Regisztráció Blogot indítok
Adatok
homár sebibaba

94 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újra itt van a nagy csapat, Havasék már harmadik éve szépítgetik szerény lehetőségeik szerint a Lánchíd közvetlen környékét, a Világörökség közepét, oda, bele. Mint már megírtuk, a Városképvédelmi Bizottság, a Kulturális és Örökségvédelmi Hivatal, ergó a Főváros…..
Testvéreim az Úrban, panelbirkák és vérmagyarok! Meddig tûrjük, hogy sunyi politikusaink vendéglátósaink hulladékkal etessenek? Mikor indulunk végsõ harcba a szemérmetlen átbaszások ellen, illetve mikor üvöltjük végre testvéri egyetértésbe forrva két centirõl az érintettek…..
Tegnapi honlapkritikánkra dicséretes gyorsasággal válasz érkezett, egyenesen a reklámszakma "tengelyétõl", Sas Istvántól: Csak a tények kedvéért: Sas Ádám "weblap designer" alig 15 évesen készítette a nagy nyilvánosság elõtt jól meghomározott "mûalkotást". Te hány éves…..
Karácsonyra, egyelõre tisztázatlan okból és célból, többek között Sas István Reklám és Pszichológia c. könyvét hozta a BéZé nevû angyalka, mi meg jóságos mosollyal elfektettük a legújabb Moldova György és Debreceni József közé. Majd egyszer, talán. Nemrég azonban kissé…..
Szenzáció, szenzáció! Megjelent az Autóirtó! A lap, mely már a címével kimeríti a társadalmi rend elleni felbujtás tényét, mivel izgató propagandatevékenységével súlyosan sérti az olaj- és autóipar érdekeit, de ezenkívül még annyiféle tyúkszemre tapos, hogy na. Ne…..
A "kerékpáros komputer" hasznos dolog, nekünk is van egy mûködésképtelen, de csicsás példányunk, amit az alkalmi tolvajok szopatása érdekében mindig a kormányon hagyunk. No, az úgy volt, hogy a szupercsilivili szerkezetet egy baljós hajnalban kipróbáltuk a Hegyalja úton,…..
Aszongya, hogy átlag napi 3000 reklámimpulzus ér egy nagyvárosi járókelõt, szal nagy a zaj, nagyon kell kiabálnia annak, aki észre akarja vetetni Áruját a Fogyasztóval. Légyen szó akár kultúráról, hiszen a kultúra is áru, ezáltal ennek eladásán is profi marketingesek…..
Valahol a Balkánon… Egy homályos mobiltelefonos videófelvétel… Nem, nem a világvárosunkban, nem, nem. És nem, nem, nem Budapesten, nem a Váci utcában, nem, soha, nem a Burger King alkalmazottját láthatjuk rendhagyó szõnyegtisztítási akció közben. Nem. update:…..
A világ legrövidebb képregényét a Gyurcsány Barátainak Önsegélyzõ Klubja (GyBÖK) szkennelte a számunkra, de ezt kételkedve fogadjuk, mert szerintünk ilyen nincs. Szkennelõnk állítása szerint a képet egy Dob utcai képkeretezõnél meglátta, megszerette, bekereteztette és…..
Theo Jansen mûvész úr a technika megszállottja és természetesen Hollandiában ténykedik, vélhetõleg betépve. Pályája elején csak a hagyományos festegetéssel foglalkozott, de egyszer sikerült egy valóban repülõ repülõ csészeljat buherálnia, ami 1980-ban utcára csõdítette…..
Dexter68 olvasónk katona is volt annakidején, méghozzá Lentiben, de a debreceni Aranybika kedvezményes árú szolgáltatásai olyannyira lehervasztották, hogy az egész civisvárossal szakított. A Hajós Alfréd tervezte szecessziós, négycsillagos, elegáns, játékos formavilágú,…..
A cégtári adatok szerint svájci hátterû B. Vital Klub 2000 kft (1053 Bp., Veres P.-né u. 40, Cégjegyzékszám 01 09 664542, postafiók: 1437 Budapest 760, vevõszolgálati telefon 266-1980) ezidáig „szuperhatékony" fogyasztószerekkel házalt, legnagyobb sikerüket egy bizonyos…..
Ha hétfõ, akkor pina. Persze, kedden is pina, de a heti robot kezdetekor vhogy jobban rászorul a Teremtés Koronája az isteni vigaszra. Ráadásképpen itt a tavasz, dagad a rügy. Szal tessék és nesze: pina. Egészen pontosan: pipapina. Még pontosabban Szűz Mária Pinapipa, de azt már…..
