ha kedvenc magazinunkat…..
Igazán feszes megoldást választott a környezetvédelmi kényszer üveggyûjtõ csövesek ellenlépéseként az Auchan, fedezte fel Ferenc. Igazuk van, minek szenvedni az üvegvisszaváltással, szelektív szemétprést minden háztartásba! Update: Mint azt elég hamar kiderült, valójában…..
Vége van a nyárnak, hûvös szelek járnak a szegedi Metróban legalábbis László szerint már személyes közbenjárásra sem adnak a polcokon elfekvõ "idénytermékekbõl": A nejemmel azzal a szándékkal indultunk a helyi Metró áruházba, hogy a hintaágyunkra új szivacspárnákat…..
A látványos balesettel kecsegtetõ sportágak hatalmas tömegeket mozgatnak meg világszerte. Sly úgy tapasztalta, a Forma-1 szervezõi a vasárnapi futam során saját kezûleg igyekeztek bemozgatni a boxutcába szorult látogatókat: Volt jegyünk a hétvégi forma1-re, hát elmentünk, boxutca…..
Természetesen mindenki tudja, hogy a magyar egészségügy többszörösen áttételesen elfertõzõdött problematikájával már a "senkise tehet semmirõl" kategória határait nyaldossa, mindenkinek annyira rossz, aki bennevan. Mégis felháborító, ha valaki életét figyelmetlenségek…..
A tudomány és a technológia világában sem minden tejföl, fõleg ha adott termék magyarításáról van szó. Mikcso úgy gondolta, a magyar leírás garancia arra, hogy a drótnélküli billentyûzet ismeri a magyar karaktereket: Vettem egy bluetooth-szal müködõ SU-8W tipusú (wireless)…..
A jelek szerint még éjfél körül is elõfordul, hogy túlterheltek a rendõrségi vonalak. Névtelenséget kérõ olvasónk hiába próbálta feloldani az utcai konfliktust a távolból, Charles Bronson híján tehetetlenül követte az eseményeket. Helyszín kispest. Éjfélkor arra riadtunk a…..
A klasszikus emelkedõ csokifejadag esetével találkozott VI, amint ráérõ perceiben kimatekozta az OTP Elektronikus számlacsomag díjtételeinek diszkrét csavarját. Mindig illõ tisztelettel olvastam a magyar bankszektor csodálatos teljesítményeirõl és eredményességérõl szóló…..
A nyári ADSL-akciók közül is magasan kiugrott a TVNet ajánlata, ami nem csak komiszan olcsó internetet, de mellé egy régivágású linuxos gépet is beajánlott. A Homárnak egy megrendelés végét sikerült elcsípnie. Megrendelés felmondása megrendelõ részérõl A szerzõdés…..
A szóviccért és a társított termékért fáradthatatlan butaságkollektor barátunk, ern0 a felelõs. Itt a jó idõ, kellemesen süt a napocska, kivonul a család a Margitszigetre. Anyu leteríti a plédet a fûre, apu pedig elõveszi a szappanbuborékot, amely igazán nagyszerû…..
Hány ügyintézõ kell egy lakáshitel becsavarásához? Az érintettek valós személyek, de a nevek igazából nem fontosak (nem a Homár vágott beléjük). Pierre kalandjai a rendszerrel. Mielőtt 2004 decemberében ráböktünk egy takaros kis sorház szélső lakására, ellátogattunk 2…..
Az alább részletezett visszataszító marketingfogással szembesült Tibi a hétvégén: Kedvesemmel egy jól sikerült nyaralás után kissé fáradtan és éhesen vásárolgattunk egy vidéki Tesco-ban. Miután kiéltük fogyasztói ösztöneinket, távozófélben a kijáratnál megállított…..
Tékozló Homár Celebrity csipsz 2005.06.28 10:14:58
Bence találta ezt a természet, umm, gyártósor adta egyedi emléktárgyat az ebayen: A Cheetos Amerika egyik legkedveltebb (ha nem a legkedveltebb) snackje. Aki valaha kóstolta ezt a táplálékot, soha nem szokik le róla, olyan, mint a dohányzás. Ideig-óráig abba lehet hagyni, de…..
A Visa Europe CardSystems Solutions elleni hackertámadás után a magyar bankok is letiltatták ügyfeleik érintett kártyáit, de nálunk még ez sem ment zökkenõmentesen, ahogy azt Olvasónk tapasztalta: Miután felhívott az OTP, hogy én is érintett vagyok és hogy javasolja a kártya…..
Erre a mobilcégek sem számíthattak, hogy bárkinek is feltûnik az sms-ek ára, de Chris kiszúrta: A Vodafone hívódallam szolgáltatását szerettem volna kipróbálni a mai napon. Fel is mentem a Voda weboldalára és ott a hivódallam részen megnézegettem a választható számokat. Ki is…..
Klikk a képre!Bisztray ügynök terepmunkájának hála, újabb egyedi darabbal bõvülhetett kollekciónk: Az erõs másnapossággal küzdõk számára ideálisan eseménytelen órákat ígér a Budapest-Debrecen autóút. Az ember ilyenkor nem szereti a meglepetéseket és fél a változástól.…..
A háztáji vérfürdõ hatására eszmélt rá Flashy, hogy a homároid termékek már beférkõztek életterébe: A leletet a saját fürdõszobánkban találtam, családom valamelyik nõtagja helyezhette el ott, de azóta sem mertem kideríteni hogy ki volt. A "dolog" kétségkívül higiéniai…..
Tékozló Homár Ropi a végeken 2005.06.13 10:41:07
Kedves Olvasóink tömeges fellelkesülése nyomán indítjuk útjára az "Önök küldték" pszeudojúzert, "aki" meglepõ módon az Önök tesztjeit fogja publikálni. A vészesen közelgõ ropiteszt elõfutáraként következzen Kbacsi tényfeltárója: A keleti végek egyeduralkodója, minden…..