Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GarneTT

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten ismét elstartolt a köztévé saját zenés vetélkedője, ami tocsogott a pátoszban és gyönyörűen alkalmazkodott a keresd a jót!-féle Kerényi-etikához. Mondjuk most legalább akadt egy-két egész vállalható produkció, de a műsor maga még mindig zavartalanul halad…..
A minap meglehetős vihart kavart Norbáj bécsi posztja (aki nem tette volna, ide kattintva tudja elolvasni), kapott hideget-meleget is néhány kommentelőktől, ezért úgy döntött, posztban válaszol, amiben összefoglalja a felmerülő kérdésekre adandó válaszokat. Jöjjön tehát a…..
GarneTT 2014.01.23 19:35:18
www.zuwanderer-fonds.at/
Ezt próbálta már valaki? Érdemes itt kezdetnek lakást bérelni? Tudom, hogy kicsit drága, viszont úgy tűnik, korrekt, és mindig van szabad lakás.
Az X-Faktor a második élő adásra jutott el oda, hogy bizonyos szempontból a műsor hajszálpontosa ugyanolyan lett, mint a tavalyi, és ezt csak azok veszik bóknak, akik az RTL Klubnál dolgoznak, vagy anyagi érdekük fűződik a show sikeréhez. A mentorok kezdenek belebetonozódni a…..
GarneTT 2013.10.20 11:31:04
@Hurrá Torpedó: ha már nemzetközi, akkor legalább legyen mindegyik dal másik országból, és ne a nagy része az USA-ból (meg Magyarországról?), ahonnan amúgyis jön az összes dal. én elszórakoztam volna a jódlin, meg a Rammsteinon, vagy akár francia, olasz dalokon is. Ilyen alapon lehetett volna "dalok" a tematika is.
Mivel azonban nincs konkurrencia, így azt adnak le, amit akarnak, így is, úgy is nézni fogják, a témákat meg kamuból adják meg, vagy a feljebb említett licensz-kötelezettségek miatt.
Csak emlékszem, hogy a Megasztárban pl. ha volt egy kategórikus est, akkor ott ahhoz tartották is magukat.
Itt meg segget csinálnak a szájukból, mégse veszi észre senki.
A DinerM már évek óta piszkálta a fantáziám, elvégre egy amerikai stílusú diner Siófokon csak jó lehet. Vagy nem? A diner a Petőfi sétányon helyezkedik el, egy akkora turistacsapda sétányon, ahol ember legyen a talpán, aki helyes döntést tud hozni, hol is egyen. Egymillió…..
GarneTT 2013.07.25 09:05:47
Subba A világ nyelvei vs német 2013.05.29 15:06:47
Meddig birod ki röhögés nélkül? Nekem rögtön itt az elsőnél szakadt el az agycérnám :DD Fontos, hogy a német verziót mindig hangosan mondd ki! Hamupopóka: Pijjangó: Margaréta virágocska Kis nyelvi különbségek: Sírok :DDD..
Mennyivel egy őszintébb, vadabb, őrültebb világ volt az! De mindenben. És bizony, akárhogy is nézzük, jobb és vidámabb is volt. Manapság milyen zenék mennek a rádióban, a tévében, az interneten? Negyedórás sztárok, tehetségtelenség-kutatók bábjai, Fluor Tomi, Kis Jimmy, SP…..
Mint azt a newsokbol halhattunk, tegnap reggel szornyu incident tortent a Connecticut allambeli Newton varosanak Elementary School-jaban. Azota nem gyozom hallgatni a kulonbozo hirforrasok anyagait, igy a magyar hir-portalokat, commenteket is eloszeretettel olvasgatom. Egyes volt honfitarsaim…..
GarneTT 2012.12.15 14:01:28
A napokban ünnepelte 43. születésnapját Jay-Z, akit felesége egy 5 millió dolláros Hublot órával lepett meg a jeles alkalomra. Talán mondanunk sem kell, ez minden idők legdrágább karórája. Ötmillió dollár egy karóráért nem tűnik éppen kevésnek, ám Beyoncé aligha érezte…..
