Regisztráció Blogot indítok
Adatok
merci19

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap éjszakai szerkesztőségi döntés értelmében újra megpróbálkozunk a videórovat beindításával.  Megalakult 2010. szeptember 20-án a CSERÉPFALU BLOGTÉVÉ! Első adásunkban a hétvégi futballmeccsről készítettünk egy darab rövid tudósítást. A szerkesztő a tócsában…..
merci19 2010.09.22 20:47:54
Most már tényleg az utolsó Nagy Ferós bejegyzés jön. A falunapokon bő három napját Feró az Állj meg vándor vendégházban töltötte. Ez az igazi bulvártörténet. A szupersztár nemcsak hakni előtt betoppant, CD be, műsor le, aztán tovább bármerre, hanem frankón jól…..
merci19 2010.08.27 21:15:46
www.youtube.com/watch?v=KPX2zszAB0o

Hegyalján ott voltam és igazán nagy buli volt!! Én bírnám!!
H A N G V E R S E N Y! Értesítjük a lakosságot és a nálunk üdülő Kedves Vendégeket, hogy július 31-én, szombaton a Kunszentmártoni Fúvószenekar Tassonyi Zsolt karmester vezetésével TÉRZENÉT ad. Először 17.15-kor a Református Templomnál, az ifjú pár gratuláció fogadása…..
Holnap kezdődik a nagy dánom-dínom, két napon két éjszakán zörög a csodatelepülésünnep. A twitteren közvetítünk, ez a minimum. Aki nem tud részt venni a cserépi falunapokon, azoknak olvasnivalót ajánlunk. Megjelent a Cserépiek Újságja. Már a cserépi sokadalom ronggyá olvasta…..