Regisztráció Blogot indítok
Adatok
V-kony

30 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
V-kony 2013.09.08 19:04:30
A Lego cég egy teljesen újszerű ötlettel jött elő 2000-ben. Ez arról szólt, hogy lehetőséget ad a vásárlóknak, hogy könnyedén, saját Stop-motion filmeket gyárthassanak. Ennek a vonalnak egyszerűen a Studios nevet adták. Mi sem lehetett volna nagyobb ajánló, mint hogy maga…..
Itt az ősz, és itt van újra az Elfeledett készletek nyomában sorozat. Rögtön egy szériával, ami talán a legkevésbé elfeledett, még is a leginkább hiányolt, a Western. Mint köztetek is sokaknak, nekem is nagyon tetszik ez a sorozat. Elfeledett…..
Time Travels1996-ban, a Lego cég egy teljesen új koncepcióval rukkolt elő. A történet szerint, Dr. Cyber, és asszisztense Tim, időutazó gépek segítségével bejárják a különböző idősíkokat, hogy tudást gyűjtsenek. A koncepciót látszólag a Vissza a jövőbe c. film…..
Sanchonak köszönhetően ha lemaradtál (mert már nem látható), sem maradtál le az Árkád bevásárlóközpont kiállításáról. ..
V-kony 2011.08.29 17:12:11
V-kony 2011.08.29 17:14:12
@V-kony: Bocsi az új postért, csak annyi, hogy a Lego Lion-tól kezdődnek az Árkádos fényképek!
"Mondd, mennyit ér az ember, ha bűntelen, de gyenge..." Miután a múltkor jól megmondtam, hogy ez a készlet nem is érdekel, naná hogy beleszaladtam akciósan, két helyen is! Mit volt mit tenni, mégiscsak kamion, hát megvettem. Különben is Longeye és Gino igazat beszélnek: hat…..
Úgy 1 éve, hogy megvettem életem első Adventurers készletét: azóta is a dobozában áll. Történetesen ez az 5918-as az, melyet most V-kony végigjátszik nekünk. Én (kvázi-) bontatlanul is imádom. Mindjárt ti is megértitek, hogy miért. 1999-ben megkaptam a Lego Racers című…..
V-kony 2011.07.22 22:54:06
@Konstans: Van annyi hely neki, nem kell leszedni a tetőt. Az előtte lévő rács teteje majdnem egyszinte van a csúccsal. A skorpió alján lévő "lyuk" pedig elég magas, így simán elfér a farka és még mozgatni is lehet az állatot.
  A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az elmúlt hónapokban dolgozta ki az úgynevezett klasszifikációs ajánlás-tervezetét. Ne ijesszen meg senkit az elnevezés, hiszen az nem takar mást, mint a műsorszámok korhatár-besorolására vonatkozó…..
Segítünk egy kicsit a ma klón-árusításba kezdett Hasbronak: Hammer megmutatja, milyen a rossz klón. Figyelem, ez egy rendkívüli és rendhagyó végigjátszás: EGYETLEN ELEMÉBEN SEM LEGO!Lelövöm a poént: klónt csak az ellenségednek! Azért ezt később még árnyalni…..
Elköltöztem, új címem:http://kisordog-bagoly.tk..