Aszongya: "Ha gondja van a pénzügyekkel és a szerelemmel, boldogan segítünk Önnek. És mindezt teljesen ingyen!" Mindezt egy hatvanas éveket idézõ fekete-fehér szórólapon ígéri két mérsékelten bizalomgerjesztõ küllemû nõszemély, akiknél talán még Lendvai Ildikó is…..
A vipera berus (más néven közönséges vipera) köztudomásulag a demokrácia leghatékonyabb önvédelmi eszköze, ráadásul nem is tart ilyen állatot a rendõrség, legalábbis Gergényi et. szerint, aki egy 16 éves jamaikai kislány. Akit ezzel a hüllõvel szakszerûen meglegyintenek…..
Ha nem is a japán omiage (o-miyage, ejtsd omijáge, valamint speciális köszönet Edwardnak a kiejtésbeli javításért) szintjén, de mi is osztogatunk barátainknak kisebb-nagyobb ajándékokat, utazásonkról megtérve vagy szimpla születésnapi bebaszások elõtt. Szép és hasznos ez a…..
A Blog.hu bugyraiban szinte minden héten találunk vmi jófajta homárközeli tartalmat. Most például a Cukiságról ajánlunk egy posztot, amibõl kiderül, hogyan nyomták le a Coca-Colát egy idióta flashvideóval. Kedvenc kötetlen munkaidejû szerzõnk, sebibaba megérezte a vájbot és egy…..
Ha ön esetleg még nem hallott volna róla, mert éppen egy pelenkában tölti csecsemõkorát, hát akkor tessék, itt az önkeverõ bögre, valamint a kanálgyártó ipar válsága. Két ceruzaelem mûködteti a szerkezet alján levõ propellert, megkímélve a tulajdonost a kevergetéssel járó…..
Küzdõ Lélek alias Don Quijote most 5000 forint visszaszerzéséért indul harcba. Mielõtt húznánk a szánkat az összeg relatív apróságán (fõként, ha az utána következõ idõigényes hercehurcát tekintjük), inkább az Extreme Digital kicsinyességén gondolkodjunk el. Mi szívünk…..
Kérjük, hogy aki az embertársai átverésénél könnyebb pénzkereseti lehetõséget ismer, emelje fel az ujját. Hogy mi? Politika? Hol itt az ellentmondás? Bazsom nevû olvasónk lepett meg egy ukrajnai "szolgáltatás" emilben terjedõ reklámjával. Fizess elõlegként 70 rugót, add ki a…..
Becsszó, nem akarjuk mi Norbikát bántani, fõként mióta felforrt szegénynek az agyvize a heréi miatt és százmillás pert emleget a saját lapjában megjelent ominózus fotó miatt. De Pepe, a Sasszem nevû olvasónkba belebújt az ördög és meglepett minket a Norbi Update Ételfutár…..
Tékozló Homár Pálesz a korzón 2006.10.18 15:55:00
Kedves mindenki, figyelmeztetés következik: a továbbiakban keménydrogról lesz szó, szóval lapozzon, akinek zsenáns a téma. Minõségellenõrzõ rohambrigádunk szombaton ellátogatott a Pálinka Promenádra, Vigadó elõtt, Dunakorzó, és fogyasztott, jókedvvel, bõséggel. Két cent…..
Tékozló Homár A nagy zabálás 2006.09.11 13:43:00
Azt mondta nekünk az internet, hogy a Trófeát még a boldog monarchiabeli idõkben alapította egy digó Trieszti Nõ néven. Oszt egyszer csak jött az államosítás és tipikus komenista invenciózussággal átnevezték Vadászkertre, találgatni sem merjük, hogy mi a fenére vadászhattak az…..
Bizonyára Önök is ismerik ezt a fajta szuvenírt: ha megrázzuk a tartályt, a felkavarodó müanyagszemcsék hóesés illuzióját keltik a feltehetõleg betépett tulajdonosban. Mi a Vasedényben vásároltuk eme szadómazó installációt, az igen kedvezményes 200 forintos áron: Szûz Mária…..
Fincsi és egészséges kaja, a szakszervezetesdivel nem bíbelõdõ boldog alkalmazottak és a gyerekeknek, mint a társadalom legsebezhetõbb rétegének tudatával való bámulatra méltóan mesteri manipulálás. Még maga Shobert Norbert fittneszguru is kavart egy darabig a világ legnagyobb…..