Mai postunkban egy szomorú - mondhatnók - szívfacsaró és nagyon igaz történetet olvashatunk a festői Limerickből, egyenesen a Boldogság smaragd szigetéről. Bár nem tisztje a szerkesztőnek, hogy véleményezze is az olvasói leveleket, ezúttal kivételt teszek: sajna minden…..
GarneTT 2012.10.30 13:55:52
@JulWCZar: a kis Axioma, ez tetszik. :D
Subba MÉM riadó! 2012.09.26 11:05:50
thx kp. ..
Kedves honfitársak vallják be, mindig is sejtették!   Csatlakozz hozzánk a fészbukon! Klikk: az amerikai fiú a fészbukon Ha tetszett a bejegyzés, megköszönjük, ha ajánlod ismerőseidnek! Fontos: Ha van valami, amit szívesen megosztanátok velünk, akkor azt…..
A képek a hotelben lévő repimagazinból származnak - burgers everywhere... ..
Először csak magasabb lesz a vizsgadíj, bizonyos esetekben az eddigi duplája. Mindenkinek elment az esze? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
A telefon ismét megszólalt, és ekkor a vonalban lévő illető kicsit határozottabban, de ugyanígy kezdte. Tényleg ő volt Orbán Viktor. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Helló, Világ! Kicsit el vannak tévelyedve az emberek még 2012-ben is, de talán-talán ezzel a posttal kicsit helyre tudjuk tenni a dolgokat. Teljesen idióta módon úgy viselkedik mindenki, mintha még mindig a XIX. században élnénk, pedig illene haladni a korral, és bizony a jó dolgokat átvenni…..
Néha nézünk nagyokat, hogy ezek kik? TOP12 Kedvenc oldalunk összeszedte, kik azok, aki fiatalon/főiskolás korban nagy reménységnek számítottak, de a profik közé kerülve nem azt hozták, amit előzetesen vártak tőlük a szakemberek.Szívesen összeállítanánk javaslatokból a…..
A műszakis egyetemista segítette győzelemre a Sziget fesztivált, az A38-at és több magyar pénzérmét is. Exkluzív.„Nagyon örültem, amikor megláttam, hogy kiírták a közönségszavazást arra, hogy ki a legjobb netes szavazó. Mióta halasztottam egy félévet az egyetemen, van…..
2012-ben nem csak a Sziget fesztivált rendezik meg huszadjára, hanem a 20. Volton is pont idén lesz. Eddig csak a dubstepes Skrillex neve volt nyilvános, csütörtökön viszont bejelentettek újabb fellépőket. Ezek közül mindenképpen a legnagyobb név az Iggy & The Stooges, akik…..
Hácsé barátunk remek írással örvendeztetett meg minket, aminek ráadásul számtalan törzsolvasó is rettenetesen örülni fog. A túlságos elpofátlanodás megelőzésére nem győzzük leszögezni, hogy továbbra is IMÁDJUK Miniszterelnök Urat, a ti pártotokat ellenben – nevezzék…..
GarneTT 2012.01.19 23:55:27
@tucano: @Jakab Andor: királyok vagytok :D
Naiv ügyfél úgy gondolta, hogy retúrjegye jó lesz visszafelé, ha odafele nem használta. Tévedett. A törölt jegy árát nem térítették vissza, sőt egy újat vetettek vele 500 fontért.Szeretném megosztani az óvatlan és becsületes, leendő utazóval az alábbi kis történetet. Igen…..
A két évvel ezelőtti összeállítás (jesszusom, hogy rohan az idő!) spektrumára építve elsőként hadd emeljem ki az évente visszatérő "a két ünnep között" szófordulatot, amely időszakra jó előzetesen illik bármilyen meghívást elhalasztani, majd onnan véglegesen…..
„Ilyen lánnyal még nem találkoztam,… érdekelt a dolog. Miért ne adnék esélyt neki, végül is nem prostituált volt” - mit csinálnál, ha a pornós múltú csajod körül a legjobb haverod legyeskedne? Van, amikor a lány múltja másodlagos problémává válik a kanos…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..